![]() |
Re:
Quote:
|
poti sa pui niste poze cu ce poti samodifici??? si niste preturi???m-ar interesa prelungire fata-spate praguri + ploape
|
re
eu fac un tuning complet (montat si vopsit)la vreo 450 euro ca sa vezi ceva modele intra pe www.co-tuning.go.ro acolo ai sa gasesti masini facute de mine.
|
sal
am trimis un mail la voi dar nu am primit inca rasp vad ca merge mai repede treaba pe forum astept si eu un rasp cu jantele acele 4*100 15 sau 16 am intrat pe site la voi si cu linkurile alea am gasit ceva ...intrebare peste pretul la care am gasit ceva pe un site D&W de ex cat mai puneti peste voi? astept rasp
|
Re:
Quote:
|
Re: sal
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poti sa-mi faci si mie asa ceva pt Logan
|
da ,dar cred ca te-ar ajunge vreo 3mil ,ptr ca trebuie sa modific de pe un alt model.
|
la cat ma ajunge?
1 Attachment(s)
cam cati bani ar costa sa imi faceti si mie bara asta de fata?
|
raspuns
vreo 250 euro si asta depinde si de masina pe care vrei sa o pui.
|
spunemi si mie dak poti sa faci un cozoroc in stilul celui de pe bmw portocaliu pt una astra g ... eventual dak ai ceva asemanator.
un pret ceva ? ps: dak as veni cu niste praguri si o prelungire a spoilerului spate, mi le montati ? daca da in ce bani. thanx anticipat :) |
re
daca iti convine sa vii in suceava iti pot face ce vrei.
|
1 Attachment(s)
BARA ASTA POTI SA O FACI SI IN CE BANI.
AS VREA SA ADAPTEZ LA UN CIELO |
rf
2 Attachment(s)
nu stiu daca ar sta bine pe cielo,cred ca mai bine ar veni una de genul asta
|
Re: raspuns
Quote:
mersi |
re
2 Attachment(s)
ti le fac cu 300euro pe amandoua.
|
Re:
Quote:
|
re
e-mail:[email protected]
sau tel:0744883754 marfa se trimite prin posta cu plata ramburs sau mai rapid prin fan-curier |
pentru Dacia ai ceva?
|
1 Attachment(s)
Set stopuri FK cu led modelul pe negru pentru Opel Astra G (ca in imaginea atasata) la cat le dai? (sunt interesat pe bune nu doar de dragul de a intreba)
(factura/bon ceva?) P.s. nu mi-ai raspuns la msg pe pm |
sal
pentru LOGAN ai ceva si la ce pret baga neste p[oze
|
re
special ptr logan am doar pragurile celelalte componente doar sa le adaptez de pe alt model.
|
r
|
2 Attachment(s)
salut cat ma costa sa mi faci un espero in genul asta!!!!
|
sal
Auzi frate nu te supara ca te intreb dar explica si mie cum se lucreaza cu fibra din ce se face?
|
Re:
Quote:
|
Pt Vectra A cam ce modele de bari ai??? si la ce pretzuri?? :lol:
|
ops ... am uitat sa precizez: bara fata!!!! :oops:
|
re
up
|
sunt interesat de niste stopuri clare pentru o nubira 2 wagon si un eleron (cel care se monteaza la luneta)incearca sa postezi niste preturi pentru asa ceva.
|
re
stopuri ptr nubira,mmm nu cred ca gasesti asa ceva ,eleron poate (pe la vreo 3mil cu stop de frana)
|
Pleoape pentru Nubira I si/sau masti pentru stopuri tot la Nubira I Wagon (break).
|
salut... da-mi si mie niste detalii te rog despre sistemul ala de deschis usi din telecomanda! adica pret si niste date tehnice daca ai! si in alta ordine de idei cam cat m-ar costa niste aripi fata din fibra (pt un golf 1) putin mai evazate decat cele stoc, dar sa pastreze linia originala!
|
1 Attachment(s)
Salut!Uite am shi eu un oltcit de tunat cam sha ceva!Zimi un pret!
|
RE
ASA CEVA CU MONTAJ SI VOPSIT 350-400EURO IN FUNCTIE DE CULOAREA MASINI.
|
tot nu mi-ai raspuns si mie legat de sistemul de deschis usi din telecomanda si de aripile pentru golf...
|
re
sistemul costa 100euro ptr o portiera si 120 ptr 2,e simplu apesi pe telecomanda si de deschide automat usa atat cat sa bagi mana intre si sa o deschizi complet.optional iti pot monta si un telescop daca ai placerea ca usa sa se deschida complet(insa nu e prea indicat ,se intampla sa fi intr-o parcare ?)
de aripi numai daca vii la noi. |
Da-mi te rog ceva modele de spoilere fata pt un vectra A ... preferabil dintr-o bucata... adik nu prelungiri .. si cam cat vine taxa de transport???!!! :wink:
... aaa mentionez ca am praguri stil rieger ... adik sa bata spoileru cu pragu ca si linie a masinii! :lol: |
intra pe www.co-tuning.go.ro acolo ai sa vezi ce am ptr vectra(la proiecte)la cerere iti pot face ce vrei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning