![]() |
Re: Filtre Sport K&N
1 Attachment(s)
Quote:
salut, filtru ptr cutia originala Attachment 690020 252 ron / 2 zile Cu stima Andrei |
salut,
pt un golf IV TDI 90cp? Multumesc, |
2 Attachment(s)
Quote:
salut filtru ptr cutia originala Attachment 690029 pret 286 ron tva inclus - 2 zile Daca vrei ceva si mai special , kit admisie K&N Attachment 690030 pret 470 ron tva inclus - 5-6 zile Cu stima Andrei |
Seat Leon 2008 1.4 Mpi
|
Suzuki Swift GLX 2003, 1298 cmc, 16 valve OHC (cod motor G13BB)
|
Quote:
salut 80 ? sau 102 cp ? sau ai tip motor ? Andrei |
1.4 85 cp
|
Quote:
da-mi te rog si puterea ... kw andrei |
Quote:
|
vreau ptr un vectra 1.6 benzina din 98.si vreau ceva sa se simta
ce mi-ai propune astp oferte |
|
1 Attachment(s)
Quote:
salut e vectra B , da ? ok, sa se simta iti recomand acest kit de admisie K&N Attachment 699388 380 ron / livrare in 2-4 sapt , depinde cind faci comanda. si depinde cind trimitem noi urm comanda. Daca mai ai nevoie de ceva informatii, spune. Andrei |
Quote:
salut 230 ron + tva / 2-4 sapt Andrei |
Quote:
|
Quote:
ok ... motorul nu apare in cataloage .... deci , kit adimisie nu face K&N ptr acest model, incercam f ptr cutia originala, dar numai daca ma ajuti cu un cod de pe filtrul actual. mersi andrei |
ma intereseaza strict kit-ul de admisie complet. cutia originala n-o mai am demult. daca ai timp cauta la motoare de 64 de kw (ignis, baleno). ma gandesc ca o fi trecut gresit in talon. daca retin bine codul motor si 16 valve OHC la vreo 64 de kw exista motorizare. sunt disperat cu masina asta. nimic nu gasesc la ea. sunt dispus sa masor pe dimensiunile care le zici tu, si sa iau kit-ul doar la "potriveala".
|
putem face in felul urmator : filtru conic universal
si un tub de admisie flexibil ptr aer rece ptr a identifica filtrul conic , o sa avem nevoie de niste cote la filtru: diametru interior flansa prindere diametru la baza conului lungime andrei |
pt un golf 2 1,3 benzina din '91 putere 40 kw...macar sa schimbe sound'ul motorului...daca nu reusesc sa cresc puterea cu un calut sau 2 :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
filtru ptr cutia originala Attachment 704627 222 ron tva inclus - 5-7 zile de la comanda daca vrei ceva mai special iti recomand acest filtru custom K&N ptr carburator Attachment 704626 pret 352 ron tva inclus , livrare in 2-4 sapt andrei |
Quote:
salut , daca te mai intereseaza, am verificat si acum es livrabil 1870 ron tva inclus 2-4 sapt |
Quote:
|
salut andrei
m-ar interesa un pret pt acest produs K&N 57-0351.mersi anticipat vlad |
Quote:
596 ron tva inclus , livr. in aprox 2-4 sapt Andrei |
m-ar interesa si pe mine la un omega 2,2 dti?si daca pun acest filtru voi avea mai mult zgomot sub capota adica acel tipic ''suierat' sau pt asa ceva mai tre sa montez o turbina?!:shock:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ptr masina ta exista un singur model de filtru sport K&N Filtru ptr cutia originala Attachment 747459 acesta nu prea schimba sunteul , ptr ca aerul merge pe acelasi traseu ca si inainte, la acest filtru nu ai de facut nici o modificare , se scoate simplu cel vechi si se introduce acest filtru. Pret 278 ron tva inclus Il poti avea Marti 13.01.09 Cu stima Andrei |
sal , m'ar interesa un filtru k&n, skoda octavia 1.6, 55kw, 2001, benzina, este oval, la ce pret este?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Filtrul K&N ptr cutia originala Attachment 747958 243 ron tva inclus / 5 zile de la data comenzii Mersi Andrei |
uite id-ul meu blg_leo .. vb
|
poti sa aduci orice filtru k&n ? cat costa cel mai mare filtru conic universal de la ei?
|
sal da-mi te rog un pret pt http://www.knfilters.com/search/prod...Prod=57-0090-2
|
Quote:
466 ron tva inclus - 3-5 sapt de la comanda Andrei |
1 Attachment(s)
|
Ma intereseaza un filtru tip: E-1210
(pentru un SEAT Cordoba, 1.4 '94) Approx. cat costa? :?: |
Quote:
salut 255 ron tva inclus , termen de livrare aprox 7 zile |
Seat Leon FR 2007, 2.0 TFSI, 200 cp, cod 69-9503TFK..ce pret?
Multumesc anticipat:!: |
Quote:
salut din pacate este nelivrabil momentan .... un kit admisie 57i nu te intereseaza ? |
Quote:
|
un pret informativ te rog pentru un Ford Fiesta 1.4 16V din 1996. mersi mult
|
Quote:
|
Quote:
da-mi te rog puterea si tipul motor din talon mersi mult andrei |