Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalniri in trafic! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/62900-intalniri-trafic.html)

R M B 03-02-08 14:50

Re: Intalniri in trafic!

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1331038)
Da ! eram la cules de panselute ... ca tot se apropie 8 martie ... :lol:

am auzit ca deschizi taraba cu flori,(panselute, ghiocei si brandusi) Tare ideeie

IonutzMFF 03-02-08 14:52

Vazut Evo9 aproape in fiecare seara la Geamgerie cu ceilalti generali ..punea la cale lumea :)))

3B_S2 04-02-08 00:54

vazut agasant de multe bimeruri:-).cer permisiunea sincera de a ma cere afara.baia mare se va numi in curand bimerville.:twisted:

3SGE 04-02-08 01:28

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1333576)
vazut agasant de multe bimeruri:-).cer permisiunea sincera de a ma cere afara.baia mare se va numi in curand bimerville.:twisted:

Sau bimmertown? :D :D Bah...da pe mine nu ma mai vede nimeni? Umbla mama mea cu 赤い矢印 , a-ti inteles nu? Mai nou m-am apucat de studiat japoneza, tre sa caut un curs, sa ma pot integra mai bine in ceva club de Japs! :D

3B_S2 04-02-08 03:13

:lol:mestere e liniste totala in Ferneziu,chiar ma gandeam ,o vandut maicata ochioasa?:)

juana_man 04-02-08 07:39

vazut multe masini cu numere de MM in parcare la MC Donalds :):):)

ahh si inca un ursulet alb cu MAD :):):)

GODLESS 04-02-08 08:19

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1333761)
vazut multe masini cu numere de MM in parcare la MC Donalds :):):)

ahh si inca un ursulet alb cu MAD :):):)

In parecare la MC Donalds in cluj sau brasov ? :D :D

juana_man 04-02-08 08:23

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1333795)
In parecare la MC Donalds in cluj sau brasov ? :D :D

ohhhh,fuck,eram in MM :):):):)

oricum ceace am vazut la voi in mm......mo incalzit la suflet :):):):)

R M B 04-02-08 14:31

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1333802)
ohhhh,fuck,eram in MM :):):):)

oricum ceace am vazut la voi in mm......mo incalzit la suflet :):):):)

ar fii frumos sa pot spune si eu acelasi lucru despre SM.

juana_man 04-02-08 14:41

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1334582)

:lol::lol::lol::lol: mo incalzit la suflet altceva :lol::lol::lol::lol: si sa nu zica lumea k is rau iti explic in PM

MarcCorneliu 04-02-08 16:18

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1334582)

Vai ce rau esti :). adevarul e ca si in sm sunt masini tari

MM 04 RSC 04-02-08 23:05

Keisuke - ora 23:40 - b-dul Traian (langa muzeul de mineralogie), cu o mica tentativa de sideways ;))

Keisuke 05-02-08 01:51

Quote:

Originally Posted by MM 04 RSC (Post 1335721)
Keisuke - ora 23:40 - b-dul Traian (langa muzeul de mineralogie), cu o mica tentativa de sideways ;))

Incalzeam franele si testam suprafata de rulare :D

adisoruc 05-02-08 09:07

vazut RMB in jurul orei 19 la jelaterie!

3B_S2 05-02-08 09:09

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1336202)
vazut RMB in jurul orei 19 la jelaterie!

bine ca nu l-ai vazut la inghetzatarie:lol:

adisoruc 05-02-08 09:12

so fi infocat prea tare probabil si ii trebuia ceva sa se raceasca!

danny_bik3ru 05-02-08 16:22

adisoru . Seatu tau ii rosu? :)

VG30DETT 05-02-08 17:18

azi am avut o zis foarte naspa poate era mai bine sa nu ies cu masina la plimbare.1 analfabetismul este foarte raspindit mai ales la noi in oras pt. ca majoritatea soferilor pe care i-am intilnit azi in trafic nici macar nu stiu ce inseamna triunghiul rosu(atentie copil la bord) aflat pe luneta din spate a masini.Un asa zis 'sofer' m-a clacxonat zicindu-mi de ce merg incet, dupa cateva depasiri si clacsoane am reusit sa vorbesc cu el intrebindu-l daca vede triunghiul si stie ce inseamna mi-a raspuns ca nu stie.2 nu cunosc mad-ul (nebunul)ca asa are nr la masina(mm-06-mad) era sa ma loveasca in spate pe independentei iar daca nu eram cu fetita in masina ar fi pus-o rau de tot cu mine.(ferestete cind te mai intilnesc in trafic).uni mai au si copii mici in masina.Unele persoane au luat permisele cam aiurea si ne miram ca se intimpla atitea accidente.:evil::evil::evil::evil::anger::anger::a nger::anger:

MarcCorneliu 05-02-08 17:41

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1337237)
azi am avut o zis foarte naspa poate era mai bine sa nu ies cu masina la plimbare.1 analfabetismul este foarte raspindit mai ales la noi in oras pt. ca majoritatea soferilor pe care i-am intilnit azi in trafic nici macar nu stiu ce inseamna triunghiul rosu(atentie copil la bord) aflat pe luneta din spate a masini.Un asa zis 'sofer' m-a clacxonat zicindu-mi de ce merg incet, dupa cateva depasiri si clacsoane am reusit sa vorbesc cu el intrebindu-l daca vede triunghiul si stie ce inseamna mi-a raspuns ca nu stie.2 nu cunosc mad-ul (nebunul)ca asa are nr la masina(mm-06-mad) era sa ma loveasca in spate pe independentei iar daca nu eram cu fetita in masina ar fi pus-o rau de tot cu mine.(ferestete cind te mai intilnesc in trafic).uni mai au si copii mici in masina.Unele persoane au luat permisele cam aiurea si ne miram ca se intimpla atitea accidente.:evil::evil::evil::evil::anger::anger::a nger::anger:

1.Poate confunzi masina.2.Poate a fost taicameo si nush care e mai sofer dintre voi doi.3. Nu mai fi asa smardoi la tastatura, daca vrei sa "o punem cu tine" zi cand sa ne intalnim si unde. smecherule

VG30DETT 05-02-08 17:50

:dance::dance:
Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1337280)
1.Poate confunzi masina.2.Poate a fost taicameo si nush care e mai sofer dintre voi doi.3. Nu mai fi asa smardoi la tastatura, daca vrei sa "o punem cu tine" zi cand sa ne intalnim si unde. smecherule

te ai enervat? foarte bine asta era si scopu pt ca la fel de tare m-am enervat si eu si sotia cind era sa ma lovesti(sau cine era)cuvinte ca" smardoi' sa le folosesti cu alti pt ca sunt vorbe tiganesti dud.:lol::lol::lol::lol:

MarcCorneliu 05-02-08 17:59

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1337291)
:dance::dance:

te ai enervat? foarte bine asta era si scopu pt ca la fel de tare m-am enervat si eu si sotia cind era sa ma lovesti(sau cine era)cuvinte ca" smardoi' sa le folosesti cu alti pt ca sunt vorbe tiganesti dud.:lol::lol::lol::lol:

Probabil a fost taicameo...sigur nu a facut ceva fara motiv, SIGUR...in fine...

VG30DETT 05-02-08 18:26

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1337305)
Probabil a fost taicameo...sigur nu a facut ceva fara motiv, SIGUR...in fine...

ok dar transmitei ca in unele masini mai sunt si copii mici

bogo4all 05-02-08 21:13

Vazut Andru in fatza la Posta nr 1 pe la 3.30, totodata si pe GODLESS, la semafor la fostul marinex :).

danny_bik3ru 05-02-08 22:06

Cred ca vazut azi pe bogo4all langa brutaria margareta....nush sigur daca era el :-??

IonutzMFF 05-02-08 22:11

Sigur el era ...venea de la brutaria panseluta ca acolo nu a gasit dobos :))))

adisoruc 05-02-08 23:57

@danny nu e rosu!

@marc te-am vazut si eu in trafic si am vazut ce poama esti...!! invata semnele sau spune-i lui taicato sa se lase de condus daca nu cunoaste semnul de pe luneta (triunghiul rosu cu un copil in mijloc ca sa stii si tu!!)

Keisuke 06-02-08 01:49

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1338229)

@marc te-am vazut si eu in trafic si am vazut ce poama esti...!! invata semnele sau spune-i lui taicato sa se lase de condus daca nu cunoaste semnul de pe luneta (triunghiul rosu cu un copil in mijloc ca sa stii si tu!!)

Dude e aiurea faza ...sa-l claxonezi daca vezi ca e cu copilul in masina ...de prost gust atat pot sa zic ... ..

GODLESS 06-02-08 02:07

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1338229)
@danny nu e rosu!

Chestia cu indisciplina la volan sau clacxonatul aiurea ii dau perfecta dreptate lui VG30DETT nici eu nu tolerez asta desi poate ca uneori si eu sunt indisciplinat in trafic (de nevoie) . Dar sa ceri cuiva sa respecte niste semne care nu apar in legislatie mi se pare apsurd ... unde apare in legislatie semnul de pe luneta "triunghiul rosu(atentie copil la bord) "? asta ce inseamna sa respectam toate semnele pe care le lipeste lumea pe luneta ? sa va enumar cateva ... caine la bord , blonda la bord ,manelist la bord , un peste ( pescar la bord ?) .
Singurul semn legal pe luneta este este bulinuta galbena cu semnul de exclamare (semnul incepatorului) 1 an de zile de la obtinerea permisului dar nici macar fata de acest semn nu exista vre-o obligatie ci doar o atentionare (ca cel ce-l poarta poate fi imprevizibil ) atat doar ...

juana_man 06-02-08 07:32

"un peste ( pescar la bord ?) " ce tare,pescar la bord.... :):):):):) ala-i semnu la ceva pocaiti :):):)

MarcCorneliu 06-02-08 08:41

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1338378)
Dude e aiurea faza ...sa-l claxonezi daca vezi ca e cu copilul in masina ...de prost gust atat pot sa zic ... ..

Iti zic eu ca a facut ceva de l`a claxonat, nu se leaga numai asa stai relax, e om de 49 de ani.

IonutzMFF 06-02-08 09:52

Ce rost are sa va certati ..mai bine lasat'i masinile sa se certe BMW'ul ''mad'' vs furia rosie a lui angi :)

GODLESS 06-02-08 12:56

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1338554)
Iti zic eu ca a facut ceva de l`a claxonat, nu se leaga numai asa stai relax, e om de 49 de ani.

Poi a zis ca a facut ... a mers incet ... dar asta nu e un motiv sa clanxonezi daca te grabesti ... chiar daca avea sau nu semne pe luneta ...

danny_bik3ru 09-02-08 11:58

Vazut azi pe la 12 pe ionutzmff in intersectia de la marinex SINGUR in masina .Era cu bimmeru albastru :P

Keisuke 09-02-08 12:43

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1345648)
Vazut azi pe la 12 pe ionutzmff in intersectia de la marinex SINGUR in masina .Era cu bimmeru albastru :P

Din anumite motive zic sa te abtii la "vazutul" persoanelor din dreapta\stanga ..e ok doar masinile ...

danny_bik3ru 09-02-08 21:56

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1345719)
Din anumite motive zic sa te abtii la "vazutul" persoanelor din dreapta\stanga ..e ok doar masinile ...

Inteles domnu. nu o sa se mai repete . cer sa fie sters postul anterior ca vad ca deranjez.

GODLESS 10-02-08 10:37

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1346674)
Inteles domnu. nu o sa se mai repete . cer sa fie sters postul anterior ca vad ca deranjez.

Nu derajaza , decat dint-un singur motiv , daca omul era cu amanta ! ... si tu ii strici combinatiile si vede prietena ce scrii tu si faci omului probelme in pat ... nu mai primeste pasarici ... ai prins ideea ?

P.S.:Orcum mie mi se pare cam infantil topicul asta ! propun sa-l inchidem !(chiar nu-i vad rostul !)

danny_bik3ru 10-02-08 12:09

Eu am zis ca era singur in masina. Nu am zis ca o fost cu o blonda sau cu o bruneta sau cu una festita verde in cap. Ai prin ideea?

GODLESS 10-02-08 16:45

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1347388)
Eu am zis ca era singur in masina. Nu am zis ca o fost cu o blonda sau cu o bruneta sau cu una festita verde in cap. Ai prin ideea?

Pai nici singur nu e bine ... Daca el a zis ca a plecat cu bunica la medic sa poata iesi din casa ... si tu il dai de gol ca a fost singur in masina cand el trbuia sa fie cu bunica ... :lol:

Keisuke 11-02-08 02:20

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1347877)
Pai nici singur nu e bine ... Daca el a zis ca a plecat cu bunica la medic sa poata iesi din casa ... si tu il dai de gol ca a fost singur in masina cand el trbuia sa fie cu bunica ... :lol:

Buna tre sa fi fost bunicutza aia ;)

bogo4all 12-02-08 22:07

Vazut Keisuke, VG30DETT si 3B_S2 in fata la pilot pe republicii, pe la 16:00.

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning