![]() |
Re: masina meaaaa
pai mult noroc sa gasesti ceea ce iti trebuie....eu unu mai caut si bari dinacelea de metal nichelate daca nu o sa ii iau tot de metal dar negre ca slabe sanse sa gasesc nichelate(poate pe la dezmembrari dar si acolo daca as gasi leas gasi intro stare proasta)....:(
|
felicitari.... arata la exterior foarte bine masina fara plasa aia , husele alea pe scaun ar cam trebui sa fie mai stramte pe scaune ..nu prea imi place cum pica pe ele ...in rest e k
|
ms ms :).intradevar husele mai trebuiesc stranse pe scaune dar le strang.initial am vrut sa schimb scaunele dar nu leam schimbat deoarece cele care sunt acum sunt ale masinii si inca sunt bune si destul de confortabile si am preferat sa iau husele acelea.
|
Salutare Robert:-)
Vad ca ai avut ceva activitate zilele astea,ai facut cateva modificari la aspectul masinii,toate in bine!:-) Arata mult mai bine cu masca fata originala,astept sa o vad si cu bara fata originala.Oricum,cred ca vei renunta si la pragurile alea,nu..? Cu jante Canada extrabalon i-ar sta superrr!!..vezi ca in Varsatura,la dezmembrari,pe o 1300 verde este una,pe stg fata;) ..am vazut eu cu Iulica:-) |
salut bogdan de renuntat la praguri o sa renunt dar sa se incalzeasca ca e prea friiiiiiiiig.ms pentru informatie o sa ma duc pe la Varsatura sa vad si ce mai gasesc poate gasesc si bari nichelate(slabe sanse da poate cine stie):)oricum mai e de lucru la ea dar toate la timpul lor.
|
nu sunt bari! am fost eu!! :)))
|
napsa atunci oricum mai stiu un remat si o sa incerc acolo chit ca sunt preturile mai piperate(nu mai suport sa o vad asa trb sa ii pun neaparat barile ei originale)oricum ms de informatie iulica:)a da si cu METABONDU cred ca o sa o las pe mai tarziu ptr ca banii care ii iau acum ii bag in bari, arcuri de nova ptr suspensie,bari de torsiune,etc si o sa raman cam fara nimic.bafta
|
1 Attachment(s)
salutari, cu barile poti sa o rezolvi cu modelul vopsit negru si cu bandoul acela de cauciuc daca nu gasesti modelul nichelat
|
salut,pai daca e sa nu gasesc asa o sa fac dar totusi eu unu sper sa gasesc.
|
Quote:
Bine ai venit vali pe acest forum!!! |
pai hai sa pandim daciile care sunt prin braila cu barile pe care le vrei tu si apoi vedem noi cum facem si le luam:evil: acum fara gluma daca e sa iti gasesti bari de care vrei la ce pret le dai pe ale tale asta daca le dai.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ar merge facut ceva de genu?
|
1 Attachment(s)
nu cred! cred k ar merge 2 dungi dar groase!!! si ii dai bara de plastic jos, si ii pui de metal si dungile sa plece tocmai de jos de la scut.
sau dak nu o lasi asa!sa vedem ce zic baietii |
eo ma mai gandeam sa ii fac ceva cum avea pe masina geanytm.in fine o sa vad eo cum o sa ii fac dar daca o vopsesc la primavara nu o sa mai vada nici un fel de dunga.dar mometan mar incanta.
|
ce se mai aude de masina ta???:D
ai facut rost de bari????:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si un filmulet cu sunetul tobei de esapament.scuzati caliatea dar este facut cu un telefon mobil o sa inceerc sa fac altu cu o camera zilele astea si intrun loc mairetras.8)
|
scoate-i toba mica!!
atunci sa vezi huruiala!! hai k poate ne intalnim in weekend!!! bft |
Quote:
|
Salutare Robert!
Te-am vazut duminica pe Rosiori..se aude bine toba,dar s-ar auzii super fara cea mica8)..toate Daciile bune din Braila vor "suferii" transformari in primavara:D Daca va intalniti in week-end,anuntati-ma si pe mine,ca vreau sa mai vb.Perioada asta am fost in cautari..va explic eu despre ce-i vorba:-) |
Quote:
|
salut daca ne gasim in week end te rezolv cu o bara de fata neagra;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si inca 2 filmulete cu rfg.scz de calitatea filmarii si a sunetului ca nu se aude nici prea bine.:rolleyes2:oops:
|
1 Attachment(s)
sper sa iti placa :D da un pm cu feedback 8)
|
:shock::shock::shock:
marfaaaa!!!! |
super tare ar fii!!! RFG daca o faci asa ar iesi beton.
|
Quote:
|
Roberte maine te astept in bucuresti sa iti dau ceva frumos:lol:
|
frumos... frumos.. tineo tot asa ;) Dacia Fan Too ;)
|
ms ms de aprecieri.
|
mestere place masina ta da ma oftik ca 'mi.ai furat volanul':))
|
volanu ala e luat de la dezmembrari am dat pe el 10 lei si sunt multumit de el.azi am zis sa ma apuc de suspensie da a cam batut vantu si lenea a fost si mai mare.
|
Si la intalnire vii cu ea tot cocotzata????:-)..lenesule..:-)
De mine e si mai rau,ca stau dupa altul sa se apuce de tablaraie si ma tot amana..:sad::sad::evil: |
naspa bogdane da lasa ca mai incet ca e mai sigur.toate la timpul lor.o sa o las pana la viitoare intalnire mai aproape de strazi.sincer nici timp nu am avut
|
azi nu am mai fost asa puturos am reusit intrun final sa scot detenta.zilele astea o sa bag si un filmulet.sa ne auzim cu bine.bafta
|
1 Attachment(s)
si un filmulet cum se aude toba acum.scuze de calitatea filmarii dar e cu un telefon mobil
|
si ce spuneti de sunetul tobei?va place?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning