![]() |
Re: 402.ro
Quote:
e vorba de o pista pentru Drag (402m) care urma sa se construiasca in romania.. singura dealtfel.. momentan nu mai stim nimic despre cum se desfasoara proiectul.. |
pai am citit , in mare am vazut , dar nu intelesesem ce pista , unde , etc ...
site-ul este cazut ... si vroiam sa aflu si eu mai multe detalii .... |
Quote:
|
sper sa aflam macar o veste... nu ma intereseaza detalii despre locatie , pentru ca sunt constient ca e secreta .... dar mai multe detalii despre ce se vrea acolo , in afara de pista de drag ... pentru ca banuiesc faptul ca va avea mai multe intrebuintari de acelasi gen ...
dar ceea ce as vrea sa aflu in primul rand este daca acest proiect va fi continuat sau nu |
dar nu inteleg ce atatea secrete ca oricum stiu toti ca se face ceva pina la urma....... nu inteleg dar asta e asteptam
|
Aceasta pagina este suspendata temporar
Daca sunteti administratorul siteului - click aici Vorba multa,saracia omului. |
un secret e secret cand il stiu doar 2 oaneni ,cand il stiu 3 deja e prea mult :D
Bafta in continuare |
Numaratoarea inversa de pe site semnifica cat timp mai este pana la deschiderea pistei?
|
nu... semnifica timpul pana la marea petrecere intre cluburi ( cred )
|
Quote:
acum..vedem... sanatate Doamne`ajuta |
.....curiosi mai sunteti.....
|
E normal... :)
|
Deci...pana la urma ori Da ori Ba....402 project up or down? :(( ...Imi amintesc iar de MICUTZU...Rest In Peace ..! :cry:Cred ca ,daca mai traia ,facea ceva cu adevarat!Asta este oamenii bunii se duc ....mai repede decat creziii
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning