![]() |
Re: Dacia ZeX
uite aici un grafic pentru viteze la turatia de 3000
1-intr-adevar cam 25km/h 2-40km/h 3-60km/h 4-putin peste 80km/h cu 1,03 la a 4-a 90km/h daca raportul la a 4-a e 0,97 5-100km/h daca e a 5-a cu 0,86 120km/h daca e a 5-a cu raport 0,76 Toate vitezele sunt indicate pe ceas ptr cutie cu raport final 9x34. |
Quote:
si la mine in a 2-a iau 50km/h cu turatia max pana in 3000 si n-am nici o problema cu km ;) |
acuze acum ma vazut ca la 140 aveai 4000 de ture.oricum mi se pare cam trasa de par viteza aia.acum deinde si ce raport final ai.scuze inca odata ca nu am citit bine,si daca considera vreun moderator ca ma facut posturi aiurea le poate sterge.a da orice masina are o eroare la kilometraj asa ca cel mai bine este indicata viteza pe gps.parerea mea.bafta
|
Quote:
|
nu am zis ca nu te cred stai linistit ca daca era sa fi zis doar asa la caterinca nu puneai filmarea aia.pacat ca nu ia jantele extrabalon ca dadeau mult mai bine si daca le faceai un alb frumos arata criminal.nu [ot deschide fi,u deoarece e 3gp si nu am program de convert.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
jentile nu sunt extrabalon uite jenti extrabalon
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
deci nu sunt uitate si tu ca nu au buza aia mai lata.hai sa vedem ce o sa zica si baietzii acum.dar o sa vezi ca nu sunt extra
|
nu sunt extra! sau facut cateva pt modelul de dacie din seria de 95, primele modele de faruri patrate dak nu ma insel
|
12 Attachment(s)
asa cum am promis am revenit cu poze...pakt k am uitat sa fac si niste poze mai pe inserate :P dar o sa fac si din alea :D:lol::lol::lol::lol::lol:
sper sa va placa :oops::rolleyes2:-P |
1 Attachment(s)
mah alea st jante de bicicleta c ai u:D:D...dute p la un remat si cauta si u d'alea superbalon si baga-i niste cauciuce p 165 sa vezi c bn o sa arate.k aja am si io...e doar o parere;)
|
Sunt cel mai naspa model de jante puse pe Dacie ever!..nici leu nici javra..
Ca sa faci ceva frumos,cauta niste canada extrabalon sau extrabalon simple.La cele din urma vopseste miezul cu negru si lasa argintie buza exterioara..da si mai mult impresia de exteriorizare;) |
2 Attachment(s)
iti dau o idee, fa rost de niste jante 5.5 si fa cu vopsea asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning