![]() |
deci ? pareri careva? ... cum a fost? ce a fost? cine a fost?
|
eu spun ca a fost nice, de apreciat ca a fost primul show outdoor din Romania, organizat in totalitate de romani...au fost si ceva liniute, pe numai 150 sau 200 de metri, dar cam prost organizate...si RX8-u a facut show, impreuna cu alte cateva masini, o masinuta teleghidata si un Polo portocaliu in care mergea :shock: muzica tare :)
Pentru primul show de acest gen, a fost super ok. Pacat ca ploaia a gonit participantii si organizatorii, si spectatorii mai devreme acasa.... |
Romania Sucks
mai .. nu stiu ce sa zic despre ce o fo` acolo .. dar nu prea mea placut .. nu o fo` de banii aia .. dar dak era organizarea unpik mai buna ... si dak erau mai multe linii ...
ce me-a placut o fo` cand o dat ala cu masinutza aia teleghidata cu tico \"linie\" acolo si respect pentru acela cu M3`u ala ***** ce o facut ala acolo in \"parcarea\" aia sau ce o fo` ... unde stateau masinile ... de au ramas juma de cauciucuri acolo ... o fo` fain tare ... si apoi o rupt tot ... ca sa mai zic .. doar RESPECT :) o fo` cateva masinutza faine pe acolo .. dar totusi ... organizarea o fo` cam slabutza ... m-am apucat unpik d injurat k o cam plouat ... dar asta este ... totusi si Romanii stiu sa faca ceva ... dak cik asta e inceputu` atunci e bene ... dar este mult loc pt si mai bine eu cam atata am avut de zis :P |
Aeroport
Ce sa zic ....pretul biletului exagerat de mare in comparatie cu ce a fost..
Baietii de la Oradea la inaltime ca de obicei... Bravo celui cu M3 pt. ce a aratat.... Liniile ai fost pe distanta mica si destul de prost organizate.... |
a...da, uitasem M3-u care a facut putin fum :), si pretul cam piperat al biletelor, pentru ce a fost.Se poate si mai bine, dar tinand cont ca a fost prima oara, si faptul ca lumea inca doreste sa vada ceva frumos, desi tzepe au fost destule...
Inca o chestie-organizatorii chiar au decontat benzina..nu in proportie de 100% pentru toata lumea, dar...destul de ok. Speram ca in viitor, vor fi si concursuri pe bune, liniute k lumea, si mai ales mult public.:D |
8 Attachment(s)
sunt de parere cu neb1RUN... a fost foarte slab organizat. M-a dezamagit total cand am intrat si erau vreo 20 de masini care au participat la evenimet. Mi-a placut demonstratia ce a facut-o Rx8, M3 si masinuta teleghidata in rest ***. A da si Dragu care a fost spectaculoasa si mult respect M3-ului care i-a facut pe toti la linii inclusiv Rx8 si Celica dar pina la urma 321 de cai sa vazut. E drept ca am ajuns pe la 2-2:30 dar nu am vazut nici premierile best interior, best ext., best rims... si tricouri ude care erain program! Fata de ca a fost la Oradea a fost foarte slab, adevarat ca a fost International acolo dar Organizarea si-a spus cuvintul. Dar sa nu fim asa de rai, e bine ca sa facut de \"noi\" Romanii si sa speram ca este un inceput bun pt. a promova Tuningul si in romania. Cateva poze pt. cei care nu au fost :wink:
|
mah ce fel de bmw e ala galben?ca l-am vazut de 2 ori si prin oras!
a si inca ceva nu stiu daca a vazut cineva audiul a4 din parcare..era putin mai incolo de intrare. arata ffffffffffff bine...nu era foarte tare tunat dar era cu gust...super fain! falicitari proprietarului |
E BMW 850. (cel galben).
|
Caroserie tip E31 a fost o serie destul de limitata exista si motor M pentru ele la 5,5 Litri V12 acelea e moartea pe 4 roti. :twisted:
|
nu 850 CSi zii tu?
ca asa era cel de pe aeroport...am avut ocazia sa merg cu unul , dar asta a fost acum cativa ani buni...eram micut si nu stiam eu de tuning si viteza...dar tin minte ca imi placea ca stateam bine in scaunul din fata...:)) |
1 Attachment(s)
Ai memorie buna daflyer, intradevar este 850 CSI. :)
|
Intrebare...
Nu stiu de ce in alte parti ale tarii sunt oameni capabili sa organizeze niste spectacole de tuning sau linii excelente si la Cluj nu....
Sa fie oare preocuparea de a lua banii la fraieri mai mare decat cea de a face un show calumea....probabil ca da Din pacate nu este numai parerea mea ci si a multor oameni cu care am mai vorbit. Pana la urma ajungem la concluzia ca nu se vrea organizarea unui eveniment aici cum se face in alte orase ale tarii......mare pacat..... |
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning