Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

orlando 06-07-05 21:17

killer eu spun sa faci intai un matiz ptr ca steph a fost inaintea mea :wink:
nu imi place sa o iau inaintea cuiva...
da si daeu vreau modelul 2004 eu sunt indragostit de aceasta mashina cred ca se vede si in ultima poza mai aveam putzin si o pupam :oops:

killerhitman2002 06-07-05 21:34

da orlando...stai linishtit k asta shi faceam.....frate nutzi face griji nu team uitat cu matizul.... :lol: k?????see u

steph 07-07-05 05:14

saru`manaaaaaaaaa dau de :drunk:

killerhitman2002 07-07-05 08:23

LOL MAN....NICI O PROBLEMA....e o placere....app frate o sa bag Body p ea....dar mai dureaza vreo 4zile(nu sup) k?one more thing...pregatitziva k azi mai bag una....(un eclipse_:))

Low_Ridah 07-07-05 13:56

1 Attachment(s)
Na vam promis DACIA

orlando 07-07-05 15:19

low este frumoasa intradevar...
dar am si eu o obiectzie nu mai pune NOS pe dacie ca o dai in kitch dupa parerea mea...
era mai bine simpla...
este creatzia ta...faci ce vrei cu ea...eu ti-am dat o sugestie...si cred ca sunt mai multzi de parerea mea...
in orice caz si tu ai super talent si ptr asta va felicit :wink:

Low_Ridah 08-07-05 08:19

Merci , chestia aia cu NOS am pus-o din motiv k nu am vrut sa stric detaliile masinii cu vreun vinil k era prea mult de munca , intradevar e destul de najpa chestia aia cu NOS , merci pt sfat :D

c i k y 08-07-05 14:36

imi place dacie men..felicitari :roll:

killerhitman2002 08-07-05 19:37

1 Attachment(s)
Fratzilor uitatzi shi eclipse-ul...sper sa va plak...app nu uitatzi k mane mai intra shi skyline-ul ;)....ashtept parerile voastre

GolfuletzS 08-07-05 21:43

Soo per frumoasa astept si golfu meu :D si toate celelate masini :D

ps: daca te ti de treaba ai viitor mare:D

c i k y 09-07-05 16:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"killerhitman2002\"
Fratzilor uitatzi shi eclipse-ul...sper sa va plak...app nu uitatzi k mane mai intra shi skyline-ul ;)....ashtept parerile voastre

:shock: ce sa mai zic men stii ca io de fiecare data raman uimit de creatiile tale ... iti urez multa bafta in continuare...ai talent :wink: eclipsele asta e foarte reusit :roll:

killerhitman2002 09-07-05 21:29

1 Attachment(s)
Uitatzi shi skyline-ul...cum e? imi cer scuze pt faruri...dar nu am mai avut timp...mai bag o poza shi cu el cu faruri ;)....urmeaza dacia lui Lucian...shi matizul

c i k y 09-07-05 21:57

superb dar....stiu k nu ar trebui sa comentez...nu are cauciuce :( :cry: da e misto in rest...bine pusa in pagina :wink:

killerhitman2002 09-07-05 22:03

Da maskt...sry k nu are cauciuce....prom k o sai pun...k?mai tre so aranjez putzin mai bag poze cu ea mane....GATA!

c i k y 09-07-05 22:13

ok ok mai trebuie retusata...io zic sa le faci baietilor masinile pe care le-ai promis si dupa aceea le mai retusezi :wink: :roll:

killerhitman2002 09-07-05 23:50

Mai maskt am impresia k nu tzia placut skyline-ul....oricum o retusham dupa c faceam restul d mashini....E chiar nashpa??????fratzilor lam shi p mine!!!!!

c i k y 09-07-05 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"killerhitman2002\"
Mai maskt am impresia k nu tzia placut skyline-ul....oricum o retusham dupa c faceam restul d mashini....E chiar nashpa??????fratzilor lam shi p mine!!!!!

nu men nu...imi place la nebunie stai linistit..e bestial...atat ti-am zis ca nu are cauciucuri si mie k se srik frumusetile alea de jante pe care le-ai proiectat :lol: doar atat:fa-i cauciuce si e minunata :wink:

Skillzu 10-07-05 00:16

chill dawg....masina e super belea....chiar marfa.... :wink:

aicad 10-07-05 18:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
low este frumoasa intradevar...
dar am si eu o obiectzie nu mai pune NOS pe dacie ca o dai in kitch dupa parerea mea...
era mai bine simpla...
este creatzia ta...faci ce vrei cu ea...eu ti-am dat o sugestie...si cred ca sunt mai multzi de parerea mea...
in orice caz si tu ai super talent si ptr asta va felicit :wink:

:)) u funny guy, kitch auzi :))

GABBY_ 10-07-05 20:03

hai ca e talentat baiatul asta.acum vb super serios,chiar nu am nimic de castigat daca ii fac reclama dar cand este ceva de apreciat o fac cu cea mai mare placere.asteptam urmatoarele masinute desenate si mai ales ochioasa mea romanca.numai bine

killerhitman2006 10-07-05 21:48

www.hdesign.lx.ro

9 Attachment(s)
toate desenele sunt facute pe hartie cu textura,in diferite stiluri(acuarela, creion colorat de apa, culoare acrilica, tus, prelucrate sau nu pe comp,in photoshop cs2 sau in 3dsmax7.

0720103939
www.hdesign.lx.ro

c i k y 10-07-05 22:46

doar atat am de zis............ :shock: :shock: :shock:

Low_Ridah 11-07-05 09:12

Nice... :D Very nice :shock: imi place ... si cand zic k imi place imi place ... sa stii k fac la un Lic de Arte si totusi in ciuda faptului k vad zi de zi desene care mai de care ai reusit sa ma lasi uimit killerhitman2006 ...Felicitari!! :D

Low_Ridah 11-07-05 09:14

Am uitat ...mai am inca o Dacie cu unele modificari aduse fata de cealalta ...mai reusita ..si lucrat mai ingrijit .. cu vinyl .. :D ..hope U like it 8)

orlando 11-07-05 10:09

vuai super...
mai baietzi da voi avetzi talent cu kilu...
bv voua...
killerhitman2006 esti bun rau m-ai lasat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

steph 11-07-05 15:02

mai baieti degeaba sunteti tari daca nu imi aranjati si mie un matiz :P

:peace:

GABBY_ 11-07-05 19:10

acum e faza tare de tot ,chiar daca sunt off-topic , baiatul nostru care ne-a promis ca ne face masinile in desen nu mai poate intra pe forum.de ce ?un altul a intrat cu un nume asemanator si cred ca se da drept el.cei celora le erau promise desenele sunt rugati sa-l contacteze pe e-maill [email protected] crezut ca va fii klumea dar lumea este invidioasa si acum baiatul nostru are contul blocat din cauza altuia.pacat.numai bine

orlando 11-07-05 19:16

exact gabby..
kiar acum vb cu baiatu si mi-a confirmat cele spuse de tine..
nu intzeleg de ce a recurs ca asemenea kestii...
poate vom face ceva sa il aducem inapoi ptr ca merita...
si in primu rand de ce e asta mai jmeker ca celalalt...
va spun eu asta cu 2006 in coada e un tzaran caruia nu ii place rivalitatea! :evil: :evil: :evil:

Low_Ridah 12-07-05 12:42

1 Attachment(s)
Na k vam promis inca una.. da mai buna .. :D sper sa va plaka..

c i k y 12-07-05 20:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Na k vam promis inca una.. da mai buna .. :D sper sa va plaka..

foarte interesanta :wink: chiar imi place :wink:
si pacat de killerhitman ca era baiat bun... :(

pav[] 12-07-05 21:06

sincer sa fiu.. e interesant.. dar nu m-a impresionat cu nimic :) sper sa ai idei mai bune pe viitor..

*later edit* m-am uitat mai bine.. DOAMNE! ma mai intrebam de ce ies daciile asa naspa dupa un \"tuning reusit\" ... pai daca tot romanu' are idei fixe.. ce sa-i ceri ? :lol:

revenind si la \"sper sa ai idei mai bune pe viitor\" ... lasa-te de tuning.. e de ajuns cate dacii ca a ta apar pe strada.. apuca-te de lego :roll:

shadow 12-07-05 22:16

Am si eu o intrebare, poate cineva sa faca un desen cu 2 masini la start si un om cum da startul intre ele???
Va rog eu mult as avea nevoie de el pt un site!!!
Dau o bere, 2, 3!!!

g_unit 12-07-05 22:37

Gata manilor...mam intors....cine zicea k pleak killerhitman2002?????aste e nemuritor...daupa zicala cel mai deshtept cedeaza, al mai mic la numar a devenit g_unit!;) fratzilor noi ne continuam proiectele!nu?????:D

Skillzu 12-07-05 22:41

oh yeaj....gieah nigga....welcome back... :wink:

aR99bMw 13-07-05 00:47

1 Attachment(s)
Foarte frumos.........nu-mi faci si mie masina??ca as vrea sa fac un poster cu ea asa.....dar colorata daca se poate :lol: :lol:

c i k y 13-07-05 01:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
Gata manilor...mam intors....cine zicea k pleak killerhitman2002?????aste e nemuritor...daupa zicala cel mai deshtept cedeaza, al mai mic la numar a devenit g_unit!;) fratzilor noi ne continuam proiectele!nu?????:D

bine ai revenit maestre..spor la munca baiete si ar fi cazul sa te grabesti k baietii isi asteapta masinile pe care le-ai promis :wink: multa bafta

g_unit 13-07-05 08:49

Da mai maskt....gata mam apucat deja d mashina lui lucian, iam trimis o schitza km in 2 zile apare p forum...ma apic shi d matiz(asta ajunge sambata) p forum.am vb cu gabby shi iam spus k o sa mai intarzie mashina lui!mai am un ursuletz pt madskills...nui nici o problema fratzilor, o sa le fac :wink:

orlando 13-07-05 09:47

bine ai revenit g_unit...
frate iti urez spor la munca ca o sa iti trebuiasca...
deja lumea vrea restantzele care le-ai lasat...
cred ca o sa te umpli de bere de la lume...
eu iti dau 2 la o cursa daca vei fi prezent!

killerhitman2006 13-07-05 11:04

tuning matiz

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
mai baieti degeaba sunteti tari daca nu imi aranjati si mie un matiz :P

:peace:

man,zilele astea o sa ma apuc de un matiz mijto, dar il voi face cameleon folosind noantze de portocaliu, roshu si galben.o sa ii fac un bodykit ce il va latzi cam cu 50 de centimetri(25 in o parte si 25 in cealalta).pana vineri cred ca il postez.

GABBY_ 13-07-05 11:10

salut man si bine ai revenit.sper sa fie bine de acum in colo.daca e asa de meserias baiatul ala,de ce nu mai intra.a avut el un singur scop :sa iti faca rau.ai grija de acum in colo.bafta

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning