Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia berlina tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/6191-dacia-berlina-tuning.html)

BASU 13-08-05 14:48

superi tari sunt preparate daciile.... si nu sunt facut la c&c sau ceva.... respect pentru propietari... nici trabantul nu m-a dezamagit... nice :D

valib 13-08-05 19:44

era pe net...pe undeva...un anunt in care se vindea o dacie cabrio...facuta pt nea` ceausescu...si modificata masiv...km putini, nerulata, ingrijita...era albastru inchis spre mov mi se pare
o sa caut sa vad daca mai gasesc anuntul.

oSerX 08-09-05 15:52

cu tot respectul pentru munca si banii bagati in masina aia....

tabla ramane tabla de dacie...... am incercat si eu marea cu sarea inainte sa'mi cumpar bmw ...... dupa un an faceam pisu pe ea de tabla...

tabla face diferenta !

T.rac3Er 08-09-05 16:12

1 la prima dacie spatele e ingrijit, dar fata e kitchuita...eventual, preluare de elemente de pe unn bmw seria5 de prin anii 80 (faruri, grila, etc), si fara capota aia \"super mega racing tuning\" de 2 lei....se poate repara, asa ca bafta incontinuare proprietarului...
2 in skimb a doua dacie, daca vin cu un 1300 stock polishat cu bari originale \"cromate\" langa, ii da clasa la stil de n ori...ce e frate b@$in@ aia??... :oops: celui care a avut idea, poate ca nu proprietarul a gandit designul...
3 dacia \"cabrio\" a fost mai demult pe autovit la vanzare cu aprox 15k euro la vanzare..cica unicat :lol: :lol: :lol: ... dragut din partea lui sa-si estimeze masina la un asemenea nivel....as vrea sa vad acel \"cabrio\" cu okii mei, si poate sa ii ofer 3k pt oboseala

Sony 09-10-05 20:44

nu`mi place deloc cum arata aceasta dacie te`ai chinuit degeaba pararea mea.

AleXuTz 17-10-05 17:52

stopurile de bmw o fak frumoasa in rest,spoilere din asthea vezi la majoritatea mashinilor care CIK sunt tunate.

UniculSGM 18-10-05 01:48

Dacia aia are scaune de R5 Alpine 8)

Skma 18-10-05 21:13

Cine stie cunoaste :wink: Sgm ai terminat rodaju la masina ?? Ca stiam de pe forum ca e in rodaj !Apropo offtopic vii la plopeni ?? :D

anndi 22-10-05 13:05

prima dacie: din fata arata deplorabil. faza cu cele 2 eleroane e de asemenea penala. stopurile de bmw arata interesant, dar sunt cam mari, daca erau de pe seria e mai mereau. partea impresionanta e cu motorul de golf td BRAVO! per ansamblu masina e la limita penibilitatii, dar avand in vedere motorul de golf si cutia de audi si mai cateva dotari din interior ca incalirea din scaune, etc, inca nu a trecut granita. bafta!

CATALYNU_20 24-10-05 15:15

pt dacia cu motor de wv

masina arata bine, chiar f bine pt o dacie berlina. Ce te intreaba lumea pe strada de ea si cam cat ai investit in ea sa o aduci la forma asta :roll:

eastalex 15-11-05 18:08

dacia aceea papuc cabrio sincer e un rahat facuta de unu fidelio(ce nume de loser). Am citit despre ea pe www.*********** .....idiotu cere 15000 euro pe ea.....pentru ce? pentru o rabla de dacie din 87 sau 89 (nu tin minte bine) cu bara de protectie schimbata.......si era sa uit de curentul pe care l-a consumat flexu...(se adauga la aia 15000)

eastalex 15-11-05 18:20

2 Attachment(s)
ce parere are baiatu asta:\"UNICAT IN LUME\"

All times are GMT +2. The time now is 21:24.

- Copyright 2026 4Tuning