![]() |
Re: VOLKSPARTS - piese auto import
Quote:
Quote:
Din 2011 nu am piese ... daca vrei sa mai astepti cativa ani :lol: .. Preturile ar fii cam asa: - bara fata cu primer pt vopsire- 430 ron - aripa stanga fata - 250 ron - semnal fata stanga - 60 ron |
placute frana Golf V GTI ?????????
|
Quote:
|
Salut,
Ma intereseaza niste preturi pentru un golf 1 din 83, care are cateva modificari, dar am nevoie de urmatoarele preturi: 1. tampon motor (am un cod original din etka luat) 171 199 214 F 2. tampon CV 171 199 214 H 3. amortizoare fata+spate pe ulei. 4. burdufuri pentru bieletele de directie si capete de bara. 5. burdufuri pentru planetare. Un termen de livrare daca se poate. Iti multumesc. |
Salut .. am un golf4 din '99 1.9 TDi, de 90 de Cai si imi trebuie si mie o volanta pentru el .. la ce pret o ai daca o ai?
|
sal ma intereseaza faruri pt golf 2 rallye sunt faruri dreptunghiulare cate unu pe fiecare parte adica nu 4 faruri si au lupa si o fulie de compresor de g60 de 68 mm
|
1 Attachment(s)
salut, m-ar interesa bara aceasta din poza, la ce pret o puteti aduce?
|
salut. Ma intereseaza si pe mine un burduf de planetara pentru un passat din 2003. Cam cat costa? Multumesc
|
sal!m-ar interesa si p mine pt un passat din 2002 lampitele pentru numar din spate,alea doua
|
salut...m-ar interesa radiatorul(racire)+turbina pt un golf IV sdi din 2001 si tot pt aceeasi masina o planetara scurta...astept raspunsul...ms anticipat
|
sal
am si eu o intrebare. un capac delcou pentru golf 3 1.6 i benzina, motor abu cat e si daca ai? |
salut - un alternator de minim 120A pt un golf 3 cu motor aam la ce bani ar fi?
|
eleron luneta golf 3?
|
Salut, ca sa nu mai bat drumul pana la mag la voi, kit ambreiaj Sachs Golf 3 2.8 VR6 la ce pret ?
Multumiri anticipate! |
salut...m-ar interesa si pe mine o joja de golf 3 si capacul de deschidere al torpedoului de sus tot de golf 3...e modelu' fara airbag in dreapta bordului si are torpedou acolo,vreau clapeta sa-l deschid...mersi
|
pt T2, model 1987, o lista cu ce aveti, se poate???? cu tot cu preturi bineinteles.
|
discuri frana fata zimmerman pt vento din 93,1.8Gt,serie ABS,ventilate si gaurite ;4x100
ce pret? |
caseta de directie de golf 1 manual cat ma costa?
|
discuri frana fata zimmerman pt vento din 93,1.8Gt,serie ABS,ventilate si gaurite ;4x100
ce pret? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
discuri ZIMMERMANN gaurite = 260 ron bucata |
proiectoare far golf 4 si butonul de lumini cu pozitie pt ptoiectoare?
ms |
proiectoare ceata pt vento?cati bani?
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Airbag volan pentru golf 5 model in 3 spite
Adaug la lista kit distributie, filtru de benzina, si furtunul acela care e in poza cu galben la mine, si T-ul acela de pe chiuloasa cred.., unde intra furtunele de apa...Pun o poza sa vedeti.Mutlumesc |
Buna ziua! Un electromotor pt golf 3 1.9 disesel cod 0001110076 la ce pret se poate aduce?
Multumesc anticipat |
Quote:
pt restu, imi trebuiesc datele masinii .. Quote:
|
carburator de golf 2 an 1987,motor 1.6.daca ai da-mi si mie un pret aproximativ
|
kit ambreiaj cu disc de 210mm si 24 dinti pentru vw sciroco din 88, motor 1,8 8vmodel JH DE 90cai. vreau sa cumpar si m-ar interesa pretul ptr kitul de ambreiaj nou. merci!
|
1 Attachment(s)
Salut,cat ar costa chederele din imagine (cele pe care se inchid usile)
Golf 4. 1,4 16V Caroserie 2 VOLKSBREAK,4+1 USI Nr. WVWZZZ1JZ1W418661 Multumesc anticipat. |
sal...cv discuri de frana fata pt un golf 2...1.6 benzina din '88...ms
|
capacul de la torpedou pt un vw vento cu clapeta de deschidere ,este?la ce pret?
|
salut. imi poti spune si mie pretul la o pereche de oglinzi ambele mici , si dreapta si stanga(le poti cauta pt model anglia ) pt un golf 4
|
Capota , spoilerul cu tot cu semnalizari si proiectoare , radiatorul si aripile (st+dr) ma intereseaza si pe mine (Pt. un Golf 3 an 93). Astept pret.
|
caseta directie golf 5 gti
faruri originale xenon cu lupa din fabrica g 5 gti 2007 varianta 4 usi tip motor bwa |
salut..bara fata+spate pentru golf 1 si buza fata da nuh cea de gti modelu ala mai mic...:D m-ar interesa daca ai si la ce pret..
|
ma intereseaza clapeta de la torpedou daca aveti modelul fara airbag si praguri false daca aveti???
|
ma intereseaza si pe mine un pret pentru radiatorul racire - VW passat 2004, cod motor AVB
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning