![]() |
o acceleratie sport...nu'ti cumperi?
|
daca vroiai o casca super, iti luai din aia de alien , cum are Vali de la Kid tuning :))...cea mai beton casca pe care am vazut-o eu:P
|
Re:
Quote:
am vrut una cat de cat de buna ... si sa fie neagra ... :D poate o casca alien la viitoru` motor :D:P |
De mult nu am mai scris .... :(
uitasi ... mai mult am fost p`afara :) bun....deci am facut mai multe la ea de cand nu am mai scris : am dus scuterul la Bella (cred ca il stie toata lumea) mi-a reglat consumul,mi-a facut acceleratzia...deci scuterul mananca asfaltul.....nici mie nu imi vine sa cred cu merge ... super ... ma ridic intr-o roata fara nici o problema (intrebatzi`o p flaviutza kare s`a udat putzin :lol: ) ... podeaua de aluminiu ink nu am pus`o deoarece urmeaza sa duc scuterul la unul ce lucreaza in fibra de sticla ... vreau sa mi-l umfle putzin in spate... si trebuie sa imi iau suruburi galvanizate (k sa kada mishto cu podeaua din aluminiu) ... dupa fibra,urmeaza vopsitul (2 saptamani cred ca raman fara scuter,dar nici o problema ca in timpul asta merg la mare si la munte :lol: ) ... dupa ce am intrebat aproape juma` de cartier am ramas la concluzia ca negru cade cel mai bine...o sa`i dau un negru metalizat ... led-urile pt.bord neoanele au ajuns aks..... trebuie sa ajunga: toba sport nichelata semnalizatoare lexus style ... da.....si ink ceva,sa nu radeti,urmeaza pe scuter : Amplificator Yamaha 4x18 W CD-Player/Mp3 Player si 2 boxe cik d 400 W fiecare :)) :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ce o sa zica lumea la semafor ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A innebunit lupu``........... :lol: :lol: :lol: :lol: |
nui moale :D
da 400W? |
Re:
Quote:
cik is de 400W ...le-am luat de pe o masina de la firma,nu se supara mosu care o conduce ca oricum e pocait si nu e el cu muzica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..nu`s nush ce mark...o sa vedem cum suna :P... aa...da..... 'actibilde' cu POLINI nu am gasit :(( nici cu Gilera :(( poate sa`mi faca rost cineva? |
am vazut io p un scuter :D
dak il gasesc ti le iau :P :P da cat dai p ele? :lol: io strang bani pt un sub JBL, amplif, cable si manopera :D cand incepe scoala le-am luat :twisted: baiu ii k am uitat sa intreb cat scoate :oops: ii tip \"teava\" cum are cielo ala tunat din oras |
AleXXL, parerea mea e sa iti faci tu autocolantele personalizate...se poate face daca stii pe cineva la o firma de decorari masini...si mah...ce aveti toti cu JBL in Oradea aia???nu ati auzit ca sunt si alte marci de difuzoare/amplificatoare/suburi???exista la voi un magazin care vinde si altceva...cel de la INFECT de vis-a-vis cu LOTUS...bafta
|
MAh Alex da cd-playeru unde tzil montezi?? :lol:
|
Re:
Quote:
azi am fost la un magazin in Cantemir si am vazut acolo un anunt cu paintjoburi pe motociclete-scutere....hmm...o sa il sun sa vad ce poate sa faca pe 'monstruletzul' meu :lol: .... Quote:
sau o sa vb cu ala de la fibra sa vad ce poate sa faca...eu as prefera sub ghidon...we will see ... azi am fost sa ma uit dupa cd player/mp3 player...si cred,ca totusi o sa-mi iau un iPOD ... 6 gb ... la 1000 de lei ... :P antisoc 25 de min ............ 8) |
mai, da tu nu esti normal la cap...asa mai bine iti iei un amplif mic de tot pentru boxe, si ca semnal un mp3 player portabil, si ei terminat treba
Dar eu zic ca nu e LGY sa ai ceaa mai tare muzica din oras, deci las-o mai molae. ;) parerea mea. |
Re:
Quote:
eu vreau sa mearga cat de cat tare....:P poate o sa mearga prea tare pt.un scuter :P:D |
treaba ta :wink: dar nu stiu cat o sa mai ie de cool, poate cazi in partea de kitch, ai mare grija! :)
|
4 Attachment(s)
De luni 'monstruletzul' intra la 'tunat' :lol: :arrow:
-podeaua ink nu am montat`o ... ca nu am ink suruburile galvanizate :cry: ..eh p cand vin de la munte...sper sa fie gata..si fibra :D vb dupa 20 :wink: |
Re:
Quote:
grabeste-te ca in 12 gat masina si vreau un pic de concurenta!!! :D :D :D :D :D |
Re:
Quote:
eu abia p 17 ajung akas :cry: :cry: :cry: :cry: ... GAJ`u vs MDF`u =))))))))))))))))))))))))))))) ce prostii vb =)))))))))))))))))))))) abia astept sa vad masina..... ne 'duelam' la crazy 5 ...dak o sa se tina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Va anuntz cu bucurie ca am facut primii 1000 km !!!!!! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: intr`o luna shi jumatate ... shi am avut UN SINGUR incident si acela f.minor ... zgariat putzin carena spate si spart semnalizatoru ... la 5 km/h !!! :D ...
8) 8) 8) 8) P.S.Saptamana viitoare 'monstru' intra la \"tunat\" :lol: :wink: Iupii !!! |
Bro super tare ce faci tu cu \"monstru\" tau :shock: ati urez multa bafta in continoare si astept sa mai vad poze cu el dupa ce il faci :wink:
|
multa bafta!! si sper sa iasa klumea 8) 8) 8)
|
Alex, daca ai nevoie de sfaturi sau pareri, stii numaru' meu de tel! :wink:
ai grija ce faci ;), stii tu :d |
Re:
Quote:
Quote:
|
Dupa id tau\"AleXXL\" cred ca nu grasesc cand spun LA MULTI ANI!! pentru Sf.Alexandru Tot ceti doresti in vita si multa bafta cu \"monstrul\" tau :wink:
|
Re:
Quote:
|
Am uitat sa scriu de ceva timp p`aici ...
deci, am dus carenele sa le chituiasca,unde erau crapaturile,dupa ce am cazut in decursul saptamanii trebuie sa duc carenele la vopsit ... iar astazi mi-a ajuns suportul unde voi monta boxele :D :D 8) .....maine ma chinui sa tai podeaua aia de aluminiu...ca tot am zis k o pun...maine o pun ! :D |
3 Attachment(s)
poze mai vechi ... de sapt.trecuta ...
hm..urmeaza un negru ...... mat :D |
mat??? d c??? e doar un base'coat sau chiar asa o sa ramana???
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
apropo .... hm ... sa vedem dak ghicitzi |
asta ce ii????
|
hmm....nice projekt.....cu totu ca nu ma pasioneaza nimic pe 2 roti.... in fine...te-ai gandit la un supercharger? :twisted: poti folosi un compresor de clima....pt scuter ii foarte sufiecient...poate prea mult...sau ....am vazut un compresor pentru insecticide pt tractor care baga 1.6 bari la 3900 rpm si costa 2 mili, da ala ti-ar pusca motoru :lol: .
oricum propunerea mea ar fi unu de clima de masina.se poate scadea puterea compresorului daca-i pui o fulie mai mare.trebe decomprimat motorul neaparat ( garnitura mai groasa sau pui 2) o problema la scooter ar fi de unde sa tragi puterea de la motor, dar cred ca se poate solutiona, eventual de la roata...cumva.... |
Re:
Quote:
Poate nu-l faci argintiu !!! |
Re:
Quote:
in primul rand ... ce e supercharger ? :oops: :oops: :oops: |
pai dak nu vrei argintiu.....si nu arata chiar foarte bine.....trust me!! atunci fa'l negru metalizat si jentile si placa de pe cureaua de ambreiaj cromate.....deci ar arata mortal......a apropo dak nu ma insel ala e ambreiaj sprot de ducati
|
hmmm
supercharger e pe romaneste compresor....o chestie care baga aer mai mult, putin mai slaba ca turbo-ul. :D |
nu neaparat mai slaba ca un turbo, da is pe principii diferite.
turbo-ul este actionat de gazele din evacurare, care invart o turbina, care prin intermediul unui ax invart un compresor care trage aer. compresorul este actionat prin curea de la motor. avantajul compresorului este ca nu ai \"gaura\" de turbo, adica perioada de timp in care gazele nu au presiune destula sa invarta turbina, si faptul ca este mai usor de montat(nu necesita circuit de ulei). dezavantajul este ca la turatii ridicate nu este la fel de performant ca un turbo.de asemenea este mai greu de reglat, singura modalitate este prin schimbarea fuliei, pe cand la turbo sunt mai multe posibilitati de reglaj, waste-gate-ul in principal, care este o supapa de \"by-pass\" in turbina. alta diferenta ar fi faptul ca compresorul necesita putere de la motor pentru a fi antrenat, in timp ce turbo-ul foloseste \"reziduri\"...gazele. de exemplu la mclaren slr motorul foloseste 124cp pt a antrena compresorul. in principal compresorul merge bine la turatii mai joase, turbo-ul la turatii mai mari |
Re:
Quote:
am o intrebare f.importanta pt.voi ... unde gasesk un vopsitor bun in Horadea noastra ? ... si pretzul sa nu fie asha piperat ... |
pai.....cel mai bun din oradea se zice k ar fi kaiser ala de langa piatza mare.....undeva in spate la banca
|
glumeam oricum :D ,
-ocsi la opel -pe str. ion bogdan mai este unul bun, numa stiu exact cum ii zice, -automond ( pe centura cluj-bai, cam in dreptul cetului), acolo mi-am vopsit odata masina dupa accident acu vreo 2 ani.mi-au nimerit culoarea foarte bine, si nu se vedea nici diferente de lac), recent si-a vopsit cinvea masina acolo si l-a costat cam 10 milioane (nu era vopsea metalizata) -tesari |
Re:
Quote:
de aia de pe clujului am auzit si eu .. eh,10 mil ... ca doar nu am masina...is 3 cacatzele de carene :)) ... eu ash vrea metalizat ... hm... am auzit ca ar daca itzi comanzi vopsea ... trebuie sa comanzi minimum 250 ml? sau cum e treaba ? pai cu 250 ml imi vopsesc de 3 ori carenele :lol: |
daca iti fac culoarea pe computer....poti sa comanzi cat vrei tu
|
ion bogdan ii cum mergi inspre episcopia, dupa podul din capat de la stefan cel mare, o iei prima la dreapta. dar nu stiu exact unde ii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning