![]() |
Hai Salut!
Nume Vali Nick draculas Id_yahoo draculas_99 Varsta 28 Locatie Cluj-Napoca(San-Bernardino California) Masini = Audi 100 TDI , Nissan Sunny(Modificat) ,Dodge Viper SRT (SUA) Telefon N/A |
Nume: Andy
Varsta : 14 ani Id Messenger : djsiloth Masinile |lu tata| : Mercedes E220 , VW Polo '87, Daewoo Tico Locatie : Suceava Telefon : 0740885898 |
Welcome. Da un join la usergroup ;)
|
dadusem join acu vreo luna
|
Nume: Alexandru Voicu
User: aleks Mail: [email protected] Masina: BMW 320 D 136 cp 2002 Oras: Bacau Telefon: 0744 21 06 32 |
Welcome aleksu` ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
you`re welcome, any time :D
|
Welcome .... esti asteptat la cursa (cand so face si aia) .....si bine ai venit in club .. :D
|
Re:
Quote:
|
yeap.. mai ales.. dupa cele spuse.. urat din partea lor.. :roll:
|
Re:
Quote:
|
nu vreau sa-mi fac dusmani.. adica.. eu sunt pasnic.. n-am nimic cu nimeni.. dar chiar n-a fost frumos din partea lor ;)
|
Re:
Quote:
|
:twisted:
|
Atunci te asteptam cu bratele , portierele si ..... berile (fara alcool) :P deschise.
|
Re:
Quote:
|
O sa vina dar dak tre sa asteptam de la firmele mari sa vina aprobarea de sponsorizare de la Bucuresti ....navem ce face ..... noi ne chinuim in continuare sa gasim mai multi sponsori .... dar multi tot ne amana ...
|
as
Nume: Vlad
Nick: Vladutzzz_Sv Yahoo ID: Vladutzzz_sv Masina : BMW 330d Varsta: 19 Oras: Suceava Nr. tel: 0742859363 |
Re:
Quote:
|
Da ... tiai gasit ... :lol: .... mai multi :lol: :lol: care mai multi ... k dupa sponsori am umblat eu , Kamikazee , si Vladutz .....si am batut 3 zile orasu pe jos k navem masina ..... k Vladutzu o trebuit sa fie :drunk: , si sa treaca cu 120km/h pe rosu ....
|
Si dak nu gresesc chiar la tine in oras Aleks :lol:
|
Re:
Quote:
:peace: |
Re:
Quote:
si erai la mama dreq si baut si cu 120 la ora si pe rosu... bine ca n-aveai decat un permis :lol: |
Bine ati venit printre noi !:D
|
BAU
1 Attachment(s)
Nume: Mihai
Ocupatie: Trantor Oras: Constanta My Car: CT-83-KIM , Mitsubishi Carisma |
Welcome to the club Mitzu83 ... :D .... bine ai venit ! te rugam sa dai join la usergroups :D
|
salut mitzu. ti-am vazut masina cand am fost la alex. e super. welcome ;)
|
Salut !!!!!
Nume:Busuioc Alexandru Nick:BUS email: [email protected] id de messenger: bsc_lx(ma gasiti tot timpul) Varsta:18 fara 2.3 luni Oras:BACAU Masina:in curand audi 80 b3\\opel astra Telefon:0720538400 |
:wave:
Nume: Bogdan B. Nick: xBoGDaNx Varsta: 18 fara 2 ani :lol: Oras: B a c a u Email: [email protected] Id messenger: bbogdan04 Masina: Opel Vectra 2.0 DTI (da ink n-am carnet) Telefon: 0741925167 (puteti transfera $$$ :lol: ) |
Multa bafta baietzi.
|
as
Mda aleks la tine in oras am ramas fara permis....insa acun nu mai este nici o problema deoarece mai am cateva zile de asteptat. :oops: dar polistii din bacau nu au familii???? ce dracu cauta la 10 si ceva seara prin oras?????
|
nu-ti fa probleme sunt si pe la 2 noaptea tampiti :!: :shock:
|
mai aigrija cum vb. vezi sa nu ne suparam. :D
|
Re:
Quote:
si unii se mai si razbuna pe noi, asta-i alta poveste :wink: |
va rog nu mai postati aici aiurea., doar la subiect
|
pai asa facem. incercam sa vb de identitazi. cum e a li vali. nui asa aleks?
|
je
Nume :Gabriel
Nick:dascalugabriel Virsta:27 BACAU Yahoo ID stamatide mail:[email protected] Masina:ford capri mk1 1973 Telefon...... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning