![]() |
doarr4u17 ... mai ai mult de munca dupa cum se vede .... asteptam si masina in stare finala .... pana acum imi place cum iese :) ... Felicitari !!!
|
sal
merci :) ... da in primavara va fi gata..
|
3 Attachment(s)
pozele care le`am promis ca le pun acu vre`o luna :)
|
sal
frumoasa masina.. doar ca nu imi place ca e breack :P
|
fiecare cum ii place doarr4u17
imi luam scurt daca imi trebuia numai sa ma plimb prin orash :) |
as
Chiar daca este break masina arata fff bine :wink:
|
si merge si fff frumos! am mers de mai multe ori cu el si sincer... am ramas cu gura cascata! nu credeam ca un break poate merge asa de frumos!
|
Nu sunt fan Wv ... si nici nu am sa fiu ... am mers cu multe .. De la Golf 1 pana la 4 ...Passaturi de tote mamele , Jetta , si Bora ... dar dintre toate cel mai mult mia placut masina lui ADR .. si o Bora pe benzina .... am ramas destul de marcat cata putere are motorashu ala TDi de pe ADR ... pe Passat aceelasi motor nare aceelasi efect ...
|
sa vezi ce fuge un bmw 320d din 2002. nui asa aleks? :D
|
daca aci e vorba de masini nemodificate pot sa pun si eu poza cu masina mea/
|
a spus cineva nu? ;)
|
1 Attachment(s)
are aproape 100 de cai putere
motor de 2200 an 96 vit max: 190 consum mixt : 6,5 |
poze
2 Attachment(s)
iaca poze si cu batrinica mea.ford capri mk1 1973 actual motor de 2000cc ohc,dublucarb weber.
in viitorul apropiat un v6 cosworthde 2900cc injectie :D |
misto poze :P
|
frumoasa batranica... se tine bine.
|
v6 cosworthde 2900cc injectie ... dah ....nush ce sa mai zic ... masina asta o sa fie un monstru :P :D .. imi place ffff mult Capriu asta ... va asteptam la int de la Sv ... :peace:
|
Re:
Quote:
|
intalnirtea e duminica. 8)
|
si ti se pare ca dupa atata drum, in caz ca ajunge acasa, ii mai arde omului sa plece iarasi? :evil:
|
pentru un pasionat si un membru. in fine. andrei are dreptate tot timpul. :o
|
:lol:
da mha, dupa 2-3 zile sau cine stie cate de munca si drum, sigur o sa fii in cea mai perfecta stare.. si o sa ai tot cheful.. ca doar esti pasionat, nu? :wink: |
Pai pasiune aduce cu sine si chefu .... eu stiam k dak esti pasionat intradevar .... iti dispare oboseala instantaneu :lol: :lol: :roll: .... Glumeam !!! Mertan , sa nu iei asta in serios ... dar dupa un drum lung ... nuti mai vine sa mai faci alte sute de km :roll:
|
poze
1300 de km in 18 ore iti spune ceva?+munca pe care o depun in lugoj!
deja esti offtopic mertzane!aici se posteaza poze cu masinile membrilor! deja am dat-o si eu in offtopic(fuck) :evil: |
sal
3 Attachment(s)
:twisted:
|
3 Attachment(s)
Marioara mea.. :)
Opel Astra 1.7 TD 80 de caiuti |
monstrul
1 Attachment(s)
iaca si o poza cu monstrulde 200cp
|
super, cand il vedem la treaba? :twisted:
|
R3SP3KT omule pentru noua achizitie! :shock: Belea.. Si cand ma gandesc la faptul ca mi-ai zisca ti-e greu sa stapanesti si cei 140 CP care deja ii aveai... Sa ai grija de frumusel :) Astept sa te vad cu el TUNED UP AND RUNNIG LIKE HELL :evil: BAFTA!
|
2 Attachment(s)
Hai sa pun si Dacia mea.. singurele poze le am de la prima cursa de la SV, pentru mine si prima cursa legala la care am participat :D
|
MULTAM DE URARI!
de fugit va fugi undeva prin primavara(luna martie cred si sper)dar pina atunci trebuie sa rezolv alte prioritati(kit ambreiaj ceramic,cutie 5 trepte,si suspensia fata intarita,suporti motor) |
Skoda Octavia
1 Attachment(s)
Skoda mea... Motor 1,8 20VT 110Kw/150 cp
|
bravo puya, ride on! :wink:
|
eu sunt membru?
1 Attachment(s)
Am si eu cu ce sa ma inscriu, daca ma primiti in club. Am fost la o intalnire pe la Bacau, dar nu stiu daca sunt luat in calcul ca membru. Cand o sa am masina asa cum vreau eu, ne vedem mai des, pana atunci raspund la provocari cu motorul: ninja de 750 cmc. Sau cu sania pana da caldura.
|
o poza facuta cu mobilul.
1 Attachment(s)
daca vreti am una de pe net, dar nu ar fi frumos sa dau poze cu ce nu-mi apartine
|
bun venit in club :lol:
|
Normal ca daca vrei esti de-al nostru. Si de abia astept sa iti pui masina la punct. Chiar ieri ma uitam la filmuletele de la bacau.
Bafta multa si sper sa ne revedem cat mai repede. |
Re: eu sunt membru?
Quote:
da join la usergroups ;) |
johnsone nu mai treci pe la bacau? poate vii la intalnirile noastre de sambata de la ora 17.00. noi te asteptam. daca e de ceva contaacteazama si itzi dau detalii.
|
1 Attachment(s)
some usual stuff we do. in special me :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
un set nou de poze de la suceava... :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning