Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/6283-evolution-crew-bucuresti-discutii-generale.html)

cls21b_EVO 18-07-05 03:57

Chiar ca ne vedem pe strada si p forum.......bacul eu l am luat .....si e bine...momentan sunt ametit/pilit rau....si am chef de femei si de masini....de sport nu ....MOMENTAN...nu va mai certati ...ca ma enervati .
U Blak gura mai mica ca nu ai de c sa fii tare-n gura....iar u rolex_logan ...mai usor ..cu argumentele ca oricat de bune ar fii tot la fel ramai...Parerea mea...loganul e buuuuuunnn dar nu e cine stie ce...SI GATA !!!!ca nu e loc de astfel de dicutii in situatia de fata...a clubului nostru :? !!!

No-X-Cape 03-08-05 15:26

niiii ma la ei cata cearta...ba fratilor ce draq ma va atacatzi asa ..maine imi iau logan 200 de cai .si va dau pe toti pe spate ...asa ca sa fie caruta de rosii ..ce naiba ne criticam asa parca am avea toti numai clk-uri si m3-uri ...fiecare cu ce poate si ce isi permite ! hai va salut pe toti si va astept la un drag racing :P (nu cu logan) :P

GABBY_ 06-08-05 22:47

hai sa o lasam mai moale cu cearta.chiar nu are rost.aici ar trebui sa discutam multe chestii legate de bine ,intamplari klumea ,sau peripetii de pe meleagurile noastre sau ale altor tari.numai bine

cls21b_EVO 07-08-05 00:52

Si inca odata EVOLUTION CREW CONSTANTA graieste bine...bah ce baietii ...tare as vrea sa va cunosc si eu...dar am fost nesimit ...nu de alta dar am fost prin constanta...darrrrrrrrrrrr.... :oops:
Sper sa ne vedem pe 14 nu baieti?

GABBY_ 07-08-05 09:16

aproape sigur ne vom vedea pe 14 si poate seara vom merge prin statiuni pe undeva sau prin oras.va fii miscare mare de tot dupa curse mai ales ca multe cluburi vor mai sta cateva zile pe aici si nu cred ca nu va fii nimic atragator legat de masini.vom vedea noi ce va fii ,imp e sa fim sanatosi si sa ne vedem de treaba noastra.numai bine

PTC 25-08-05 13:42

SALUT :wave: Sper sa nu deranjez pe nimeni,da mai traeste cineva pe la voi :lol: si lasatimi si mie un fel sa mai dau de voi un Id,Nr.,mail ceva :wink:

cls21b_EVO 25-08-05 22:25

Ne am gasit pana la urma...
Sa stii ca eu am iesit asa de brusc de pe net...ca mi sa inchis calc. si dupa am plecat...asa k sa stii...

GABBY_ 31-08-05 11:30

noi suntem pe aici dar observand ca nu mai posteaza nimeni am crezut ca lumea a plecat din tara :lol: noi ,cei din constanta sunt bine si week-end-ul trecut ne-am intalnit aici la mare cu patronul clubului nostru :lol: ,am avut ceva discutii si putina miscare prin oras.numai bine si sper sa tinem legatura cat mai des.id de mess: ngabi16

god2me 05-11-05 04:42

salutare la totzi, sunt nou printre voi

13RvR 19-02-06 22:01

Veniti la cursa de pe 19 martie???

cls21b_EVO 20-02-06 14:34

Putin probabil ...avand in vedere cate masini din club sunt in curs de pregatire pt. alte lucruri.Si mai ales ca nu avem persoane care sa vrea sa participe la INDEMANARE ...
Stii prea bine ...noi suntem pe Muzica si Viteza.Dar cine stie...!?!?!
Macar dak nu participam , venim sa ne uitam.

13RvR 20-02-06 14:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Putin probabil ...avand in vedere cate masini din club sunt in curs de pregatire pt. alte lucruri.Si mai ales ca nu avem persoane care sa vrea sa participe la INDEMANARE ...
Stii prea bine ...noi suntem pe Muzica si Viteza.Dar cine stie...!?!?!
Macar dak nu participam , venim sa ne uitam.

Frate pe 19 Martie este viteza ;)

cls21b_EVO 20-02-06 14:49

Mda...am gresit , am confundato cu cea de pe 19 feb. , am cam pierdut notiunea timpului...
Asadar , mai mult ca sigur vom avea cativa participanti.
Dar , d c intrebi ?

13RvR 20-02-06 14:59

Re:

Quote:

Mda...am gresit , am confundato cu cea de pe 19 feb. , am cam pierdut notiunea timpului...
Asadar , mai mult ca sigur vom avea cativa participanti.
Dar , d c intrebi ?

Pai vreau sa ma dau si eu cu voi..... eu stii ca am 75 hp... dar vreau sa ma dau cu cat mai multi... am deja 3 curse programate.... 2 cu cei de la INSANE , 1 de la .... \"SURPRIZA\" .... si mai caut.... ;)

cls21b_EVO 20-02-06 15:38

75...de cai , sa vedem dak ai cu ce sa te dai , adik sa aiba si rost cursa ...

13RvR 22-02-06 20:05

Re:

Quote:

75...de cai , sa vedem dak ai cu ce sa te dai , adik sa aiba si rost cursa ...

Adica aveti masini cu mult peste????? daca da cu cat ???? .. bine sa nu fie de 100 de cai... ca ma rupeti draq in bucati... :)

cls21b_EVO 22-02-06 21:11

toate cele care participa de obicei la Legal Racing au peste 100 ...
Sa vedem dak o sa ai parte de o solenza...

13RvR 22-02-06 22:39

Re:

Quote:

toate cele care participa de obicei la Legal Racing au peste 100 ...
Sa vedem dak o sa ai parte de o solenza...

Ma dau daca e cu orice masina diesel pana in 100 hp cu curaj si cu frica cu cele peste :) .. sa fie spectacol macar :)

cls21b_EVO 23-02-06 12:54

Sa vedem...care dintre ele o sa fie gata pana atunci .
Dar tre' sa ti gasim ceva...nu se poate !

slip 23-02-06 14:43

am un vento diesel .... din 95/..cu 90 de cai...dar...nu stiu dak o sa putem sa ne intalnim acuma..poate la vara .. :D macar asa ... de dragu de a participa..
si in plus nici nu stiu unde si cand e cursa..k la noi...la tzara mai greu....

bafta

peter 06-03-06 18:15

Re: Discutii generale

ar trebui sa faceti si o sectiune cu EVO constanta..aveti filiala si acolo nu parca ?

slip 22-03-06 22:23

Re: Discutii generale... in general..:P

bah... da puneti si voi macar 2 ... 3 .. poze .. cu masinile pe care le faceti... sa vedem si noi ce si cum... ce dreq ,, ??? nu ne mai tineti cu surprize.... :P :P
cu ocazia asta ... salut evo b si evo ct... :D
bafta baieti.... si la mai multe concursuri.. :D

ne vedem pe 1 ... ;)

BabyBlue_EVO 22-03-06 22:32

adevarat.... bai slip lasa vrajelile cand ajungi in bucale? :D sa te inaugurez :))

slip 24-03-06 15:34

pe 31 frate... :D .. vin la bucuresti k sa te duc dupa statuie... k sa-ti trag o ... palma.. :P la ceafa :d
poate iese totusi ceva misto.. k vorbe la greu... astept sa vedem fapte :P
abia astept sa vin.. :D

va salut.. de la iasi.. :D

cls21b_EVO 25-03-06 01:24

Sa inteleg ca atunci cand spui vb. la greu te referi la mine ? :-?
Desi nu mi se pare ca am spus prea multe...noi speram , dar si dak iese cum ar trebui ...sa terminat !
Te asteptam in concluzie !

Mustang 25-03-06 07:18

maine ... 26 martie 2006, XCE va invita la padure la un gratarel.
noi ne intalnim la academia militara la ora 11:30 so... pana la 12 cine vrea ... poa' sa vina ;)

cls21b_EVO 25-03-06 18:17

Se pare ca dupa atat de multa munca avem nevoie si de asa ceva...asa ca vom fii acolo , din cate am auzit !

slip 25-03-06 18:58

oo... man.. nu am vrut sa spun nimic legat de tine..stai linistit. imi pare rau k a sunat asa... dar eu sunt genu care are nevoie de oameni in preajma .. nu pot trai in solitudine si tocmai de aia nu ma iau de nimeni si nu imi place sa ma cert sau sa aflu k cineva e suparat pe mine si sa stau cu mainile in san...
in concluzie.. imi cer scuze dak asa a parut.. dar ma refeream in general la faza cu 1 si 2 nu la club.. k nu ma indoiesc eu de voi ;) :P
de venit vin sigur.. (lipsesc doar dak doamne fereste se intampla ceva)
dar sper sa nu se intample nimic k nu imi mai trebuie .,.. :|
asa... deci ne vedem pe 31 adik vineri .. eu intru prin voluntari si tre sa ajung pe morilor.. :-? si dupa ...mai vb la un tel ;) k?

va salut ..cu respect ...andrei de la is

BabyBlue_EVO 26-03-06 00:27

taci ca-tzi trag o usa dupa ureche

cls21b_EVO 26-03-06 02:37

:))))))))))))))))))))))))))) doaaamnee...dupa ce ca am ras seara asta cu lacrimi mai rad si acum de mi se face dreaq rau . Bah ce mi place mie de voi !...tari baieti ...p bune !
In orice caz tu ai o problema Andrei ...eu chiar nu ma suparasem , nu te mai scuza asa ...ce dreaq !??! ;)

P.S : Radeam de faza cu usa dupa ureche !...sunt niste vb. de grup care le folosim noi ;)

slip 26-03-06 11:05

vorbe de grup a?? deci asa.. dar avand in vedere k eu nu cunosc intelesu lor inca... nu se pune.. :P :D
nu cunosc nici codul morse si nici limbajul pinguinilor..si nici tipatele maimutelor sau ciripitu pasarelelor.. :P
sunt cam multe care nu le stiu .. :D

hai k mai vb.. bafta ;)

P.S. : explicati-mi si mie despre ce e vb ca sa stiu data viitoare... :P

cls21b_EVO 26-03-06 21:12

OOoooooo sa vezi tu .... ;) (cand vii ) ....

slip 27-03-06 16:37

aha.. am inteles domnu collins :P sa traiti binee... :D
si fete sunt acolo?? adik disponibile... numai pt mine.... :)))))))))))

hai k ne vedem sigur .. pe 30 ;) ajung pe seara.. si vb la tel de pe drum ..
salut

cls21b_EVO 27-03-06 17:30

Asadar ...vii joi ...? ca si codrin de altfel.(presupun ca stii faptul ca luna asta are 31 de zile...)

slip 27-03-06 17:40

tu presupui bine,...eu am zis gresit.. ups...:-? sorry :d
nu am cum sa ajung joi
plus k nu vreau sa ma bata careva cu meciurile astea...kestii..razboi civil :P
va salut

cls21b_EVO 27-03-06 22:28

Intradevar am presupus bine...
Si cu bataia , hmmm se poate spune si asa "Razboi civil" , in orice caz nu vreau sa am nici o legatura cu seara de joi ...decat sa risc iarasi judecatorii si alte alea..mai bine stau tranchil.
In concluzie te asteptam !

slip 28-03-06 13:12

ms pt asteptare.. :P sper sa ne simtim bine impreuna ;)
bafta

elvis has left the building ( adik elvis a leftuit bildingu :P)

katalin1977 29-03-06 15:39

salutare bafta la 4 tuning day cu standul si sa ne vedem acolo la o bere si o vorba! )

cls21b_EVO 29-03-06 15:45

Multumim la fel !

Treshure 07-04-06 19:50

so ma. Ce mai fac gagii preferati. Cind o mai punem de unos grataros dar de data asta la Ciorogirla nu la CTA in plm. Bagati si voi oferte pt Duminica ,ca m-am simtit bine cu voi atunci :D. datzi-mi add la mess oldmebodo (ela con cielo alb just in case atzi uitat ceea ce ati si facut care este. Kiss on pul.

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning