![]() |
Re: E30 - Project
spor la munca , va-ti hotarat in privinta culorii?da-i o culoare mai speciala :D.
|
frumoasa rau vopseaua , cate straturi de vopsea a dat si cate cu lac?
|
Foarte tari farurile...
Misto ca mergi pe smoked... ii iei si stopuri + semnalizari smoked? Se potrivesc foarte bine cu culoarea asta... bafta! |
cat ai dat pe faruri?
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde le\ai cumparat?
|
Quote:
|
foarte urat cu dungile alea ...
pacat incepusei bine ... |
Quote:
bravo frate, tot asa .... |
Quote:
|
jos cu dungile!
|
Super nasoale dungile alea, dar daca tie iti plac e problema ta.
|
Prima data masina a fost vopsita visiniu, culoarea dungilor, apoi a fost izolata , si dat peste cu portocaliu.
Dungile sunt rezultate din prima vopsire, cel putin eu asa observ. |
Quote:
Era mult mai bine rosu ala care ii pe dungi... Ce sa zic,treaba ta;) Bafta.... |
E STOP !
Bravo man, bafta in continuare ! |
Quote:
Putin cam ironic:lol: |
pina saptamana viitoare o faci ROZ................ in fine felicitari pt masina dar esti cam nedecis ;)
|
ca nuca in perete... toata masina..........
|
frumos foc airbrushu, cu dungile, nu ma pronunt ink , astept sa vad masina gata si dupa :)
|
ok, din partea mea bafta in a nu mai posta aici sau mut-o la kitch tuning macar sa fii in ton sa te potrivesti cu o sectiune din forum.... stii... degeaba te ataci k iti zice unu si altu adevaru despre masina ta.... e ok... ai vrut sa o "tunezi" fa-o frate frumos...k degeaba sunt bani daca nu sunt gusturi... ai postato aici , e un forum , masina va fii comentata in continuare pentru k asta e scopul threadurilor . numai bine
|
Puteti macar sa asteptati sa o termine...poate cand va fi gata...va soca intr`un mod placut...dar conform romanului...va place sa va pronuntati cand nu este cazul....Omule succes in continuare cu masina...si sper sa ne tii la curent cu pozele...pe mine unu ma intereseaza evolutia masinii...Bafta
|
parerile sunt diferite ;)
|
Quote:
|
eu sincer zic sa nu te iei dupa circarii dupa forumul asta, majoritatea isi maseaza genunchii seara cand ajung acasa de la mersul pe jos, bafta cu ursuletul tau care o sa iasa cel putin cu personalitate din ce vad eu.
PS: nu m-am referit la nici un user care a postat pe acest topic! eu si sunt sigur ca mai sunt si altii, sunt interesat sa urmaresc evolutia acestei masini, au mai fost cativa pe forum care au "plecat" din cauza acestor pamfletari (vezi pisicuta albastra cu motor m3 turbo cu eleronul care nu era pe placul biciclistilor, vezi topicul lui MariusTXA cu M3-ul) |
tare rau garaju...parca e in sufragerie masina....;)
|
un singur lucru mai lipseste : narile negre :) ca parca nu se potrivesc cu restu fetei...
btw , arata foarte bine , mie unu imi place mult |
Chiar imi place....sa vedem si continuarea...dar daca o tii tot asa...va iesi o racheta !
|
:felicitari ,incepe sa prinda contur proiectu,nu mai asculta ce zic altii ,sa vedem ce urmeaza:yes:
|
a iesit bine masina bafta in continuare ....... app nu baga in seama toate prostiile ;) mare respect pt garaj
|
Ceva noutati ???...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Da i-a vezi pe asta da bine bara?Asa ca fapt divers!Oricum fiecare isi face masina cum vrea!
|
bara arata foarte bine...e de apreciat ca e diferita de mojoritatea celorlalte...
numai sa ii pui placa tip fagure nu ca la aia din poza...plasa pentru izolatii termice...:rolleyes2 |
Merge incet dar sigur, mai bine asa.Abia astept sa vad interiorul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning