![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
Quote:
cred ca m-am dat cu tine o data cu renaultu eram cu golful gt pe stefan cel mare intr-o seara.. |
atunci demult cand mi-ai zis ca PST-u (GAM-u) tragea mai bine? si dupaia ai intrat cu frana de mana spre perla... ?
atunci eram la inceput... era masina mai putin decat stock... proprietaru dinainte daduse presiunea la turbina mai mica decat stock... era praf atunci :) acum am mai progresat. |
3 Attachment(s)
Quote:
nu-mi place r32 :D Quote:
Quote:
cateva poze cu folia. 10x clubbed :) |
te-am vazut si eu dar nu eram sigur ca esti tu...frumoasa buburuza :) a intarziat iulian dar nici eu nu am mai stat mult... m-am dus cu un amic sa isi ia reno-ul de acasa si m-am alergat cu el prin magheru... :D
cautam victime |
Ce aveti ma cu Iulian ca a intarziat si el putin?:))))
|
salut, felicitari pt masina! cat de inchisa e folia? cred ca nu ar fi fost totusi un risc foarte mare sa pui si pe geamurile fata :)
|
superba :shock:
|
Frumoasa..Am si eu o surioara.. :) numai ca e dsg.. :P
|
Sa o stapanesti sanatos .
Este piesa de rezistenta , mai ales pe albul ala . Nu mai ai poze ???? Sa stii ca esti foarte zgarcit :p |
mai fac poze acum ca a iesit soarele ...
nu prea am avut timp zilele astea ... multa alergatura |
Hai ca e frumos afara acum .... chiar placut as putea zice !!!
Acum chiar nu mai ai nici o scuza .... mai ai poze cu interiorul clare (nemiscate) ? |
vin si alea ... stai sa vine weekendul ... ca sa am timp
|
Da..facem poze week-endu asta daca e... ca am si eu masina curata acum. :D
|
Quote:
in alta ordine de idei ... unde vopsesc si eu masina ?:) |
De ce sa o vopsesti?
|
offf nu o vopsesc pe toata .... doar praguri si spoiler spate le fac albe din negre :D
|
...de vopsit gasesti unde sa o vopsesti,DAR nu se merita deoarece pragurile si spoilerul spate sunt din plastic si vopseaua o sa se exfolieze...iti zic din start sa nu incerci la pbn pt ca preturile sunt foarte exagerate,si nici munca nu va fi pe masura banilor...
|
eu am vopsit spoilerul spate de aproape un an si nu s-a exfoliat nimic..exista primer pt plastic tocmai sa nu se exfolieze vopseaua.
Incearca la activ auto , am inteles ca sunt seriosi oamenii. |
Nu se exfoliaza daca e facuta bine treaba...Si eu le-am vopsit si nu am probleme
|
Este super masina sa o stapanesti sanatos, eu unul sunt innebunit dupa Golfuri, si abia astept sa imi iau si eu unul, un Golf V GTI Alb :) Drum uscat ;)
|
Quote:
Succes :) |
Super misto masina.
|
Extraordinar .......unde sunt pozele ? :(
|
Quote:
|
poate pui si tu poze din fata , fara emblema de gti!!! :))))))))))))))
|
ce te-a facut sa alegi manuala si nu dsg ?
|
Quote:
|
Quote:
poate cand o sa devin batran si nu o sa-mi mai placa, o sa-mi iau o masina cu DSG/tiptronic/Stronic (depinde de marca masinii) |
Quote:
:P |
Quote:
sa o stapanesti sanatos si fara incidente !! frumoasa masina mai ales ca este ALBA !! :idea::arrow: |
Quote:
Cat despre 7,2 ... se poate si mai bine :D https://www.youtube.com/watch?v=ePGB4DBUdgs |
daca esti propietarul gti ului din video este incredibil felicitari.ce modificari ai?pls
|
Quote:
pentru o masina stock |
Masina nu e stock , are soft doecamdata ... modificari mai mari urmeaza sa ii fac numai ca nu vreau sa pun decat piese care vad ca au fost testate si au cresterea de putere scontata .
|
Quote:
|
Probabil ca in vecinatatea a 230 +- , nu cred in basme de tuneri cu 250 cai pana nu vad niste teste pe standuri dyno care nu au si statie de resoftari in aceasi incinta ;) ... deci primul stand dyno si atat care se face ma va avea ca prim client , numai acolo cred ca pot obtine ceva cat de cat pe aproape de adevar .
|
Quote:
|
Quote:
|
pai imi place si acum. si ma distrez :D
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/45567-golf-5-gti/page-2.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2026 4Tuning