![]() |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
am vazut o kestie care mi s-a parut culmea prostiei
un cielo de taxi ( evident :twisted: ) care are aplicat peste spoilerul original un altul, de pe la jumatate in jos, iar cand aprinde proiectoarele, lumina \"bate\" jumatate prin plasa jumatate in plasticul prelungirii :twisted: :twisted: evident ca nu a omis sa-si puna gura de admisie de aer pe capota, fara a avea capota gaurita, ca sa si foloseasca la ceva, si fara a avea vre-un rost acolo desigur, iar ca sa fie totul ok, a prins spoilerul stramb, fiind tras intr-o parte :twisted: |
imi pare rau a trebuie sa spun dar se pare ca nu stii sa apreciezi adevaratul tuning. Mashina a fost modificata in germania de HAMANN.... deci au stiut ei ce au stiut :confused2
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Faza cu lumninile sunt sub plasa si ca spoilerele sunt una peste alta e mortala,am ras cu lacrimi pe bune. In rest ce sa zic....azi am vazut un kitch care m-a rascolit nu pe cat era de gortesc ce pe cat de IDIOT,adik sigla de renault,cat casa,pusa in spate pe un Low-gone....yakkk,ce prost ,tzaran.... Sunt unele kitch care nu sunt intentionate a fi ,dar sunt de prost gusta datorita nepriceprii proprietarului,insa ar fi 000,1% de apreciat gestu in sine de a schimba ceva.....si aia e something. |
2 Attachment(s)
flavia, hai sa-ti arat cum skimba militienii din bacau ceva pe masinile lor, sa vezi idee aici, cum au facut ei o dacie cu radar ditamai bmw-ul :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...........pe jos |
Re:
Quote:
|
AHAM.....
1 Attachment(s)
Si asta arata rau ? ce ziceti ?
|
asta e masina care arata rau?
mie mi se pare una din cele mai reusite din bacau. tie iti place sa te injectezi singur? daniel masochistul :twisted: :twisted: |
as
focus este chiar dragutz, iar la cielo ala taxi daca nu ar avea atatea pe el ar arata cat de cat dragutz
|
Re:
Quote:
|
poza aia e pusa de vali...
nu a pus-o din rautate, il cunosc ( si-l cunosti si tu :lol: ) si e super baiat, nu are rautati gratuite in el |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:? am pus poza ca tot o aveam si era la indemana. a fost putina carcoteala,dar nu din rautate.scuze.si la modul serios, poate fi pusa oricand intre primele 3 masini \"aranjate\" din bc.
|
nu se indoia nimeni de asta vali :wink:
|
Re:
Quote:
|
da da da , tre' negociata treaba la o bere clar :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai sa va arat un sofer de nota 10 :lol:
nu-i locul ei aici, da' nu m-am putu abtine. era goala parcarea, l-am vazut cand a venit a venit din fata, si pur si simplu nu l-a interesat ca a izbit masina peste bordura, apoi a coborat roata din fata, s-a dat jos si a plecat. |
dar daca intre timp se umplea parcarea si el nu mai avea loc?
ori era beat ori femeie! :roll: |
Dar unde e facuta poza? Vezi multe cazuri dintrastea pe sosele. Daca ar durea prostia multi ar tipa de durere!
|
Re:
Quote:
|
exact, la policilinica :wink:
nu era femeie, nici beat macar nu era, era un uscat de vreo 22-23 de ani, imbracat la costum, ce a coborat plin de greata, invartind keile la limuzina pe deget. :lol: |
:)) Tare faza! A vrut sa apara si el cu limuzina aici pe site. Probabil tea vazut si a gandit ca e o ocazie unica in viata lui. Oricum sunt multi asa in Bacau :((
|
Re:
Quote:
|
ma simt ofensat :shock:
aveti vreo problema cu posesorii daciilor? :weee: |
Re:
Quote:
da' uite si tu ca numai gaste prin oras, toate prostiile le pun ... |
:), si eu am o dacie roshie, mumoasa, bc-99-rda :lol:
la faza ca a coborit si invartea cheile pe deget....ce sa zic, mai fac si eu asa, si cu cheile de la mashina si cu alea de la apartament, dar eu zic ca e vorba de un tic, nu le invart ca sa vada lumea ca am chei :idea: |
Re:
Quote:
|
Si eu inainte de logan am avut o 1300 si vreau sa spun ca ce am facut cu masina aia nu am tupeul sa incerc cu loganu sincer nu stiu de ce si binenteles am ocolit de fiecare data centrul pt ca e din 1900 toamna. Eu nu sunt mandru de dacia care am avuto dar sunt un picutz mandru de ce am facut cu ea :D (am schimbat setu motor in 2 zile). Cand am sa vad un babau de masina am sai fac o poza, trebuie persecutate!
|
2 Attachment(s)
va prezint noua dacia solenza cu transmisie integrala ( de la spoiler i se trage cred :wink: )
si... primul matiz w power :lol: |
mai aleks stai calm, ca am vazut o dacia golan care are lipit pe portbagaj un \"semn\" sa-i zic asa si anume \"520i\". este fix aceeasi sigla de la bmw, adica e luata de pe un bmw seria 5. voi reveni cu pozele ulterioare.
:D :D :D |
Da stiu masina, este un logan de culoare maro deschis si are inscriptionat 520i pe portbagaj jos in dreapta, iam si facut poza cu telefonul numai ca nu prea am cum sa pun poza pe site. Era parcat pe Mioritei la vale.
|
da ala este. dar sta mai precis pe langa mine. intersectia martir horia cu neagoie voda. vezi sa nu faci si tu aceeasi prostie, ca treaba asta e molipsitoare. :D :D :D
|
1 Attachment(s)
in fiecare zi voi pune cate un candidat la categoria kich \"tiunning\".
astazi avem un pejo-scotch tiunning. este un pejo cu bara faztza de dacia nova sau supernova, semnalizarile si farurile u sunt ale ei, plus multe altele. |
he, he he, ce panarama :lol:
e dezmembrat din orice unghi ai privi |
omu' nu a avut intentia sa o \"tuneze\".
doar si-a pus alta bara,probabil de renault 5. |
1 Attachment(s)
acum va voi prezenta o dacie sport. pozele vb de la sine. no coment. va las pe voi sa o criticatzi. :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning