![]() |
Re: piese de ocazie
Quote:
|
Vand autoblocant e34, motoare td de pisicuta, de e34. vand debitmetru 2.0 24v vanos...si multe altele
|
4 Attachment(s)
cateva piese de ale unor prieteni
-arcuri e36 spate noi normale -jante tabla pe 15 cu capace e36 si cauciucuri -lip bara spate acschnitzer e36 -interior normal e36 coupe, masina din 1997 -cotiera originala e36 noua piele gri, doar capacu -bandouri normale e36 -bancheta e36 spate cu cotiera -oglinzi e36 electrice cu tot cu sticle heliomate -aeroterma e36 -far stanga e36 bosch cu lupa -jante styling 73 cu cauciucuri 205/50/17 bridgestone -jante borbet 15, et 18 -jante pe 16 originale e46 cu cauciucuri 205/55/16 -jante 15 aluminiu originale e36 -interior recaro sport e39, piele, incalizire, cotiera spate!!!! cei interesati rog sa imi trimita un pm ! sau 0752 689 514 |
|
Vand motor M42 1.8is (16v) 140cp, 1994, 190.000km,schimbat acum 2000km ulei,filtre,bujii,intinzator distributie,lambda,curea periferice - contact: P.M.
|
Suspensie WEITEC -40mm/-40mm E36 rulata in jur de 2000km 280 E |
Vand amortizoare E36 :
Fata - Monroe - pe gaz - 2,5 mil Spate Sachs - pe gaz - 2,5 mil Precizez ca amortizoarele au cursa scurta . Sunt in stare impecabila . Au fost puse pe 6cilindrii . Contact : 0722 775 238 sau PM . |
vand radio-casetofon bussines/clase pentru seria 5 e39 din 1999-2000 pret 60euro
|
vand motor bmw 2000 24v vanos pt e39 an96 are 56000km masina a stat in germania in garaj pana acun 1 luna ,a fost lovita in spate. motor complet 1200euro / motor chel 900 euro
|
vand suspensie stock - stare f buna pt. e46
4 arcuri + 4 telescoape - 500lei |
caut si io o capota e36...cei care au un pm va rog..ms
|
dau gratis o macara de urs stanga electrica, si un sistem de stergatoare e36 cu motoras
0721 40 55 69 |
vAND BARA SPATE MODEL 90 CU TOT CU TELESCOAPE.DE PRINDERE ,STOPURI MODEL 90 2 BUC ,MACARALE ELCTRICE CU TOT CU GEAMURI CU BUTOANE SI INSTALTIE.PT 4 USI ,,,tel 0744175649
|
Caut pt E34:
Masca lata fata si capota Tapiterie pavilion cu turela Boxe originale spate. |
as avea si eu nevoie de un ambreiaj complet pentru e34 525tds, si un parbriz tot pentru modelul asta. daca are cineva astept oferte pe pm sau aici
|
Cumpar Urgent 12 Culbutori Pentru Bmw 320i Motor De 2000 Cm3
|
1 Attachment(s)
volan Momo din piele + piele perforata nou cu butuc bmw E30 - 300 Ron
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
cumpar parbriz e 36 coupe, cine are sa lase un nr de telefon aici sau pm
|
si eu cumpar parbriz e36 si oglinzi !!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Caut pt E 34 butonul de AC / Recirculare / Dezaburire... sau tot panoul de control al climatizarii (cel cu 2 rotite de temperatura si 1 pt viteza aerotermei ; cel din poza )
|
vreau si io bara intre amortizoare...pt e34.vb dak e p mess sau PM.
robbi3_boy e id meu,va astept cu oferte |
Quote:
|
Quote:
|
da-mi un pm cu nr tau de tel...
|
Quote:
|
Quote:
|
cumpar scaune originale BMW E30 coupe , URGENT !
|
cumpar 4 sau mai multe butoane pt geamuri electrice.luminate sau nu.nu conteaza.sa fie la fel cel putin 4 sau cate 2 . pt e30 .
|
cumpar geam dreapta fata ptr E46 compact model 2002
YM x_alexutzu , tel 0724655669 |
Cumpar:
- suporti bara E30 model dupa 87 (facelift adica) - ma refer la amortizorasele alea si la suportii de plastic pentru bara de 90 - semnalizatoare E30 facelift - proiectoare E30 facelift - posibil si balama capota - "nas" pentru urs - evident Cam atat momentan. Cine ma poate ajuta contact pm sau bip la 0723774393 - DOAR DACA AVETI CE IMI TREBUIE ! IN Principal caut suportii aia de bara ca fara ei nu pot monta bara. proiectoarele mai pot astepta.. De asemenea vand : - bara fata cromata model <87 - pana in facelift - cu tot cu semnalizatoare - pm/ telefon pentru pret. - stopuri mici stare ok - 2 cauciucuri (nu imi aduc aminte marca) - mai au putina carne pe ele - de 185 sau 195/ 55 / R15 cred - daca vrea cineva sa dea burn sau ceva de genu sunt perfecte Si mai am un radiator cu vas de expansiune pe el de 1,8 , dar nu il vand inca pana nu vad daca trebuie pus pe al meu. Preturi - vorbim pe pm/ telefon /fata locului si vedem ce si cum. ALTE PIESE NU AM. Deci daca nu aveti ce imi trebuie / nu aveti nevoie de ceea ce vand, nu contactati. Multumesc |
Vand radiator ulei cu tot cu flansa, pentru ursulet. Pret 100 euro.
|
1 Attachment(s)
vand ''nari;; ptr e 36..eu le luasem pentru compact da nu s-au potrivit..cred ca sunt de pe un coupe :| ... sunt in stare buna numai ca sunt prafuite..pret...faceti o oferta
0765 425 347 |
4 Attachment(s)
Vand scaun sport,are masaj si sse poate regla coloana.pret 4 mil
|
ma intereseaza un telescop pe fata dreapta(pt ca imi bate de imi sar creierii) si toba de esapament(completa)...cam la ce pret ies cu astea? pls un raspuns rapid
|
Quote:
Later Edit : deci ai un E36 M43B18 din 1995 |
Quote:
|
un pret...? ceva?
|
Quote: