![]() |
Re: Xenon cielo...help
2 Attachment(s)
eu am xenoane de 4000 k, 35 W si xenoane pe proiectoare, in total 650,00 RON cu tot cu montaj.
|
Re: Xenon cielo...help
[QUOTE=IceCold;1272794]Intentionez sa imi pun xenon pe cielo...dupa ce imi iau niste faruri clare binenteles...Insa nu ma pot decide ce marca de xenon si ce culoare data de xxxx K sa imi pun. Rog posesorii de xenoane pe cielo sa posteze o poza cu masina lor si ce marca de xenon au pus... Si cei cu oferte de xenoane sa aduca argumente, dak se poate, in privinta producatorului si a marfii care o vindeti...Ms mult
Asa arata cele 4 tipuri d xenon....[/QUOTE Iti fac o recomandare,sub forma de sfat daca e ok Am avut pus xenon 6000 k , si iti recomand sa fii foarte foarte atent la montaj , eu dupa o perioada m-am trezit ca faceau figuri , circa 8 luni asa,nu se mai aprindeau farurile , si dupa o serie lunga de incercari,am dat instalatia cuiva ,si surpriza mufa se topise un pic , probabil din cauza ca nu se imbina bine,a facut scurt ceva . Deci trebuie sa fii foarte atent . Ca si aspect si lumina,am fost multumit de ele . o zii buna |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning