![]() |
Re: Aerograf, Am si eu o rugaminte
da..merge...decat deloc.... si da omu ii cipuit....chiar 140 de cai :) te pricepi vad ...:) dar puteti sa ma ajutati si cu pareri ce ar trebui in plus facut la ea sa fie cat mai originala si mai "betonata" ??
|
Acuma io nu pot decat sa-ti zic ce as face eu: as vinde-o, ca ma sperie monstrul. Mai ales ca nu e in regula cu actele, daca zici ca e trecut 2.0tdi, te-a tzapit vanzatorul. Poate ca a avut 115cp si acuma are 140, aia as crede. Daca te decizi s-o pastrezi, pune-i niste jante, schimba-i capota si botul si vopseste frumos fuste/praguri etc. Da io as vinde-o.
|
fii serios....deci actele sunt toate in regula. totul ii facut legal....oricum o sa apara masinuta si pe la stadion si la galerie .... nah o sa o vezi si prin oras si o sa iti dai cu parere..eu zic ca ...capota si botul sunt ok...io ziceam daca mai este de adaugat ceva...si inainte avea 90 de cai, si acuma are 137 cu cip si plus filtre are acuma 140 de cai.... deci..nu stiu ce ti se pare a fii in neregula..dar io`ti cer parerea s`o fac mai aratoasa si mai buna..nu sa o dezmembrez..totusi ..omul fiecare isi da silinta..si costa si bani..:) deci domnul meu..cu ce parere ma poti ajuta?
|
da ce se intampla la galerie?
|
Cu parerea ca te pacaleste cuplul, masina aia nu are 140cp din cip si filtre, si ca tu ziceai de 2.0tdi, cand de fapt e 1.9tdi. Si gusturile nu se discuta, dar io n-as circula cu un crocodil din asta...
Paul, omu vorbea ca-si schimba evacuarea de la galerie, sa mai scoata vreo 10 cai. |
:)))) bine jeff... cum zici tu... vorbeam de intalniri....GALERIA 1 :) ce oameni ....
oricum chestia ii de prost gust....fan auto zici..:) nu`i frumos ce spui, acuma daca ne luam la misto intre noi..treaba ta...tu faci cum crezi .. |
Ce intalniri se fac la galeria 1? Eu stiam de Real:rolleyes2
|
da.... in fine...noh..baietii eu ma pun la cuca....daca vreti postati ceva dar ...sa nu fie urat...ca plm...nu suntem tarani...si in oras daca ne intalnim mai bine ne salutam nu ne injuram....sa fim ....ok...
ceau.... astept pareri si sugestii |
Fan auto? am zis eu ceva de fan auto? eu nu-s fan. Si m-ai intrebat parerea, ti-am zis-o in fatza. Doare? :D
|
bine....arzi =)) off ...mai oameni mai
asta e... ai dreptate... :) |
Ca un sfat, ar trebui sa aduci bara fatza si pragul la acelasi nivel, pt ca din poze imi pare ca bara e mai inalta decat pragul:rolleyes2
|
nu merita efortu. mai bine ai vinde-o.
|
de vandut n`o vand si bara cu pragu....se rezolva ce ai zis tu, asta imi face tipu care vopsese partile. o sa iasa tot uniform si la nivel, in poze ii doar cum am scos`o chituita si cu kitt`u pe ea. o sa pun maine si poze cu ea terminata si gata pt aerograf.
|
bha faina eu zic ca ceva perlat cu negru da bine,pozele facute la marius in giarmata vi(asa ca un plus) :D :D :shock: 8) :D
|
acolo numai o culoare foaarte inchisa mai poate salva ceva
|
Bandourile jos, cel putin de pe bara spate. daca in fata n-ai nu mai pusca... si lateral ar trebui... dar na! si KYT de la ce vine?
|
masina arata ok, dar da jos aia de pe capota, vopseste bandourile si schimba jantele. nu trebuia aerograf, o perla si gata. da cred ca acum e prea tarziu :sad:
|
Re: Tunning Timisoara
am un golf 4 si mar interesa un tuning exterior la cat mar ajunge
|
Depinde ce doresti mai exact sa-i faci la exterior!
|
pai as vrea sami schinb fata masca,spate masca, pragurile ,eleron spate,
|
Quote:
|
Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
Dupa cum este si numele topicului sunt interesat unde imi pot duce si eu masina sa o pun pe tester pentru verificarea kilometrilor si istoricu masini.
|
re: Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
Buna Intrebare...unde
|
Depinde de la marca, la marca...
|
Quote:
|
la reprezentanta ;)
|
Cauta-ma, poate reusim ceva daca e TDI.
|
Quote:
|
scuzati-ma ca va fac noobi dar voi habar nu aveti ce inseamna sa tunezi o masina , dar va explic nici o problema .
daca te dai jos din tramvai in Timisoara in Piata Libertatii acolo la fostul cazinou militar sunt 2 tunuri vechi de pe vremea razboiului , care poate poate mai functioneaza , pui o ghiulea in unu din ele preferabil in amandoua ca sa fie treaba treaba si le indrepti spre masina ta si arde-o tata , tunata la maxim va iesi cum draq n-ati stiut mah atata lucru elementar tunare nene hai la tuning tot romanu =)) |
si asta ne spui pt ca?:-)
|
pai ca era unu aici care vruia sa o tuneze cu bani putini: deci se poate :D
ce draq mah am vzt ca nimeni nu mai scria ceva interesant am zis zac si eu o duma :P daca nu e reusita asta e ... |
o incercat si el da so razgandit :lol:
|
Mersi pt pareri baieti. Ne vedem prin oras.
|
matrixu io cred ca o sa avem ceva de discutat in leg cu chestia ca "ne vdm prin oras..." in leg cu masina asta golfu....ok;)
|
oricum tare faza :lol:
|
mar interesa: soiler fatza+spate, praguri pt golf 2....unde as putea gasi ?
|
Pe net, comanzi din afara. Nu sunt destul de dese golfurile?
Ma mir eu cu a mea ce o sa fac... |
buna as vrea sa stiu unde se poate pune folie pe lunete si geamuri spate
|
Quote:
|
Atelier, strungar ptr dublat jante ??????
Poate ma ajuta careva de pe aici care stie unde pot gasi in Tm un atelier de strungarie sau daca cunoaste cineva un strungar ca sa-mi faca si mie un set de jante dublate de tabla ptr dacie.... astept raspuns aici sau pe Pm, va rog mult daca stie cineva sa-mi raspunda :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning