Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   ShadowCrew - club timişorean (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/61961-shadowcrew-club-timisorean.html)

Speedball_tm 24-01-08 20:11

Re: ShadowCrew nou club in timisoara

lol dume de RR?:))

laurentiu_tim 24-01-08 20:14

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1312375)
CE,voi nu dati BANI pt masini de valoare ?! :o !??!?

de obicei dam prime de instalare de 1000 de euro da acum nu mai avem fonduri :lol::lol:,fiecare are dreptu sa intrebe ce primeste mi se pare f normal ca si eu am pus aceasi intrebare care nu i prea potrivita pt ca niciun club din RO nu cred kati ofera ceva poate o ocazie da a invatza lucruri noi ;)

PS:mai sus o vorbit presedintele :-):D

Speedball_tm 24-01-08 20:18

ms de prezentare lau (vicepresedinte):))ce imi place chestia asta cu pozitiile in club:))

dally_de 28-01-08 23:10

3 Attachment(s)
sal,
uite n am citit tot ce s a scris aici..dar vroiam sa va intreb ce planuri de viitor aveti?
sunt si eu un pasionat de masini ca si multi altii,deocamdata am si eu o masina veche pe care o restaurez..un porsche 944 ,mai sunt chestii de facut pe la el..dar necesita timp.poate ma primiti pe aproape :)

Speedball_tm 28-01-08 23:14

salut dally......ma bucur ca doresti sa intri la noi in club si masinutza ta chiar imi place.....dar nu sta ea cumva la DAN?;) oricum 0766675262 ...suna-ma si discutam detaliile ok?

laurentiu_tim 28-01-08 23:16

planuri de viitoru,cam in 1 luna speram sa dam drumu la site,participarea la cat mai multe show-uri de tuning,poate daca reusim sa organizam si ceva legale la noi ar fi extraordinar,o luam incet incet planuri sunt o gramada sa speram ca le vom putea duce la bun sfarsit ;)

Speedball_tm 29-01-08 21:41

Ajutor......pls sariti cu ideii de modele pentru golfu meu.....ca il bag la vopsit.....ce model sa fac ????pls niste poze sau ceva ptr niste idei

mattr|x`u 30-01-08 16:25

Vorbeste cu Aldomoro .... 0723144112 asta fiind una....
si a doua....ca am sters mesaju ... care mi`a dat pm ca ...??? minciuni ?? care cika s`a vazut cu Tania? ce nu`mi plac incordarile astea....

Speedball_tm bafta cu modelele:)

Speedball_tm 30-01-08 16:39

eu si inca un preten ne-am intalnit cu tania.....deci ceva nu ii bine la mijloc......si imi cer scz daca am gresit dar ea o zis ca ii masina ei.......plm..........

TM-84-DMX 31-01-08 18:19

Quote:

Originally Posted by dally_de (Post 1320227)
sal,
uite n am citit tot ce s a scris aici..dar vroiam sa va intreb ce planuri de viitor aveti?
sunt si eu un pasionat de masini ca si multi altii,deocamdata am si eu o masina veche pe care o restaurez..un porsche 944 ,mai sunt chestii de facut pe la el..dar necesita timp.poate ma primiti pe aproape :)

Super frumoasa masina ta!O tot vad prin oras,finutza si cu gust!pune mai multe poze daca ai ..

mattr|x`u 31-01-08 21:00

Speedball_tm posibil ca v`ati intalnit cu ea...dar mai bine lasa moarta treaba si nu o mai discuta...is chestii cu niste sponsorizari si ceva cu un martalog...las`o moarta

la termal poate mai stii am adus`o sa`ti vada masina...daca ai si tu lambo...am venit cu un 5`ar... te rog nu mai pomeni de chestiile astea .
ca dup`aia intervin certuri...o sa te sun cand is cu masina la plimbare, am nr tau si ne vedem la un ceai si iti povestesc ca sa intelegi daca chiar vrei sa stii...dar nah... hai ca mai discutam ;) ceau

laurentiu_tim 31-01-08 21:30

acum neam dat si noi seama care i treaba :-)combinati si o mare neintelegere am mers la cine nu trebuia bine ca so lamurit ;)

mattr|x`u 31-01-08 21:31

NOh...Sanatate baieti, io va las.ceau

Speedball_tm 02-02-08 20:09

3 Attachment(s)
o sa urmeze poze si cu filtru spor;) www.max-tuning.ro:D

laurentiu_tim 02-02-08 21:36

dute-n matea :))))) ce tare i c4 ala jur :-P se misca ceva cu golfu :-)

Speedball_tm 03-02-08 01:24

4 Attachment(s)
Cam murdar motoru dar important ii filtru sport:D .....mai urmeaza si alte dotari OPTIONALE:)

laurentiu_tim 03-02-08 13:02

cel mai important i cum suna :-)8):-)

tm8bnz 03-02-08 14:00

Aaa,nu cum trage ?

laurentiu_tim 03-02-08 19:54

baaa poi sa vezi acum ca are filtru sport si finala rupe asfaltu cred k are vreo 150 d cai :-):-):-):-):-P:lol::-P

tm8bnz 03-02-08 21:38

se deplaseaza prin suctie+propulsie ca migurile !? :D :p

P.S. Trebuia sa te pun sa astepti pe dreapta azi pe Cugir,asa mandru ai trecut cu cepatru-le tau pe langa meganu meu amarat ! :lol:

laurentiu_tim 03-02-08 22:19

:lol::lol: mandru :lol::lol: deocamdata nu,mai incolo poate,daca erai cu bestia poate te recunosteam da asa erai undercover :-):-)

laurentiu_tim 04-02-08 23:29

7 Attachment(s)
o parte din ShadowCrew :-):-)

2fastboy 07-02-08 00:26

ati primi si un incepator ? :lol::oops::oops: intreb si eu de curiozitate mersi ;)

Speedball_tm 07-02-08 14:56

2fastboy :Da normal ca am primii si un incepator atata timp cat masina si caracterul lui sunt ok:D asa ca daca vrei nr meu de tel ii pe prima pagina;)

TheBigOne 07-02-08 23:04

http://www.thebigone.evonet.ro/5.jpg
Cam asta ar fii.

TM 25 CMA golfu , nu era de vanzare acum ceva vreme era pe la vreo 10.400 E din cate am vazut eu.Mai face parte din Clubul vostru.

Ms.Anticipat voi astepta raspuns pe forum.

Poze la www.thebigone.evonet.ro

TheBigOne 07-02-08 23:21

Sau dak nu ma primiti macar putetzi sa imi datzi si mie o idee despre un Paint k-lumea.ms

Speedball_tm 07-02-08 23:35

Te primim cu mare placere in club dar trebuie sa si vedem masina live.....speedball_tm ii id meu de mess
Vb acolo mai multe detalii

laurentiu_tim 07-02-08 23:37

hai ca ne miscam din ce in ce mai bine :-)

TheBigOne 07-02-08 23:57

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 1342855)
Te primim cu mare placere in club dar trebuie sa si vedem masina live.....speedball_tm ii id meu de mess
Vb acolo mai multe detalii

K.ms. voi tzine legatura eu merg la somn k maine am examn :(( fmmm....maine cand ajung acasa itzi dau add si vom dicuta mai multe.

Speedball_tm 08-02-08 18:22

ok....astept sa vb;)

laurentiu_tim 10-02-08 09:54

Quote:

Originally Posted by dally_de (Post 1320227)
sal,

mai inspirat pin felu cum ai plecat aseara :-)8)8)8)

dally_de 10-02-08 12:01

:lol:..adica??? nu a fost nu stiu ce....

bunilla 10-02-08 20:00

modestule :)

laurentiu_tim 10-02-08 20:58

Quote:

Originally Posted by dally_de (Post 1347381)
:lol:..adica??? nu a fost nu stiu ce....

dorinta pt tractiune spate sti si tu SKY :-):-):-):D:D:D

Speedball_tm 10-02-08 22:12

Bah ia nu va mai laudati ,cautati membrii:)

Speedball_tm 15-02-08 18:46

Pe weekendu viitor speram sa avem si pagina in picioare...;)Asa ca mai repede cu membrii:))

stylemann86 15-02-08 21:16

Salut!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca masina ca sa fiu primit la voi in club? Daca e un model clasic(standard) care inca, subliniez inca, nu are nicio chestie in plus pe ea are sanse sau nu? In ceea ce priveste caracterul persoanei ramane de vazut la locul faptei banuiesc..:)

laurentiu_tim 15-02-08 21:44

dai un telefon vi la o intalnire nui problema discutam ;)

Speedball_tm 15-02-08 23:03

Bunnnn.....un nou membru:D o noua zi

Speedy5 17-02-08 00:04

voi ii luati cu buletinu' ? nu incerc sa fiu ironic.

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning