Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini vs. Corvette (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/60-lamborghini-vs-corvette.html)

pauladrian 18-02-05 20:56

eu am votat lamborgini dar apoi am vazut ca era vorba de un model vechi.
daca nu era vorba de un model vechi l-as fi intrebat pe gabi,de ce a comparat doua masini din clase diferite dar cum sunt cam egale ok. :wink:

pauladrian 18-02-05 21:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
dar stii cu ce se mananca ZR-1?
Multi compara Lambo cu Ferrari, si pt ei este o jugnire,m nu de alta dar Lambo e un constructor de tractoare

Cred ca exagerezi si lamborghini e adevarat ca detine o mare industrie in domeniul masinilor agricole.
Lamborghini este cotata ca fiind cea mai buna marca de automobile sportive din lume.
ZR1 am condus avea un prieten, num-a impreionat si nici pe el, inafara de repriza nu stia nimic.Puteai sa faci mult fum din roti, erculete si cam atat ca pe sosea nu prea statea, iti era frica sa-i dai cu a 6-a la maxim.Masina era perfecta insa atat putea...

eu te contrazic un pic.refuz sa cred ca nu e masina stabila la distanta care o are intre puntea fata si cea din spate.
unde ai conduso :?:
stiu ca in jocul g.turismo nu sta bine in curbe nici corvete nici viper.dar ala e joc in realitate e altceva. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

SEBASTIAN 18-02-05 22:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
dar stii cu ce se mananca ZR-1?
Multi compara Lambo cu Ferrari, si pt ei este o jugnire,m nu de alta dar Lambo e un constructor de tractoare

Cred ca exagerezi si lamborghini e adevarat ca detine o mare industrie in domeniul masinilor agricole.
Lamborghini este cotata ca fiind cea mai buna marca de automobile sportive din lume.
ZR1 am condus avea un prieten, num-a impreionat si nici pe el, inafara de repriza nu stia nimic.Puteai sa faci mult fum din roti, erculete si cam atat ca pe sosea nu prea statea, iti era frica sa-i dai cu a 6-a la maxim.Masina era perfecta insa atat putea...

eu te contrazic un pic.refuz sa cred ca nu e masina stabila la distanta care o are intre puntea fata si cea din spate.
unde ai conduso :?:
stiu ca in jocul g.turismo nu sta bine in curbe nici corvete nici viper.dar ala e joc in realitate e altceva. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Poate ca ar trebui sa sti si sa nu consideri ca vorbesc din jocuri.
Am conduso prin Bucuresti si pe DN 1, am mers si in Viper nu l-am condus dar a facut soferul cam tot ce l-am rugat, execrabila tinuta de drum.

pauladrian 18-02-05 23:20

ma rog nu te mai contrazic ca nu am condus nici una din ele.
oricum nu sunt adeptul masinilor americane.
vezi eu eram ala ce lea condus in gran turismo :wink: :lol: :lol:

JunKer_hP 19-07-07 11:46

Re: Lamborghini vs. Corvette

cam grea alegerea da tot pe lambo. m-as duce:)

22VIN 19-07-07 14:30

lambo e lambo si va ramane lambo... creca intelegeti...

boy_wonder 19-07-07 14:31

si inca un topic redeschis dupa 2 ani ...

GabiByte 22-07-07 01:57

Chiar asa tare a decazut Lambou incat sa fie comparat cu Corvette?
Inteleg ca nu se baga in Formula 1 da totusi...

boy_wonder 22-07-07 17:29

Quote:

Originally Posted by GabiByte (Post 1008651)
Chiar asa tare a decazut Lambou incat sa fie comparat cu Corvette?
Inteleg ca nu se baga in Formula 1 da totusi...

daca te-ai fi uitat pe prima pagina ai fi vazut ca topicul este din 2003 si ce comparatie este intre cele doua..

Lamborghini 400 GT - 410 cp - made in '67 - max. speed 340 km/h

Corvette ZR 1 - 410 cp - max. speed 348 km/h

All times are GMT +2. The time now is 01:37.

- Copyright 2026 4Tuning