![]() |
pe www.auto.cz sunt foarte multe poze stok la rezolutii de 1280*1024.. si gasiti cam tot ce e nou :wink:
p.s. misto pagina.. http://www.dieselstation.com/index.html |
dap....dar yo nu am gasit pe dieseldestination aia poze mai mici de 1600x1200..biaetii nu cred k au auzit de rezolutie mai mica :shock: ..si am gasit poze pe care nu le-am vazut pe auto.cz..asta era ideea :wink:
si nu am gasit un site numai cu ''wallpaper-e'' cu masini tunate...in general o colectie k asta o faci in timp....una de colo,un de colo,un forum,un link,un site..etc....(asta nu era pt tine kickass :wink: ) http://www.vmax.dk/vmax/wallpaper.php |
m-am indragostit de-o poza ... : /
http://www.vmax.dk/grafik/wallpaper/...HB%20Supra.jpg :roll: |
:lol: :lol: :lol: :lol: dawg...vezi k e postata mai la inceput de mine....yo ajea stiu...k am postat-o chia rcu dedicatzie... :P :P
|
|
1 Attachment(s)
tng..uite un peisaj :D am gasit`o printre nishte poze d`ale mele :) de calitate nu vb..e facuta la hmm....parca 4 sau 5 megapixeli :)) :lol:
|
cam tarziu dar e bine :lol:
thx ma man ! :wink: |
1 Attachment(s)
ptr mad skilz
|
Am si yo nevoie de masini din profil
Calitate sexy :P PLS |
si eu am nevoie de elemente de tuning pentru o masina din profil.. ca e cam greu de gasitmchiar daca pozitia e usoara
|
vad k topicul asta e kam in coma saracu...poate cei care au poze cu virtula tuning(nu doofy)....poze facute k la carte..sa puna si ei aicea...sa mai vedem si noi....
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
apelez la voi..ca yo nu gasesc :)
caut nishte jenti albe dintr`un unghi asemanator cu cel de la Bora (poza de la design team...) ....am nevoie urgent in vederea finalizarii unui proiect foarte ambitios...din punctul meu de vedere :)) astept :P plz... sa fie frumoase :) |
Am nevoie de 2 poze cu un Golf 2 (fara nici o modificare exterioara)
Pozele trb sa fie din fata si spate Care ma poate ajuta?Va rog |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
numia unghiul de la bora nu e asta...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ia d`aki TNG
|
Cautam sa fie poza exact din fata si spate,dar e bine si asa
Merci !! |
Caut si yo 2-3 (CATE PUTETI) poze cu un matiz da sa nu fie cu tuning si sa aiba rezolutia mare si claritate.
MA PUTETI AJUTA. |
cauta in puii mei in alta parte ..
aici se pun strict elemente de tuning / masini de pe care se pot lua elemente de tuning nu vii tu aici si ne ceri poze cu matiz .. : / |
da ia uite aici ce a zis TNG:Am nevoie de 2 poze cu un Golf 2 (fara nici o modificare exterioara)
Pozele trb sa fie din fata si spate Care ma poate ajuta?Va rog Ce poti lua de pe ea....? VEZI Tu ai boala pe mine.ca te enervez DE CE NU IAI ZIS SI LU TNG??????????????????????????????????????????????? ???/ |
Re:
Quote:
S-a facut o exceptie mey .. asta nu inseamna ca daca eu am facut asa trb sa face si ceilalti |
decat sa va certatzi mai bine punetzi si voi nishte poze cu jenti din diferite unghiuri....plz :D ca n`am :P
|
Re:
6 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
sunt OFFTOPIC ORIGINAL .....dar de ce nu prea bagati in seama Noob-ii ?? ce credeti despre noi ?? :cry: facem doar KITCH-uri .....ce trebuie sa fac eu cel putin ... sa va invit in club sau ce ?? :roll: lasa ca mai pun niste materiale poate ma mai bagati si pe mine in seama :ballbounc
|
Mai bine te-ai baga in seama cu niste lucrari la care sa primeze calitatea :lol:
P.S. Pozele in care nu se vede toata masina nu ajuta la nimik :wink: Doar unde este o janta din profil si aia daca o pui de doua ori pierzi la realism :wave: |
ok...astept nshte poze cu Jenti ALBE ....urgent...am nevoie pt ford :D .... in acelasi timp...daca avetzi un carbon BUN .... ar fi perfect :P
|
Re:
Quote:
se intampla a doua oara ..deja e nasol .. eh a treia oara iti bagi .... intelegi ? si a e bine ca a doua oara sa atragi atentia .. celui care greseste ... probleme ? plus ca pe TNG il respect prea mult ... el chiar e om ... stii ? tu esti genul care da MASS`uri pe yahoo --- \" Care vrea sa vbeasca cu mine?!?!?\" hai frate... lasa-ma .. nu cred ca tre sa-ti dau tie vreo explicatie .. si ca .. chestie .. te anuntz ca ... nu am vazut ce postase tng`u .. poate-i ziceam si lui daca vedeam .. oricum ii ziceam pe alt ton .. pana una alta nu ma mai stresa pe yahoo .. ca amic iti zic ca nu esti tocmai .. chulo ... atunci cand dai mesage de genu .. CINE VREA SA VBEASCA SI CU MINE ?!?!? mai ai un pic si zici plz .. lamer .... |
6 Attachment(s)
:lol: :lol: OFFTOPIC boyzzzzz dar hai sa fiu eu pe topic si sa mai pun neste materiale
|
2 Attachment(s)
nu am prea multe in calculator dar ajut si eu cum pot
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
sper sa va fie de folos si sa va ajunga o sa mai pun SA MAI PUNTI SI VOI |
buna idee cu jantele dar iti dau o idee mai buna daca tot nu ai ce face... :wink: incearca sa pui set de 2 adik pe acelasi unghi ..... ?? ce zici poate am sa fac si eu asta dar cand am timp :wink:
|
ceva carbon aveti si voi daca se poate din fata
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fratzilor....voi aveti de gand sa folositi asa ceva?e foarte greu sa pui asa ceva pe o masina...in general nu se potrivesc...si nu sunt realistice....si nici iluminarea nu e realistica...o sa arate k niste foi de hartie... :x |
am si eu nevoie de niste peisaje cu sosea :!:
|
cauta pe google la \"image search\" , sau cum ii zice : \" street landscape \" , \" road landscape \" , \" highway landscape \" , si orice altceva legat de sosele / strazi !
|
3 Attachment(s)
MULTUMESC dshockevo :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning