Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia RFG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/60689-dacia-rfg.html)

RobertRFG 02-01-08 16:49

Re: masina meaaaa

pai mult noroc sa gasesti ceea ce iti trebuie....eu unu mai caut si bari dinacelea de metal nichelate daca nu o sa ii iau tot de metal dar negre ca slabe sanse sa gasesc nichelate(poate pe la dezmembrari dar si acolo daca as gasi leas gasi intro stare proasta)....:(

lord_hades 02-01-08 16:53

felicitari.... arata la exterior foarte bine masina fara plasa aia , husele alea pe scaun ar cam trebui sa fie mai stramte pe scaune ..nu prea imi place cum pica pe ele ...in rest e k

RobertRFG 02-01-08 16:57

ms ms :).intradevar husele mai trebuiesc stranse pe scaune dar le strang.initial am vrut sa schimb scaunele dar nu leam schimbat deoarece cele care sunt acum sunt ale masinii si inca sunt bune si destul de confortabile si am preferat sa iau husele acelea.

Nastase Bogdan 03-01-08 06:18

Salutare Robert:-)
Vad ca ai avut ceva activitate zilele astea,ai facut cateva modificari la aspectul masinii,toate in bine!:-)
Arata mult mai bine cu masca fata originala,astept sa o vad si cu bara fata originala.Oricum,cred ca vei renunta si la pragurile alea,nu..?

Cu jante Canada extrabalon i-ar sta superrr!!..vezi ca in Varsatura,la dezmembrari,pe o 1300 verde este una,pe stg fata;) ..am vazut eu cu Iulica:-)

RobertRFG 03-01-08 12:04

salut bogdan de renuntat la praguri o sa renunt dar sa se incalzeasca ca e prea friiiiiiiiig.ms pentru informatie o sa ma duc pe la Varsatura sa vad si ce mai gasesc poate gasesc si bari nichelate(slabe sanse da poate cine stie):)oricum mai e de lucru la ea dar toate la timpul lor.

Sirius 04-01-08 19:08

nu sunt bari! am fost eu!! :)))

RobertRFG 05-01-08 01:13

napsa atunci oricum mai stiu un remat si o sa incerc acolo chit ca sunt preturile mai piperate(nu mai suport sa o vad asa trb sa ii pun neaparat barile ei originale)oricum ms de informatie iulica:)a da si cu METABONDU cred ca o sa o las pe mai tarziu ptr ca banii care ii iau acum ii bag in bari, arcuri de nova ptr suspensie,bari de torsiune,etc si o sa raman cam fara nimic.bafta

vali vtk 07-01-08 21:16

1 Attachment(s)
salutari, cu barile poti sa o rezolvi cu modelul vopsit negru si cu bandoul acela de cauciuc daca nu gasesti modelul nichelat

RobertRFG 07-01-08 23:06

salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.

Sirius 08-01-08 18:57

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1281098)
salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.

Poate va puneti sa furati barile care vreau sa le fur eu!!:D :D
Bine ai venit vali pe acest forum!!!

RobertRFG 08-01-08 23:16

pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D

Sirius 09-01-08 11:35

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1282900)
pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D

vedem noi. dar mai intai sa gasesc bari pt mn.

RobertRFG 09-01-08 13:32

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1283361)
vedem noi. dar mai intai sa gasesc bari pt mn.

pai mai incearca si u pe dacia club;) poate gasesti pe acolo.oricum spor la cautari.;)

RobertRFG 13-01-08 15:20

1 Attachment(s)
ar merge facut ceva de genu?

Sirius 13-01-08 21:09

1 Attachment(s)
nu cred! cred k ar merge 2 dungi dar groase!!! si ii dai bara de plastic jos, si ii pui de metal si dungile sa plece tocmai de jos de la scut.
sau dak nu o lasi asa!sa vedem ce zic baietii

RobertRFG 13-01-08 23:08

eo ma mai gandeam sa ii fac ceva cum avea pe masina geanytm.in fine o sa vad eo cum o sa ii fac dar daca o vopsesc la primavara nu o sa mai vada nici un fel de dunga.dar mometan mar incanta.

shorty_23 20-01-08 19:09

ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D

RobertRFG 20-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1303811)
ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D

din pacate nu.sambata am fost pe la dezmembrari dar nu am gasit nimic,defapt gasisem unlele nichelate dar erau vai de capu lor oricum cautarile continua.am intrebat si ep la magazine de bari de metal dinacelea negre si cica nu se mai gasesc dar poate cine stie.la dezmembrari gasisem dinacelea negre dar intro stare extrem de proasta.:sad: :sad: :sad:

RobertRFG 22-01-08 17:47

1 Attachment(s)
si un filmulet cu sunetul tobei de esapament.scuzati caliatea dar este facut cu un telefon mobil o sa inceerc sa fac altu cu o camera zilele astea si intrun loc mairetras.8)

Sirius 22-01-08 18:49

scoate-i toba mica!!
atunci sa vezi huruiala!!
hai k poate ne intalnim in weekend!!!
bft

RobertRFG 22-01-08 23:26

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1307862)
scoate-i toba mica!!
atunci sa vezi huruiala!!
hai k poate ne intalnim in weekend!!!
bft

toba mica o sa o scot dar nu acum momentan iam luat arcuri de nova(ieri leam luat)si o sa trb sa le pun pe masina dar nu acum ci sa mai dea caldura deci la inc primaverii ptr ca pana atunci o sa imi adun toate piesele ca sa o transform intro masina bunaaaaaa8).a da arcurile mau ajuns mai putin decat am zis prima oara atunci cand am vb.:-)

Nastase Bogdan 23-01-08 06:27

Salutare Robert!
Te-am vazut duminica pe Rosiori..se aude bine toba,dar s-ar auzii super fara cea mica8)..toate Daciile bune din Braila vor "suferii" transformari in primavara:D
Daca va intalniti in week-end,anuntati-ma si pe mine,ca vreau sa mai vb.Perioada asta am fost in cautari..va explic eu despre ce-i vorba:-)

RobertRFG 23-01-08 16:09

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1308619)
Salutare Robert!
Te-am vazut duminica pe Rosiori..se aude bine toba,dar s-ar auzii super fara cea mica8)..toate Daciile bune din Braila vor "suferii" transformari in primavara:D
Daca va intalniti in week-end,anuntati-ma si pe mine,ca vreau sa mai vb.Perioada asta am fost in cautari..va explic eu despre ce-i vorba:-)

salut Bogadan pai daca e sa ne intalnim te anuntam stai fara grija.daca e sambata ar fi cel mai bine ptr ca duminica nu cred ca pot plec pe la galati oricum vedem noi.bafta si sa ne auzim cu bine.:-)

vali vtk 24-01-08 08:55

salut daca ne gasim in week end te rezolv cu o bara de fata neagra;)

RobertRFG 24-01-08 17:27

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 1310954)
salut daca ne gasim in week end te rezolv cu o bara de fata neagra;)

tias fi recunoscator.sami zici pretu si am si luato.ms mult:-):-):-):D:D

RobertRFG 31-01-08 15:23

2 Attachment(s)
si inca 2 filmulete cu rfg.scz de calitatea filmarii si a sunetului ca nu se aude nici prea bine.:rolleyes2:oops:

lord_hades 06-02-08 20:07

1 Attachment(s)
sper sa iti placa :D da un pm cu feedback 8)

shorty_23 06-02-08 20:24

:shock::shock::shock:
marfaaaa!!!!

bolidu' 06-02-08 20:34

super tare ar fii!!! RFG daca o faci asa ar iesi beton.

RobertRFG 07-02-08 00:16

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1340185)
super tare ar fii!!! RFG daca o faci asa ar iesi beton.

stiu ca ar fi beton.merci lord hades pentru vt chiar a iesit super tare.nu stiu dar eu unu as merge si ep faza oldschool adica fara spilere,cat mai joasa ,niste jante frumoae si evazate aripile.bani si timp sa am ca le fac eu pe rand.:evil::evil::D:D

B-11-AYG 15-02-08 09:36

Roberte maine te astept in bucuresti sa iti dau ceva frumos:lol:

W35T 16-02-08 17:18

frumos... frumos.. tineo tot asa ;) Dacia Fan Too ;)

RobertRFG 17-02-08 09:57

ms ms de aprecieri.

Hot_M@n 01-03-08 14:53

mestere place masina ta da ma oftik ca 'mi.ai furat volanul':))

RobertRFG 01-03-08 16:09

volanu ala e luat de la dezmembrari am dat pe el 10 lei si sunt multumit de el.azi am zis sa ma apuc de suspensie da a cam batut vantu si lenea a fost si mai mare.

Nastase Bogdan 01-03-08 17:12

Si la intalnire vii cu ea tot cocotzata????:-)..lenesule..:-)

De mine e si mai rau,ca stau dupa altul sa se apuce de tablaraie si ma tot amana..:sad::sad::evil:

RobertRFG 01-03-08 20:13

naspa bogdane da lasa ca mai incet ca e mai sigur.toate la timpul lor.o sa o las pana la viitoare intalnire mai aproape de strazi.sincer nici timp nu am avut

RobertRFG 04-03-08 16:59

azi nu am mai fost asa puturos am reusit intrun final sa scot detenta.zilele astea o sa bag si un filmulet.sa ne auzim cu bine.bafta

RobertRFG 06-03-08 10:34

1 Attachment(s)
si un filmulet cum se aude toba acum.scuze de calitatea filmarii dar e cu un telefon mobil

RobertRFG 06-03-08 15:35

si ce spuneti de sunetul tobei?va place?

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning