![]() |
Re: PROJECT F151 - Se anuntza Ferrari Suv in jurul anului 2010
Ferrari nu...Lamborghini este o masina agresiva (mai putin eleganta, desii are o eleganta anume), nu uita ca Lamborghini a plecat de la tractoare si a scos deja 2 suv-uri (LM001 si LM002) asa ca nu ar fii o surpriza neplacuta :D. In schimb pentru Ferrari da:(. Ei au plecat de la motoare de Alfa sportive asa ca ar fii chiar nasol un SUV acum. Aveti incredere, nu o sa vedeti un SUV Ferrari pana cand este sub controlul italienilor;). Nu au nevoie de bani dupa cum cred altii
|
au stricat-o cu modelul asta....unde e traditia de ferrari.....aici nu au loc suv-uri
|
Daca pana si Ferrari s-au apucat sa faca suvuri.........................:x.
Isi bat joc de toata traditia masinilor Ferrari , cunoscute in special pentru sportivitatea lor :???: |
nu vor face nici un SUV.. nu mai disperati atat!
|
ferrari suv.......:sad::sad::sad::sad:
|
... :evil: Porche Cheyenne toata ziuaaaaaa :-P !!!!! (in linii mari bineinteles)
|
voi chiar nu observati uimitoarea asemanare cu porsche chayenne ?
zici k e o copie dupa porsche |
eu nu inteleg ce se intampla cu firmele astea ... prima data porche a facut asa ceva ... si acum si ferrari ... o firma respectabila de masini sport si supercar ... nu stiu ce lagatura ar avea cu SUV ... ma rog ei stiu ... da in orice caz mi se pare o idee proasta
PS: cum a zis si DaThuG prea seama cu Porche Cayane ... parca ar fi copiata :rolleyes2 |
Poate a o sa castige clienti ... dar o sa si piarda din ei
cine alege aceasta marca o face pt istoria care o are in spate in lumea competitiilor cu motor(majoritatea)...iar aces SUV nu se incadreaza in poza deloc dar va dati seama ca au fost facute studii serioase pe tema asta si au decis ca e momentul sa apara si ei cu un SUV...pacat e ca si cum armani ar face salopete pentru muncitorii din mine :) si ieftine...pentru ca pretul o sa il faca destul de popular |
Sper sa nu il scoata.....totusi....ferrari=sportivitate=putere=" avioane".....acu un suv...nu prea ar merge...desi foarte urat nu e,da strica traditia...dar totusi arata mai bine decat cayenne:D
|
Urat rau suvu asta....unul mai urat nu puteau sa faca?
|
Nu-mi place.
Se strica si Ferrari. |
io al astept cu bratele deschise
|
daca s-ar livra la ~100.000 euro..tiganii&manelistii cu $ ar inlocuii tuareg&Q7 cu F151...
+ ferarri suv...suna trist :( |
Quote:
|
om trai si om vedea lumea se schimba mereu ne putem si Cu dacia W16 in anul 3000 sau variante
|
Quote:
|
sal faca si diesel ca sa fie un cacat adevarat
|
Ce atata ferrari parca ar fi mama masinilor? Succesul lor se bazeaza pe clientela selecta si doar atat. Sunt atatea masini care bat la c*r ferrari ca performante cat si design,sa nu mai vorbesc de pret. Citisem un articol unde un american si-a luat un model(cred ca f240 ,nu mai tin minte sigur)pe care a dat 250.000$,iar in 2 ani cat a fost garantia a platit 8.000 $ pentru diverse probleme , fara cele care intrau in garantie . Dupa 4 ani l-a vandut cu 80.000 $ si calculase problemele tehnice +consumabilele la 30.000$.
Si daca o sa faca SUV succesul nu se va baza pe look si performante ca la Cayenne ci tot pe snobismul anumitor persoane cu prea multi bani pentru inteligenta lor. Presimt ca o sa se trezeasca unii 'destepti' care o sa zica :Ia uite-l si pe asta , parca lui i-ar sta in gat un ferrari ....va spun de acum , tineti-va replicile pentru voi , mi-ar place un ferrari dar GRATIS, n-as da niciodata bani pe o masina care nu-i face. |
nu prea imi place ideea se vede dorinta cat mai mare de a face bani din ce in ce mai multi e aiurea ................
|
Quote:
|
e o strutocamila!
|
dak au reusit cei de la porsche ,nu vad dc nu ar reusi si cei de la ferrari.
|
pacat de ea.o sa ajunga sa aibe toti manelistii, mai trebuie un break si un diesel.
|
Ar fii frumos....dar nu cu spatele din prima poza...!!!
|
foarte urata!nu`mi place deloc....
|
photoshop...all day !
|
Quote:
|
nu prea cred sa faca Ferrari asa ceva:|
|
nu va impacientati degeaba...este doar virtual tunning;)...ferrari are profit de 200 de mil euro pe anul 2007 pe cand principalul rival Lamborghini are 47 mil euro...
|
nu am vazut ferrari suv... incep si ei sa faca asa ceva?.... interesant
|
Quote:
|
Urat nu este, dar totusi....Ferrari Suv? cam aiurea.....
|
oribil,mai sa auzim ca lamborghini face motociclete si dacia motoare pt maseratti
|
neinteresant se vede ca pe cei de la ferrari au inceput sa ii intereseze mai mult banii decat traditia lor
|
vad ca ironia nu e gustata de toti asa ca o spun pe un ton mai serios.lamborghini facea acum cativa ani suv-uri(lm001/002),porsche a facut cayenne,acum vine si randul lui ferrari sa-si incerce puterile,pentru ca daca piata asta cere,trebuie oferit.pentru ca ferrari pentru unii nu inseamna masina exotica,traditie,istorie,inseamna ceva cu care sa fii vazut in anumite locuri si sa faci impresie,iar oamenii astia au bani si sunt dispusi sa plateasca chiar si pentru un suv ferrari.pun pariu cu voi ca daca aceasta masina va fi produsa va aparea foarte repede si la noi...
|
asta da noutate,intr-adevar ar fi ceva nou sa vezi un ferrari p drum accidentat
|
oricum ferrari nu mai domina f1 daca imi aduc bine aminte mclaren mercedes au castigat sezonul trecut
|
Nu iti aduci bine aminte, la constructori nu prea au castigat ei sau ma inseala pe mine memoria. Si, vorba aia cu o floare nu se face primavara si cand o sa domine si Mercedes in F1 cum/cat a dominat ferrari si o sa mai domine, atunci sa ma anunti si pe mine
PS: ei decat fac motorul deci nici macar nu stiu ce te ambalezi atata, esti tu obsedat de mercedesuri si aberezi cat cuprinde peste tot forumul dar macar incearca sa fii realist. Sa faca si ei toata masina nu doar o parte apoi sa vii cu pretentii |
porcaria extrema, o sa fie o pata pe istoria ferrari
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning