Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia Nova GTT (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6141-dacia-nova-gtt.html)

Turbo110 20-07-05 11:41

\"D

cu exceptia stickerelor si a dungilor totul este misto !

Lucian 20-07-05 11:46

Eu tin sa multumesc pentru primul vot \"kitch\" primit. Gusturile nu se discuta !

Pitu 20-07-05 15:55

sal

masina arata super bine,ce planuri ai daca o dai in 4500???
in rest sa o schimbi cu un JEG de golf as rade 2 zile .
ce daca e dacie macar e din 98 sau 99 nu?

ZanDer 20-07-05 22:01

ma vad ca se tot arata dacii care is deja masini ... frumoasa si asta, ar mai fi cateva retusuri pe la spoilere si stickerele alea parca is prea multe ... cred ca o idee \"lupu in pielea oii \" ar fi mai tare :D felicitari!

Skillzu 22-07-05 00:11

mah nu stiu...yo am vazut-o azi pe la mine prin fatza.....venea din militari si se ducea inspre centru....arata super....si aude super....mie mi se pare de bun gust....

p.s.:nu cred k merita sa o dai....parerea mea

Horatiu 25-07-05 00:20

am votat frumoasa intr-adevar..stiu masina asta de cand era in Brasov si de atunci ma tot gandesc cum ar arata alta culoare..cred ca si mai bine :wink:

kickass 25-07-05 04:02

1 Attachment(s)
e frumoasa masina, dai ii lipsesc niste praguri :roll: iar daca o faci mai \"clear\" va fi si mai frumoasa :wink:

p.s. uite cam ce as mai face eu la masina ta...

Lucian 25-07-05 08:11

Exact asa vreau sa o fac si eu . Poate un prag ceva mai finutz.

cls21b_EVO 28-07-05 23:09

Nu am stat sa citesc tot...masina e bine rau de tot...cred ca singura Dacie cu adevarat reusita(sa nu mi o bagati pe gat pe aia 1310 cu faruri de golf ca .....nici macar nu vreau sa ma gandesc la ea).
Si am o intrebare si un sfat.
1. NU O VINDE...continua ce ai inceput ca merita.
2.cati cai are pana la urma? (am inteles ca 120 cp)
P.S sa mai treci cu ea pe la Victoriei sa ma mai holbez si eu la ea...noi nu ne cunoastem personal (ca sa nu crezi ca ma stii) Multmesc !

Lucian 06-08-05 13:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Nu am stat sa citesc tot...masina e bine rau de tot...cred ca singura Dacie cu adevarat reusita(sa nu mi o bagati pe gat pe aia 1310 cu faruri de golf ca .....nici macar nu vreau sa ma gandesc la ea).
Si am o intrebare si un sfat.
1. NU O VINDE...continua ce ai inceput ca merita.
2.cati cai are pana la urma? (am inteles ca 120 cp)
P.S sa mai treci cu ea pe la Victoriei sa ma mai holbez si eu la ea...noi nu ne cunoastem personal (ca sa nu crezi ca ma stii) Multmesc !

Nu o vand.
Cai are peste 120.
Prin Victoriei mai greu ca s-a cam stricat treaba ... imi place talonul masinii. ;)

Infiniti G35 Tuner 06-08-05 14:54

e prea misto masina sa n-o vinzi
ca daca o vinzi tre sa incepi de la inceput
ai fii nebun daca ai vide-o :woowoo: :woowoo: :woowoo:

X-TaZzY 08-08-05 19:49

...

frumoasa mashina lucian ... nu o vinde ... cred ca ai muncit mult la ea ca sa o dai ... arata superb ... are doar +uri peste tot ... ;) 8)

daflyer_oradea 12-08-05 18:02

parerea mea e ca daca o vinzi, faci o mare greseala...
cati cai are acum motorul?cat a crescut dupa ce face \"psssst\"?
pentru o dacie e beton....si nu numai pentru o dacie.trust me!

Lucian 30-08-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
parerea mea e ca daca o vinzi, faci o mare greseala...
cati cai are acum motorul?cat a crescut dupa ce face \"psssst\"?
pentru o dacie e beton....si nu numai pentru o dacie.trust me!

Cai .. nu stiu exact . Cred ca undeva pe la 130 + . Dupa instalarea BOV-ului nu cred ca a mai luat nici macar un manz . In cel mai bun caz a lungit putin viata turbinei , a scazut putin lag-ul si ... se aude frumooooos (10x SGM ! ) . 10x pt aprecieri . In acest moment \"sufera\" un proces de usurare , reparatii capitale si ... una - alta :twisted: .

Lucian 30-08-05 09:17

Re: ...

Quote:

Originally Posted by \"X-TaZzY\"
frumoasa mashina lucian ... nu o vinde ... cred ca ai muncit mult la ea ca sa o dai ... arata superb ... are doar +uri peste tot ... ;) 8)

NU o vand . Oricum banii bagati in ea sunt convins ca nu ii voi mai recupera ... ever !

xxdadixx 30-08-05 09:30

Ti-ar mai trebui o grila fatza calumea, alba. Si zi-mi la care stiker renunti: TSW sau Speedline Corse :lol: ?

Lucian 30-08-05 09:34

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Ti-ar mai trebui o grila fatza calumea, alba. Si zi-mi la care stiker renunti: TSW sau Speedline Corse :lol: ?

Este deja alba grila fata , spoilerul va fi altul si nu va mai exista nici un sticker .

daflyer_oradea 30-08-05 10:11

daca totusi te gandesti sa o vinzi...eu ma anunt primul care o cumpara :D
pe bune. Deocamdata nu am bani de altceva, si nu vreau sa aiu o vechitura nemteasca, fie ea si ursuletz sau golf GTI...
Deci, si eu o sa vreau sa mpodific o batrana decie, ca...e mult mai interesant si totusi daca pica planetarele sau altceva nu vand apartamentu' sa imi iau altele :)
hi hi :D
By the way, unde ai gasit motorul? ala turbo?csa eu tot caut pe net de saptmani bune, sio...nimika :(

vis-a-vis 30-08-05 10:47

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"kickass\"
e frumoasa masina, dai ii lipsesc niste praguri...

Total de acord!
Ce mi se pare ca nu se mai potriveste, ar fi coltul acela dintre aripa si usa.
Ar fi frumos sa se prelungeasca pe usa sau sa fie rotunjit pe evazarea aripii.

Skma 03-09-05 11:28

Felicitari de masina mi se pare ce-a mai adevarat nova insa punctul ei forte il reprezinta motorul , parerea mea am vazut-o la constanta cand a dat clasa la celica aia alba :wink:

Lucian 04-09-05 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
Felicitari de masina mi se pare ce-a mai adevarat nova insa punctul ei forte il reprezinta motorul , parerea mea am vazut-o la constanta cand a dat clasa la celica aia alba :wink:

Celica alba ? Poate Eclipse rosu !

bodyspeed 04-09-05 17:40

bine ca te-ai hotarat sa nu o vinzi dar i-ar sta mai bine fara stikerele alea albastre in rest jos palaria :wink:

Skma 04-09-05 21:50

Da ai dreptate da parca a te-ai dat tot in partea cealalta a fost o cursa asa in 3 parca da nu mai stiu exact care erau celelalte doua masini :cry:

Lucian 05-09-05 08:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
Da ai dreptate da parca a te-ai dat tot in partea cealalta a fost o cursa asa in 3 parca da nu mai stiu exact care erau celelalte doua masini :cry:

Eclipse si Mazda 3 .

BASU 13-09-05 12:15

frumos frumos lucrat... :twisted:

Flow 23-09-05 16:55

:wink:

Pitu 23-09-05 23:01

frumoasa

Lucian 28-09-05 09:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
am citit tot topicu de la cap la coada shi am observat ca toata lumea iti atribuie tie toate creditele luciane pt aceasta mashina care nu este facuta de tine
fara suparare acuma poti sa imi spui shi mie te rog ce modificari ai adus la mashina, motor etc ? ce bani ai bagat in ea? cat ai lucrat la ea?pt ca ultima oara cand mi o amintesc arata la fel

Ce nu ai inteles tu este ca aici se apreciaza masina nu proprietarul . In tot topicul nu doar in ceea ce priveste nova MEA ! Daca nu te-ai prins asta e. Nu e nimeni perfect . Ce modificari am adus la motor ? Muuuulte . Dar moment ... te afli in postura de a ma judeca ? Ce bani am bagat in ea ? Pai daca plecam de la suma investita pt achizitionare ... ce sa spun .. numai pe cauciucurile fata am dat 12 mil . Cat am lucrat la ea ? Mai mult decat am mers cu ea . Masina arata cam la fel ai dreptate. Faptul ca am avut alte investitii de facut la ea .. mai putin exteriorul nu cred ca este problema ta . Daca imi faci tu o donatie de macar 1000 euro promit ca o fac super tare si de nerecunoscut . Pt a te amuza pe tine singurele modificari la exterior aduse de mine sunt urmatoarele : grila dintre faruri , sprancene , alte stopuri pe spate (pariu ca nu le-ai vazut) si am mai scos din stickere . La capitolul alte modificari ... reparat integral cutia , bateria mutata in portbagaj , alt intercooler , alt filtru de aer , alt radiator , alt electroventilator , alte fete de usi , lumina albastra in interior (schimbat absolut tot ce poate lumina) , discuri frana spate noi , placute fata - spate Ferodo .... si sincer nu inteleg de ce trebuie sa-ti dau tie socoteala ... Esti chiar culmea ! Aaaa vezi ca am schimbat si bujiile , filtrul de ulei , de benzina si am schimbat si uleiul . :lol: :lol: :lol: :lol: Esti un carcotas ! In loc sa apreciezi asptectul masinii tu te iei de mine ca ce ? Ca am cumparat-o ? Ca e a mea acum ? Stai linistit .. daca ma uit la masina ta .. sincer am investit muuult mai mult in a mea decat tu in a ta . Daca erai Robert poate intelegeam .. dar scuza-ma .. nu ai nici un merit la masina mea deci chiar nu te inteleg . Stau si ma gandesc daca tu esti cel de care zicea Robert ca vb cu mine pe internet si ... nu e asa .

Flow 28-09-05 10:34

Re:

Lucian 28-09-05 10:42

Dragul meu . Da-mi voie sa te citez : \"am citit tot topicu de la cap la coada shi am observat ca toata lumea iti atribuie tie toate creditele luciane pt aceasta mashina care nu este facuta de tine \" Aceasta este o intrebare ? Nu cred . Este o afirmatie rautaciosa sau cel putin carcotasa . Urmata de 3 intrebari cu caracter ironic . Oricum , sper ca te-au multumit raspunsurile mele . Si ... bujiile sunt Bosch Platinum iar la turbina nu am schimbat nimic .. va trebui un kit de reparatie . Fii mai atent la felul in care formulezi o intrebare si la comentariile ce o insotesc. Cat timp nu sunt tendentioase totul e ok . Cine ma cunoaste stie cat timp , bani si suflet am investit in masina asta . Si ca fapt divers .. sper ca pana in primavara sper sa nu mai recunoasca nici Robert masina asta , daca intelegi ce vreau sa spun .

Flow 28-09-05 10:54

Lucian 28-09-05 11:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
totushi scria cineva ca ai muncit o gramada la ea ca sa arate asa ceia ce nu e adevarat ca ea asa arata shi inainte
vb acu exclusiv de cum arata
shi in urmatoru post de la tine ai trecut mai departe fara sa zici nimic
asta a fost tot ce am vrut sa subliniez nimic altceva
sper sa fie cu bun simt comentariul nu vreau sa te superi pe mine ca n are nici un rost shi sunt convins ca ai lucrat foarte mult la mashina

ps : ai scris ca ai investit mai mult in ata decat in a mea
eu am 2 masini
nova care am investit 4 jante pe ia shi restu tot respectu pt bogdan fostu propietar care s a chinuit ceva mai mult la ea
Shi mashina mea de suflet Lancia beta coupe Hpe care cand am cumparat o acu 2 ani nu ti dadeai seama ce culoare avea shi am investit in 2 ani ff mult crede ma atat bani dar mai ales munca
asa ca fapt divers www.flow-tuning.go.ro
1 lucru la care te ai inselat :wink:
toate cele bune inca o data

Ei nah ? www.mycar.go.ro ia vezi ce a iesit din un Fiat 132 (de fapt din 2)din 1978 ! Deja suntem off topic ... dar asta e . Si .. tu in 2 ani ... eu in 5-6 luni .

Lucian 14-10-05 22:32

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12002

Lucian 08-11-05 11:01

1 Attachment(s)
E mai bine asa ?

Lucian 07-02-06 16:17

1 Attachment(s)
Sau asa ?

orlando 07-02-06 19:05

imi place mai mult varianta a doua...este mai fioros si cu linii mai sportive al doilea spoiler :wink:

bodyspeed 07-02-06 19:28

tot pe varianta doua e mai super :wink:

blowwind 07-02-06 21:27

prima e cea mai tare...
a doua e MULT prea butucanoasa....puii mei..zici ca`i aripa de avion...

Lucian 07-02-06 21:55

Problema e ca nici eu nu ma pot decide. Si unde pui ca mai am si alte variante. Cu ajutorul (tuning virtual) al lui Santos sper sa-mi fie mai simplu sa ma decid .

Lucian 08-02-06 10:21

Vrea cineva vechiul kit (spoiler fata + spate , aripi , praguri) ?

hai sa nu facem Bazar din Car Styling... blowwind

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning