Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   vreau proiectoare (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/62605-vreau-proiectoare.html)

diesel_IQ 16-01-08 22:28

Re: vreau proiectoare

4 Attachment(s)
masina no spal nici deal dreaq !!!!!!!!!!!!!!!! pana nu ma opreste militia no spal !!!!!!!!!!!
le pun unde trebe bre, in locul alora originale . dar ca fiu si mai al dreaq pun 4 ca mai am 2 mai albastre si pun cate doua , dar tot in locul celor de fabrica ( inexistente ) asa leam pus numa ca sa le fac poza.
am facut poza de langa masina dar nu am reusit sa reglez ca sa lumineze ca lumea....
na poze !

Snapy_xxl 17-01-08 08:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by diesel_IQ (Post 1296599)
exact la aia ma gandeam cand leam pus acolo in poza.
a cui ie masina din poza?

habar n-am a cui e masina. Am o colectie foarte mare de poze cu Cielo si am gasit-o pe acolo...Daca iei mai multe poti sa le bagi intre proiectoarele originale cum avea fostul REU. Dar am impresia ca alea bat mai tare.

nucu_as 17-01-08 09:45

diesel...sper sa nu te superi...dar mie nu imi plac deloc proiectoarele astea...n-as pune pe masina mea asa ceva...si eu am muscat ca si Dacia ca le pui in locul celor stock...totusi ar aparea mai bine in masca proiectoarele astea daca e sa ma gandesc mai bine...

DACIA-Wrc 17-01-08 12:52

acolo am crezut ca pui in locul unde ar trebuii sa fie, si asteptam cu sufletul la gura sa vad.
oricum sunt suplimentare si sa nu ai probleme cu politia

diesel_IQ 17-01-08 14:44

offfffffffffffffffffff......am mai scris asta : LE PUN IN LOCUL CELOR ORIGINALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acolo leam pus numai sa vad cu lumineaza !!!!!!!!!!! le pun locul celor originale si le montez ca alea de la brabus cate doua .

nucu_as 17-01-08 14:56

Quote:

Originally Posted by diesel_IQ (Post 1297596)
offfffffffffffffffffff......am mai scris asta : LE PUN IN LOCUL CELOR ORIGINALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acolo leam pus numai sa vad cu lumineaza !!!!!!!!!!! le pun locul celor originale si le montez ca alea de la brabus cate doua .

:D:D:D:D greseala mea atunci...daca le pui acolo unde sunt cele standard o sa se vada bine....bafta la montaj

diesel_IQ 17-01-08 16:47

merci
am inceput deja...acu astept sa se intareasca fibra.....pun poze mai tarziu

diesel_IQ 17-01-08 16:59

3 Attachment(s)
astea sunt poze de lucru....mai pun pe parcurs....

diesel_IQ 17-01-08 17:00

pareri ?
vor fii vopsite negru..ma gandesc io ...ce ziceti ?

Snapy_xxl 17-01-08 17:08

Ce misto arata aia mica pe langa cea mare :lol: Buna treaba :D Ce o sa vopsesti cu negru, tot suportul inclusiv luminile?

diesel_IQ 17-01-08 17:16

lolololol
numai suportul bre !!!!!!o sa se vada fix numai proiectoarele nu si margine gaurii

D o n n 17-01-08 18:19

o parere..io asa o sa fac ...dar peste proiectoare dalea standard...pun plasa daia neagra cum am la grila..peste proiector...la tine sar vedea super...ar masca si proiectoarele si modelul ala de la capcau ala negru...e doar o parere...daca le fac la mine sapt asta ...o sa vedeti :D

B-64-KTL 17-01-08 18:59

Cand am vazut azi la munca ca cereai pareri exact la cum te-ai gandit tu m-am gandit si eu si am zis cum ajung acasa iti spun idea mea dar vad ca te-ai descurcat deja si da foarte bine acolo.Acum despre partea cu vopsitu' am o intrebare:cu ce vopsesti suportul ala ca si eu vreau sa vopsesc rama aia de la proiectorul standard cu negru dar nu am spray.Ma gandeam ca poate imi imprumuti si mie ceva vopsea sa-mi dau si eu ramele (asta daca ai si doresti) si daca da poate vii cu ea duminica daca ne intalnim ca sa le fac si eu.Spor la treaba.

diesel_IQ 17-01-08 19:06

bre eu fac in felul urmator : smirghel fin peste tot , benzina , vopsea auto...am mai facut si nu se cojeshte. daca vrei iti aduc duminica.

B-64-KTL 17-01-08 19:09

Si cu ce dai vopseaua? Pensula sau la pistol?Oricum ar fi ramane stabilit pentru duminica...si asteptam poze cu opera completa. Mersi.

diesel_IQ 17-01-08 21:06

2 Attachment(s)
bre, acu am dat cu pensula ca ie tarziu si nu vreau sa imi pun vecinii in cap. dar de obicei dau cu pistolul. asta este forma finala :
mai trebe montate pe masina.....sper sa tremin azi...

kamikaze69 17-01-08 21:09

misto tare au iesit :)

diesel_IQ 17-01-08 21:13

merci merci

RD-Woo 17-01-08 21:25

sooper belea cum au iestit proiectoarele in forma finala! Bravo! Felicitari!

BGD_NNE 17-01-08 22:44

Nice shit !!!

diesel_IQ 18-01-08 01:50

1 Attachment(s)
GATA !!!!!!!!! este ora 2:45 am si am terminat..si io pe ele si ele pe mine...
astea sunt pozele finale !!!!!!!!!

D o n n 18-01-08 07:10

deci sunt super...se vede un rezultat atunci cand iti dai silintza..deci super sunt...

nucu_as 18-01-08 08:47

au iesit de belea...felicitari...arata super...a meritat efortul...sa le stapanesti sanatos!!!!

DACIA-Wrc 18-01-08 08:51

mno asa da.
cat au costat alea?

diesel_IQ 18-01-08 09:04

cu totul ( buton cabluri papuci releu sigiranta si ele) cam 60 ron

DACIA-Wrc 18-01-08 09:11

si eu vreau pentru spate.
de unde le`ai luat?

D o n n 18-01-08 09:21

iautati aici....eu zic k merita banii;) http://www.auto-stuff.ro/images/exterior/91.jpg

diesel_IQ 18-01-08 11:45

eu le-am luat de unu...preten din ala de noapte ;).....mai are din cand in cand ..roti...stergatoare...oglinzi....

XoRRo 18-01-08 14:46

super tare.... mai puneti si blue vision in faruri si o sa fie perfect :D

diesel_IQ 18-01-08 14:50

o sa ma duc sa vad cat sunt alea blue vision plus .

XoRRo 18-01-08 14:51

sa imi zici si mie un pret si de unde :D pls

diesel_IQ 18-01-08 14:52

pret la ce ?
blue vision ?
au la omv-uri....parca dar caut azi si va zic

diesel_IQ 18-01-08 19:07

in primul rand : NU VA LUATI PROIECTOARE CU LEDURI !!!!!!!!!!!!!!!!
SA MA KK IN ELE !!!!!!!!!!!!! dupa doua zile de munca si 2 ore de functionare sau ars toate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biiiiiippppppp biiiiiiiiippppppp
ma duc maine de al dreaq si imi iau din alea cu lumina alba si cu flashuri in iele !!!!!
in al doilea rand : blue vision 250 mii lei vechi dar de firma.... sa vedem cat tin si astea...lumina este alba nu albastra , io de aia leam luat.

B-64-KTL 18-01-08 19:10

Dar stii vreun magazin de unde pot cumpara blue vision, ca am fost la OMV la City MAll si nu aveau(aveau doar chinezarii).Naspa ca s-au ars, dadeau bine.Dar de ce nu pui tu proiectoare normale?

marius_grn 18-01-08 22:41

cred ca ti s-au ars pt ca nu le-ai pus stabilizatoare pe tensiune. ele erau facute sa functioneze la 12 V banuiesc iar alternatorul iti baga aproape 14

diesel_IQ 19-01-08 14:33

au fost puse cu releu , cu siguranta, cu rezistenta , pe 12 v nu direct la baterie....
magazinul de unde am luat eu blue vision este aci langa mine ...dar nu de firma . io personal am vazut la omv ala de cimitirul de la reinvierii.
miam luat deja proiectoare xenon rotunde diseara ma apuc de iele, dar acu ie mai greu ca tre sa fac alte capace ca pe alea leam gaurit. am prins super ocazie si am luat proiectoarele cu 200 mi lei vechi :). pun poze din nou cu iele....

DACIA-Wrc 19-01-08 14:37

sunt curios daca nu mai bine era sa`ti cumperi proiectoare clare + xenoane h3

diesel_IQ 19-01-08 18:04

ba da....dar asa ie la mine pana nu fac lucru de doua ori nu iese ...
acu leoi pune pe astea si gata...
ce h 3 ???????????

diesel_IQ 19-01-08 18:14

2 Attachment(s)
io astea le pun acu... dar tre le mesteresc neste capace ca lumea ca sa intre frumos acolo. maine ma apuc de iele.

kamikaze69 19-01-08 19:18

hmmm unde gasesti u proiectoare asa ieftine ca am nevoie si eu ?? pls help :)

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning