![]() |
Re: Targoviste
hai baietii cu intrunirile si cu distractiile!!!o viata avem
|
dolb-ule am venit acasa ia zi vineri acu aveti ceva programat ca vreau sa vin si eu:-)daca nu care mergeti pe la mare ma gasiti pe acolo sfarsitul asta de saptamana:D
|
Impreuna cu Cata LMX-ul, am hotarat sa sistam orice actiune benefica unui club si sa ramanem independenti! Prieteni..fara obligatii, inhibitii, stickere sau taxe. Oricine doreste sa intre in cercul nostru de prieteni este rugat sa ma contacteze pe privat.
|
ce-i cu linistea asta ???
ati organizat intalniri intre membri 4 tuning ?? puneti si voi poze cu masinile voastre.. bafta cu comunitatea !! mai agitati-va si voi putin :-P |
Quote:
vreau si eu in NSL Targoviste , unde se mai organizeaza intalnirile :D ŋ? As vrea sa ma inscriu cu amsina din pzoele de mai jos .... http://i30.tinypic.com/72ri3b.jpg http://i32.tinypic.com/4rdr3t.jpg http://i29.tinypic.com/10zzu38.jpg http://i29.tinypic.com/2q1hs91.jpg Poate da cineva un reply cu data si ora urmatoarei intalniri sau un pm ceva :D Thanx. |
dolb nu mai faceti nimic?n-a inceput miscarea?poate ne intalnim toti odata sa facem gratarul ala odata. bafta multa si cat mai multe realizari
|
am inceput miscarea si avem un plan mare.. maine astept o confirmare sa vedem daca iese ceva sau nu ! atat pot sa spun. Bafta
|
ok.bafta multa si sincer chiar ma bucur sa iasa ceva frumos pt ca sunt destule masini si destui pasionati in tgv.
|
Merci la fel.. daca merge treaba care o am in cap.. va chem si pe voi :) ca am nevoie mare :D
|
Dolb are multe in cap dar... nušl prea place lumea:)))nuši accepta stilu lui:))nu prea ai calitatile alea de leadership:P
Cu toate ca sunt din targoviste dar cred ca ma bag cu gaestišul cand vin acasa:(:(:/ |
bafta atunci
|
Hahaha!:))))
|
Va astept vineri la stadion la ora 20:00 , am noutati mari si bune!
Coh-ule pregateste masina :) |
ce nouitati ai mah dolb spune mi si mie sau daca nu vrei aici zimi pe privat ca sunt curios :)
|
O sa dau si eu o fuga pe acolo :D Curiozitatea e mare :)
|
Quote:
Actiune demarata de o firma ( nu dau nume sa nu fie prb ) si Je ( Nsl TGV ) |
misto ,cred ca nu s a mai organizat circuit in targoviste de mult timp de pe timpul cand se facea raliul chindiei ,ce pot sa ti urez decat bafta cu organizarea si sa iasa cat se poate de frumos poate pui si tu ceva poze pe aici
ps . ce ma oftic ca nu pot fi pe acolo si eu :( |
Frumoasa initiativa ;)) Sper sa iasa ceva frumos. Pasionati de masini sunt destui :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu-i vb de Gaesti ! Ideea e ca ( asa cum am spus-o si la ultima intalnire ), conteaza calitatea! nu cantitatea! Prefer sa fim 5 membrii, dar pasionati cu masini frumoase sau potente, decat 30 de membri si sa fie o harababura totala ( cum a fost acu un an )
|
WORD ON THAT ! S-ar putea sa am o surpriza si eu pt. voi in viitorul apropiat :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sper sa faci ceva frumos..dl Dolb!
E ultima ta sansa! :) |
eu zic ca cu siguranta va fi ceva foarte frumos mai ales ca pe zona noastra sunteti primii care vor sa faca asa ceva.bafta multa dolb si daca aveti nevoie de ceva nu ezita sa ne contactezi.sunt sigur ca nu te va refuza nimeni.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
@ON: restu... nu uitati taxa lunara ! v-am iertat de 3 intalniri incoa' . Doar gogoasa si adi de la rompetrol au achitat-o. |
ce se mai aude cu targovistea ?
a-ti mai facut ceva/ pacat ca nu am inca masina:|:(:| ma bagam si eu;) |
mai mergem vineri seara in parcare sa mai fac niste cerculete ?? :D
|
Puteai sa nu scrii asemenea lucruri pe forum ? :D Vineri se lasa si cu petrecere, am vorbit cu baietii, sa numai faci ca vinerea trecuta.
|
ce petrecere bre ?
|
Eeee, stii tu unde o ardem noi vinerea dupa intalnire:D
|
unde ati facut grataru ala de v-am dat io 2 litri da vin si nu mi-ati dat banii ?:D
|
Exact acolo !
|
ma...daca veniti cu nevestele cred ca vin si eu cu a mea ! ( ea voia si de sapt trecuta , insa aveam nunta si trebuia sa ne odihnim ).
|
cercuri dau unde vreau si unde ma lasa cauciucurile :D deci nu ma feresc de militie
dolby - nu a fost frumos ca le-ai cerut bani pe vin ... iti dau eu 2L de la mine, dar sa numai faci deastea |
traim in momente de criza, iar vinu ala merita sa fie platit :) e vin bun ! :D
|
Stai linistit ca oricum nu recuperezi nimic din vinu` ala.
PS: a fost chiar bun, doar l-am facut eu. =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning