Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   cum se scot oglinzile de Cielo? (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/60963-scot-oglinzile-cielo.html)

DACIA-Wrc 15-01-08 08:09

Re: cum se scot oglinzile de Cielo?

asa`i si la mine..dar am bagat 2 bete si sta fortata fix acolo.
cand o reglez apas cu mana ca la matiz :):):)

D o n n 15-01-08 08:17

nu ai ce iiface la oglinda decat sa o intzepenesti...asa e si a mea pe stanga...joaca geamul in ea de zici k sare de acolo...am desfacuto si a 2a zi am mai puso la loc...i am avut plasticul la una dintre sarme rupte..si scapa de acolo...deci nu prea ai ce sa repari la ea...alta...pastrezi geamu...k poate il spargi vreodata pe asta;)

Eddye_Furia 15-01-08 10:01

pai daca asa sta treaba , cumpar una din dezmembrari,cred ca e cel mai indicat

nucu_as 15-01-08 10:07

asa zic si eu!!!! decat sa te chinui mai bine cumperi....bafta!!!

[email protected] 26-01-08 20:01

ma geo acu este rindul meu tii minte cind m-ai certat in leg cu rotile? e sa stii ca oglinzile se scot foarte usor asta visvis de moto-ultau

Geo_ZGA 27-01-08 09:41

Pai spune-mi tu cum :) Asta ziceam si eu... e simplu, in teorie. Dar cand am pus mana sa le dau jos... stupize, stupize! La modelul asta de oglinzi, astea fixe, manerul de reglaj este mult mai gros si mai lung decat la cele rabatabile... si nu iese pe gaura din usa. E posibil ca la montaj sa fi fost puse cu manerul scos de pe tija de metal, fiind lipite ulterior.
Daca tu stii o metoda, sunt deschis la idei :)

BGD_NNE 27-01-08 18:23

Ia un flex si taie maneru !!!:lol:

Geo_ZGA 28-01-08 11:05

Buna solutie :lol:
Oricum oglinda din dreapta e praf... manerul l-am rupt de atunci. a mai ramas doar cea de pe stanga, pe care as vrea totusi sa o scot intreaga :D
Am fost ieri in targ la Vitan... nimic :( Am gasit doar 2 oglinzi, de dreapta amandoua. Daca ceream de Mercedes E, S... BMW, Audi... sau stiu eu ce alte marci, gaseam... dar pt Cielo NU :( Am fost si pe la vreo 2 dezmembrari.. iar nimic. Azi dimineata m-am oprit la altul cu dezmembrari... avea o singura oglinda de dreapta, vai de mama ei, nici reglajul nu mergea. Cand sa plec, a venit omul dupa mine si cica poate sa-mi aduca la comanda, cu max 100 ron bucata, noi :D
Nu stiu ce sa fac, sa mai caut la dezmembrari (nu prea mai stiu pe unde si oricum ce am gasit erau cu 70-75 ron / buc) sau sa le iau de la omul asta cu maxim 200 ron perechea, noi? chiar daca nu or fi de Coreea... macar sunt noi. Voi ce ziceti?

Eddye_Furia 28-01-08 11:20

cumpara de la dezmembrari...mergi dai o vopsea peste ele.le curetzi si din max 50 de ron/bucata ai scapat.

webcathos 30-01-08 09:30

sau ia unele de espero si incearca sa le adaptezi...Asta ca sa fii tu cobaiul...:)

Geo_ZGA 30-01-08 09:47

Eddy... tu crezi ca nu am incercat la dezmembrari? Cu minim 75 ron bucata le-am gasit... acum incerc sa gasesc pe craiovaforum, am sunat pe cineva... 90 ron perechea, dar nu mai avea.

@Web: faza e ca suportul de espero sunt 99,99999% sigur ca nu merge pe Cielo... si cred ca ar putea fi puse pe suporturile de cielo de la oglinzile rabatabile, dar eu nu am rabatabile, am fixe si au altfel suportul. deci ar insemna sa iau 2 perechi: una rabatabila de cielo si una de espero... si la cat as da pe ele, mai bine mi-as lua de carbon :D

webcathos 30-01-08 10:06

offf...acum nu dispun de resurse materiale pentru asha ceva dar am sa ma fac eu cobaiul... :) !!!M-am certat cu electricianul..dar din ce am vazut oglinzile sunt puse pe suportii de la cielo....

Eddye_Furia 30-01-08 10:43

si eu trebuie sa am duc sa vizitez niste dezmembrari sa vad de oglinda dreapta,chiar is curios cat costa

Geo_ZGA 30-01-08 10:47

Quote:

Originally Posted by Eddye_Furia (Post 1322850)
si eu trebuie sa am duc sa vizitez niste dezmembrari sa vad de oglinda dreapta,chiar is curios cat costa

La Craiova am gasit cele mai bune preturi: 50 ron bucata, dar momentan nu are :(

webcathos 30-01-08 11:03

Iale pe cele universale si lipestele cu poxipol de suportul original... :)

Geo_ZGA 30-01-08 11:12

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1322892)
Iale pe cele universale si lipestele cu poxipol de suportul original... :)

Nu merge, nu prea am cum... mi-e ca ma complic prea mult.

Geo_ZGA 08-02-08 14:37

1 Attachment(s)
ca sa nu mai fac alt thread cu eternele mele oglinzi, scriu aici in speranta ca cineva mai destept (sau mai experimentat) ca mine poate sa-mi dea un raspuns:

Am gasit niste oglinzi de Golf3 (poza atasata, asta am gasit-o pe net, cred ca astea sunt)... problema este ca suportul oglinzii nu stiu daca se potriveste pe cielo.
Are idee cineva, s-a mai facut asa ceva???
O sa vorbesc cu omul sa le probez, sa vad daca pica bine pe usa mea... dar pana atunci astept niste sfaturi :)

p.s: incalzite si electrice :D

Geo_ZGA 08-02-08 15:00

Imi cer scuze de astea doua posturi, unul dupa altul... dar m-am lamurit cu oglinzile :(
Nu merg! Posibil sa mearga, dar cu multa tiganeala... si decat sa le am puse pe masina si sa arate aiurea, mai bine raman la cele de cielo.

DACIA-Wrc 08-02-08 15:53

da pentru ca te zgarcesti la bani si pentru ca nu cauti pe cridem.ro adaptoare pentru orice masina

Geo_ZGA 08-02-08 16:10

Adaptoarele alea sunt pt oglinzi universale... nu merg folosite pt a pune oglinzi de vw pe daewoo :|
si presupunand ca ar merge (dar nu merg sigur),fa un calcul la "zgarcenia" mea... 50 euro oglinzile + 70 ron adaptoarele + comanda oglinzilor de vw + manopera electricianului = mult prea mult pt o pereche de oglinzi! la banii astia iau oglinzi sport "de firma" :)

DACIA-Wrc 08-02-08 22:01

nu nu nu
la zgarceala ma refer la 200 lei cat costa oglinzile de cielo ca cele de gle, cum am eu.
daca vrei ceva calumea is 70-80 euro un set de la fk cu reducere de 10-15% ii o treaba. si comanzi de opel si modifici o gaura.
cauta pe site`ul de la fk si vei fi uimit de cate poti gasi

All times are GMT +2. The time now is 19:59.

- Copyright 2026 4Tuning