Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat COUPE (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/61877-club-fiat-coupe.html)

FIATCOUPE 17-03-08 03:49

Re: Fiat Coupe

Da, stiu ca nu e grav... pentru mine, iti dai seama ca e intr-un fel (era impecabila masina); oricum, legat de asigurare stiu ca e valabila, dar sincer nu m-am gandit daca fac accident si e vina mea cum o rezolva pagubitul. Stiu ca sunt cam nesimtit la faza asta... dar stii cum e, inainte te gandesti la tine, si dupaia la altcineva... Si in legatura cu Renault-ul acum imi dau seama ca ai dreptate cu tractiunea, dar atunci nu-mi explic cum a putut sa-i fuga fundu' in felul ala, ziceai ca face drifturi, pe bune... si dupa ce a redresat-o de ce a inceput sa derapeze iar? ca era in linie dreapta iesise din curba... ciudat, oricum...

lascarica 17-03-08 12:57

Frana blocata pe o roata la viteza mare sau un cap de bara/bieleta de directie iesita in mers....zii doamne fereste...De multe ori la masinile pe care le vezi cu numere de afara si te gandesti ca sunt in stare tehnica mult mai buna decat cele inscrise, situatia in fapt e pe dos: Masini bune de aruncat si neinmatriculabile nici acolo,aduse in mod special de reprezentantii mai putin avuti ai unei anumite etnii sau masini care la intrarea in tara au fost ok,insa persoane asemenea celor de mai sus au intrat in posesie aici,circuland cu ele pana aproape de limita....apoi vandute unui pusti credul si usor de pacalit cu niste jante frumoase si o caroserie ok,care (asta-i o mare problema de atitudine) se increde in vorbele vanzatorului bucurandu-se de un asa-zis "pret-ocazie" si fiindu-i teama sa nu cumva sa i-o"sufle" altcineva,nu mai merge cu ea la un service pt o inspectie sumara de 30min inainte de a face actele.

denver 17-03-08 21:05

fiarele se mai repara dar e pacat de masina.... trebuia sa stai si tu cuminte sa nu te intereseze de ala... mare pacat de masina , ti-ai dorit masina asta atat de mult si acum ce faci ? mai bine ai rabdare pana prinzi sa o alergi la o legala decat sa o risti aiurea pe strada ca nu conteaza experienta , la strazile noastre si traficul tot se intampla cate ceva... uneori este inevitabil , sper sa inveti din asta si sa ai grija de ea pe viitor , mare paguba nu e dar cum ai zis si tu era impecabila masina , cel putin eu cand am vazut-o in parcare la bila am crapat , ti-am spus ca a intrat tata special in parcare doar sa ne uitam la ea ... succes cu reparatu`

Eddie C. 17-03-08 23:05

Super naspa.Imi pare rau de masina ca era chiar piesa.da las ca se face.Daca te intereseaza sa o faci la Autoitalia sa imi zici ca am cunostinte solide pe acolo:D , si rezolvam repede.Mai naspa e ca tre sa vezi ce faci cu asigurarea lu ala.Oricum astept un semn.

FIATCOUPE 18-03-08 14:10

Da Eddie, mersi frumos de sfat, cred ca o sa apelez la Autoitalia, ca vreau sa iasa brici masina; Am fost ieri la Biroul Asiguratorilor de Automobile din Romania (B.A.A.R.) si de acolo m-au trimis la Coris Roumanie (societate de asigurari care am inteles ca are legatura cu asiguratorul bulgar); mi-au facut dosarul, si acum astept sa primeasca astia confirmare de la bulgari ca e asigurarea adevarata; apoi urmeaza sa ma intalnesc cu agentul constatator de la firma de asigurari. Ideea e ca vreau sa imi schimbe tot ce e lovit adica usa stanga, aripa fata stanga, capota; bara fata trebuie doar vopsita si aripa stanga spate tot la fel. Sper sa nu comenteze constatatorul si sa zica ca trebuie doar reparata ca fac urat de tot; nu o sa iasa cum a fost ca nu e logan sa bagi chit si sa iasa mai frumoasa decat era noua :D. Asa in afara de asta la articulatii, vb cu aia la service sa schimbe cam tot, sa nu am probleme dupaia cu directie si restul, ca se vede ca a patit ceva ca sta roata stramb. Si in ultimul rand cu cauciucul care era taiat (Goodyear Eagle F1) vreau sa fac o combinatie, sa imi iau 2 (tot Goodyear Eagle F1) si sa treaca aia pe factura o singura bucata ca sa pot sa o decontez. (nu vreau sa dau bani din buzunar pe al doilea cauciuc; trebuie sa imi iau 2 ca sa fie la fel si pe o parte si pe cealalta). Sa vad unde gasesc mai ieftin cauciucuri, ca sa nu fie o suma foarte mare totusi. A, si mai e janta de pe dreapta care tot la fel as vrea sa procedez cu ea; sa-mi iau doua pe factura de una. Macar sa profit si eu cu ceva din necazul asta.

FIATCOUPE 22-03-08 07:22

Pana aum nu a venit confirmarea asigurarii din Bulgaria; astept... n-am incotro...; mi-am luat cauciucuri pe fata stanga dreapta > Goodyear Eagle F1 (cum aveam si inainte) dar fata de alea vechi este super mare diferenta ca aderenta, la demaraj si franare (alea vechi aveau 5 mm carne, dar era cauciucul imbatranit, erau fabricatie 2000). Am rezolvat si cu factura, mi-a dat factura pe o singura bucata numai ca nu e chiar valoarea totala ca sa nu fie chiar exagerat.

Ianis 29-03-08 14:39

salutare tuturor si eu am achizitionat o asemenea masina in urma cu 6 luni si pot spune ca ma declar complet multumit de ea ...in momentul achizitionarii avea undeva la 119 000 de km .. .ca motor este doata cu 2000 16v... masina in momentul de fata este "under construction" :twisted: cam in 3 sapt v'a iesii apoi v'a intra la vopsit ...

Ianis 29-03-08 14:41

5 Attachment(s)
cam asa arata masina inainte sa intre la "tuning"

FIATCOUPE 31-03-08 18:37

foarte frumusica masina; vad ca e in stare f buna; cel putin asa se vede in poze; de ce o bagi la vopsit? oricum, sa o stapanesti sanatos si poate ne intalnim si noi ca suntem amandoi din bucuresti; poate vine si eddie cu alfa-ul gtv, si mai vedem... bafta; nici pana acum nu a venit confirmarea din bulgaria; inca astept sa bag masinuta la reparat.

Ianis 31-03-08 18:41

are unele mici sgarieturi pe ici pe colo si oricum vreau sa'i schimb culoarea ...v'a fii ceva deosebit :) am planuri mari cu ea desii trebuie sa recunosc nu cu mult timp in urma ma gandeam sa o vand ...

FIATCOUPE 31-03-08 18:44

bine ca ti-a venit mintea la cap :P eu o las pe a mea galbena. imi place foarte mult; ce motor are a ta? 2000 16v turbo sau aspirat? ai piele, trapa?.. sistem audio, ceva..?

Ianis 31-03-08 18:50

nu e turbo .. piele ..aer ... trapa nu am un subwoofer de 250 si o statie de 35 :)) deocamdata e de ajuns se aude destul dar v'a urma in iarna interiorul facut

Ianis 31-03-08 19:08

cat despre intalnirea propiuzisa vb ... ti'am lasat id pe pm ;)

FIATCOUPE 31-03-08 19:10

Eu am surprize mari... momentan e in constructie sistemul, cam intr-o saptamana va fi gata; pe scurt: statie magnat 500 W cu 4 difuri magnat 125 W reali fiecare; statie 250 W reali tot magnat, cu sub tot de 250 W; si cireasa de pe tort: P4 2800 Mhz, 1Gb Ram, 160 Gb HDD, placa video ati radeon R9600 cu 256 MB si 128 biti, dvd-rw lg, lan, sound 5.1, sursa 300W; lcd de 7" cu touch screen, (in-dash), receiver gps + altele..... condensator, borne, cabluri, sigurante, conectori, distrbuitor toate calumea, ca la carte; o sa bag in seara asta o poza cu compul, si o sa revin cand o sa fie gata cu detalii si poze

Ianis 31-03-08 19:17

hmm suna bine :) interiorul cum am spus se v'a lucra la el in iarna cand masina v'a sta pe dreapa ... nu cum a fost in iarna asta de numai stiam cum si in ce fel sa fac show cu ea si ca urmare am schimbat distributia si pompa de apa acum 1 luna ...masina sunt hotarat sa o fac una de show si incep cu exteriorul .. idei si impresii le voi impartasii pe mess ;)

steffan 04-04-08 00:09

ce se mai aude despre aceste minunate masini?? si eu am ramas fascinat de acest model.. vreau ori un coupe ori dak nu un bmw ursuletz :D desi park coupe-ul suna mai bine.. mai nou, mai multe dotari :D

FIATCOUPE 04-04-08 14:18

Apropo, am un Fiat Coupe de vanzare > 1996, 110.000 km reali, motor de 1800 cmc, 16 v, 130 CP; dotari > aer conditionat, proiectoare, inchidere centralizata, oglinzi electrice incalzite, geamuri electrice, abs, servo, airbag.... acte valabile pana in septembrie 2008; taxa scade in iulie, asa ca e perfect cu actele. Daca aveti intrebari, nu ezitati. Repet > tehnic stare impecabila > estetic se vede in pozele care o sa le pun cand ajung acasa (sunt la serv acum)

steffan 04-04-08 14:50

si kam la ce pretz? oricum dak mecanic e in stare foarte buna ar fi perfect, totusi nici caroseria sa nu aiba probleme mari... rugina mai ales, indoituri, iar dak are unele probleme sa nu fie grave in care sa bag foarte multi bani

Eddie C. 04-04-08 14:54

ceao.hai ne vdm si noi diseara pe la 10 la parcul carol sau pe undeva sa vad si eu micul bolid.Poate vine si cealalta pufarina sa mai vb si noi.hai daca aveti timp contact me.:D

FIATCOUPE 04-04-08 15:24

ups, am uitat de pret > 2500 are o singura problema pe partea stanga, o zgarietura din fata pana in spate, dar nu e chiar asa rau; o sa vezi cel mai bine in poze. Eddie, eu acum sunt la servici si ies pe la 9.30. As vrea sa ne intalnim, dar nu stiu daca ajung la ora aia; cred ca un 10.30 ar fii mai bine daca poti.

Ianis 04-04-08 15:30

eu unu nu am masina disponibila :) in viitorul apropiat cu cea mai mare placer

FIATCOUPE 04-04-08 15:38

1 Attachment(s)
unde ai zis ca vrei? aici?

Attachment 504001

Eddie C. 04-04-08 18:21

Da acolo la rondul ala cde la intrarea in parc.te astept daca e sa ajungi.:D

Ianis 04-04-08 18:50

cand asta? :D

FIATCOUPE 04-04-08 19:20

Uite, eu scap mai devreme, adica acum la 7 si un sfert. Daca poti mai devreme, ar fi perfect. Iti mai dau o data nr meu > 0721.65.17.75 in caz ca nu-l mai ai. O sa te sun oricum in vreo 10 min, in caz ca nu vezi msgul. Ianis, e vorba despre seara asta; in caz ca vrei sa vii, ne-ar face placere, te asteptam, daca e ceva ma suni pe nr de mai sus. Hai ca eu plec de la serv acum.salut

steffan 06-04-08 22:32

astept pozele alea de care ziceai :D

G3org3l 07-04-08 18:01

salut baieti , aveti idee unde pot sa resetez si io calculatorul de la fiatul meu ? si sa nu-mi ia o gramada de bani ?

FIATCOUPE 08-04-08 14:34

6 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru ca era foarte murdara cand am facut pozele.

Attachment 507020

Attachment 507021

Attachment 507022

Attachment 507023

Attachment 507024

Attachment 507025

FIATCOUPE 08-04-08 14:40

Salut g30rg3l, de resetat eu am citit pe forum ca tre sa bagi cheia in contact, pui contactul, astepti un minut, iei contactul, astepti 20 secunde, si cica se reseteaza. Acum depinde pentru ce iti trebuie sa resetezi; eu trebuia sa resetez ca am curatat clapeta de acceleratie si trebuia sa isi ia din nou pozitiile de inchis si deschis. Da mai multe detalii... Si daca tot esti din Bucuresti, si ai Fiat Coupe hai sa ne intalnim, vine si Ianis dupa ce termina masina, si vine si Eddie cu Alfa-ul GTV si poate vine si Steff22 (parca asa avea id-ul).

Ianis 08-04-08 20:05

3 Attachment(s)
poze inainte de a fii dusa si in timp ce ...vor urma si poze dupa :)

Eddie C. 08-04-08 20:37

Frmoasa masina!Cum se zice si mai sus poate ne vdm toti.

@FIATCOUPE hai tot vineri tot acolola parc sa mai palavragim.E cald,frumos,aer curat si ....."italience" fierbinti:D:D:D

Ianis 08-04-08 20:41

nu promit nimic ...

FIATCOUPE 08-04-08 23:07

da, sigur, vineri ne vedem acolo; sper sa termin de lucrat la ea, daca nu, vin cu aia rosie. Stii ca ti-am zis ca ii pun sistem audio, comp, stii tu...

steffan 09-04-08 00:12

ce sa zic.. masina arata bine doar k in stanga e urata rau.. cum ai atinso asa urat?

G3org3l 10-04-08 14:37

Quote:

Originally Posted by FIATCOUPE (Post 1473172)
Salut g30rg3l, de resetat eu am citit pe forum ca tre sa bagi cheia in contact, pui contactul, astepti un minut, iei contactul, astepti 20 secunde, si cica se reseteaza. Acum depinde pentru ce iti trebuie sa resetezi; eu trebuia sa resetez ca am curatat clapeta de acceleratie si trebuia sa isi ia din nou pozitiile de inchis si deschis. Da mai multe detalii... Si daca tot esti din Bucuresti, si ai Fiat Coupe hai sa ne intalnim, vine si Ianis dupa ce termina masina, si vine si Eddie cu Alfa-ul GTV si poate vine si Steff22 (parca asa avea id-ul).

salut , as veni cu cea mai mare placere , dar momentan e in service masina, ca o revopsesc plus alte chestii ,reconditionare jante , tampenii de genul asta

Ianis 11-04-08 20:21

daca vreti sa ne vedem maine seara pt ca maine imi scot si eu masina ... dupa v'a intra la vopsit...FIAT COUPE stie la ce ma refer :>

FIATCOUPE 12-04-08 18:19

salut, imi cer scuze ca nu am mai intrat in ultimele zile, dar am fost ocupat cu masina de dimineata pana seara, (si tot nu am terminat) si in plus am mai fost si cu serviciu... sper sa termin saptamana care vine (cu toate ca o sa fiu la munca de la 17.00 la 5.00 in fiecare zi) si poate terminati si voi cu masinile, si ne vedem toti. O sa fie belea

G3org3l 12-04-08 21:09

a mea de-abia spre sfarsitul saptamanii viitoare o sa fie gata , abia astept :D nu prea am mai vazut culoare ca a mea :D :D :D

Ianis 12-04-08 21:27

cum v'a fii a mea sigur nu ati vazut :D dar v'a mai dura pana cand o voi baga la vopsit ..azi am scos'o cu praguriile si spoilerele gata

FIATCOUPE 12-04-08 21:53

asta asa e; eu am vazut-o; E BELEA

All times are GMT +2. The time now is 10:45.

- Copyright 2026 4Tuning