![]() |
Re: Discutii si taclale
cine cunoaste userul BH - 01 - ZUP ?
|
Quote:
|
|
aa scuze am inteles masina nu am citit atent..... :) ... nu cunosc useru ..
|
Nu prea am vazut sa isi prezinte cineva masina :(
ar fi o onoare sa ne saltam in trafic si sa ne claxonam :D |
Quote:
|
...sectiunea oradea nu este frecventata de multa vreme(nu mai nou ;) )
|
Quote:
|
Cine ma ajuta cu un meserias cu preturi rezon , care poate sa-mi imbrace un volan de Passat in piele si sa faca un burduf la schimbator.Multumesc
|
Quote:
|
da un pm cu ce si cum.Merci Dl. SAndu
|
iti spun altceva...hai tu la mine il chem acolo si vedem la fata locului :)
|
Quote:
|
Daca tot e zona de discutii si taclale as dori sa va intreb ce se stie despre VTM-ul de la Cetariu, aseara am aflat ca s-ar tine cel din acest an saptamana asta Sambata :shock: ,sa fie adevarat? sa tina totul secret de parca ar fi ceva eveniment "underground" , ii rog pe toti cei care stiu mai multe despre eveniment sa dea mai multe detalii
|
|
Se va tine VTM Cetariu sambata la ora 10-10:30 va incepe , inscrierile se fac in ziua concursului obligatoriu casca , traseul este de 2,5 Km
|
Quote:
|
SAMBATA ORA 8:00 ORADEA (curse pe circuit montan VTM)
La iesire din Oradea spre Bors se face dreapta, intalnesti un sens giratoriu improvizat...din sens prima la stanga ... dupa faci dreapta, dupa faci stanga si ajungi la capat ) ( adica la inceputul Urcarii "probei") Drumul e asfalt.... Maine voi avea mai multe detalii ) SCUZE DE DESCRIEREA ASTA ... ASA AM PRIMIT SI EU !!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ATENTIE!!! LOL
VTM ORADEA! Str.Bihorului Clasele: 0-1.4 1.4-1.6 1.6-1.8 1.8-2.0 2.0-2.5 ETC La Motoarele Turbo!!! Se inmulteste cu 1,7 100 LEI INSCRIEREA (include MASA, SUC, CAFEA, etc pt toata ziua) INSCHIERILE SE FAC ACOLO INTRE ORELE 08:00 - 10:30 SAMBATA 27.09.2008 |
Pt Oradea VTM OBLIGATORIU!!!!
CASCA INSTINCTOR TRUSA MEDICALA TRIUNGHI |
Quote:
|
Quote:
Cica s-a facut un contract cu primaria ca drumul sa se linieze si sa se asfalteze cat de cat....cica drumul e ok.... Atat stiu eu ;)mai multe vedem la fatza locului..daca mergem, taxa de inscriere e putin mare, nu stiu daca mai include ceva decat mancare si bautura.... |
1 Attachment(s)
Atentie, politai undercover,daca-l prindeti ca face greseli in trafic ardetil cu o poza sau un filmulet video,inregistrati fiecare prostie pe care o face! deasemenea daca va pune sa platiti pagube materile din bani proprii in caz de accident desi aveti rca valabil atunci datii un pumn in nas si picioare in coa*e pana nu va canta "what a wonderful world" ,pedeapsa e valabila si pentru cei care sustin asemenea politai!
|
Buna tuturor. Am vazut azi prin oras un Lamborghini Diablo...care a mai fost vazut de un prieten...stie cineva ceva de el? :) sau unde l-as putea gasi ?
|
Quote:
La momentul ala eram foaaarteee "influentat" de prietenul Jack...bueyyy grasaaaaa :lol: Ce vremuri... |
2 Attachment(s)
...pai sa lasam lumea sa zica cum si ce...:lol::lol::lol:
|
LAV & Moshu X-POSED!!!!!! :))) :)))
btw...va place ce username mi`am tras? :twisted: |
:lol: mai tre sa pui la semnatura stickerul cu elipsa :twisted:
Trixi mersi de ajutor :lol: |
asa?ca asta? :D
|
Asa asa :twisted:
|
da,domnu' mai traiesc ;)
cu multa placere!:) |
:D:D:D Buna poza!!!!!!.........si frumoase amintiri de la Bucuresti!!! Hi Jack!!:D:D
|
Hi mr Mosos...ooo ce lume buna-i p-aci ;)
|
West Side Racers beyond enemy lines :bat: :bat:
|
2 Attachment(s)
Salut, n-am vrut sa deschid un topic nou pentru problema mea, dar sper sa ma ajutati.
O prietena si-a gasit un Hyundai Coupe de vanzare in Oradea. E vorba de un Coupe negru, cu numere BH-66-AIR. Cunoaste cineva trecutul acestei masini: ma refer sa nu fi fost lovita, sa fi luat forja in exces si alte chestii care ar merita stiute la cumpararea unei masini ? Am pus si niste poze cu masina, poate va este mai usor sa o recunoasteti. Merci anticipat. |
in primul rand,daca a fost lovita,a fost si revopsita.si asta se vede,crede-ma.o vopsea de un mester oarecare,nu seama cu una "originala". :lol: bafta.
|
Buna stie cineva ca sa intimplat sau cum a evoluat audi ul 80 cabrio al lui ERVIN de la crazy tuning ,ca nu gasesc nimic despre el sunt tare curios cum arata sau tot asa a ramas?????????????????????
|
Quote:
|
Hello all ! Dupa cum bine vedeti am 17 ani si vara aceasta as vrea sa ma incep de scoala de soferi.(implinesc 18 tot vara asta) Am auzit ca de la 1 iulie vor avea loc schimbari "consistente" in sistemul asta: taxe mai mari, ore de condus mult mai multe, 3 luni obligatorii de scoala + examen din 4 probe (una teoretica si 3 practice). As vrea sa stiu daca toate chestiile astea sunt adevarate. Multumesc anticipat ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning