![]() |
Re: ATV-ul meu
si eu am auzit acelasi lucru insa nu cred ca o sa voteze nimeni pt asha ceva! si daca s-ar vota, platforma + carlig de remorcare la masina si suuuus la munte cu ele;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
esti multumit de el ??
maine imi iau si eu dar este 2x4 gata mi-am luat si eu atv. un linhai 2x4, maine ma duc sa-l inmatriculez. plimbarea de sambata 13.09.2008 pe malul canalului langa Lumina. |
Astept si eu un tel daca iesiti sambata sau duminica cu atv, vad ca aveti deja o gasca si poate ma bag si eu, sunt din Constanta.:-) 0720065498 costel
|
3 Attachment(s)
supermoto 500
|
4 Attachment(s)
ma bag si eu cu un Dinli 801
|
7 Attachment(s)
DINLI DL 901 QUAD 45CP :pistoles:
imi pare rau ca nu am foarte multe poze pe 4 roti dar asta e pasiunea pt motociclete :lol::lol::lol: |
Am o prietena care are un Bombardier Can-Am 800,am mers si eu cu el,merge criminal,ea zice ca si l-a luat din Canada si a dat 24000 euro,asa mult costa unul ?
|
Quote:
|
Quote:
Daca are cienva LINHAI..orice piesa pt el o puteti lua de la mine cu disocunt de 5% daca mentionati la telefon e-mail ca ati citit pe 4Tuning.. :P siteule e pieselinhai punct ro :) 0788 355 555 |
Quote:
|
Sau cam exagerezi Vlad ... il are de 2 ani
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa va arat si eu puiul meu de atv ......... e un loncin de 125cc 15cp cutie manuala in 4 trepte .......................sunt foarte multumit de el cu toate ca este mic
|
2 Attachment(s)
Can-am Outlander 800 si Can-am Renegade 800:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning