Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Dacia TUNING :D (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5981-dacia-tuning.html)

Bigu 01-10-06 23:24

Re: Dacia TUNING :D

5 Attachment(s)
atasez si eu niste poze, sper ca vin cu noutati :P bafta all

Momy11 02-10-06 14:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 571715)
si ce io facut ? o lipit plafonu inapoi ? :)

la asta sau la asta ????(ambele sunt din BH )

HoricutzWSR 02-10-06 14:39

cea rosie :)

CJ02VDV 04-10-06 21:33

Quote:

Originally Posted by 5`A$i` (Post 569870)
ok`...ka tot vb de tuning dacia...cine ma crede k dacia poate merge cu 190-200 la ora....(nu pe deal in jos sau din avion)....poate k o sa mergi o data cu bmw cu 180 si o sa vezi k trece o dacie pe langa tine....ciudata senzatie nu???:) Chiar se poate..

Eu@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dacia mea adica pe numele meu,a atins 170km/h!!!!!!!!

BIG_mafia 05-10-06 09:19

Quote:

Originally Posted by 5`A$i` (Post 569870)
ok`...ka tot vb de tuning dacia...cine ma crede k dacia poate merge cu 190-200 la ora....(nu pe deal in jos sau din avion)....poate k o sa mergi o data cu bmw cu 180 si o sa vezi k trece o dacie pe langa tine....ciudata senzatie nu???:) Chiar se poate..

zi ceva ce nu am vazut inka...chiar exista o dacie care merge de rupe...cu ceva modofikari desigur(motor de 2000) a lasat maska lumea la liniutze...

5`A$i` 05-10-06 15:59

ceva ce nu ati vazut inca.....hm....intradevar...dacia de care vb eu nu are 2000 cm....are motot de 1300(poate 1400) cutie in 5 trepte...si din cate imi amintesc era modificata la supape...cred k le avea mai mari si pinionul de a 5-a era mai mic....

5`A$i` 05-10-06 16:00

ala a cui era masina facea taxi cu ea....mai demuuuuult

BIG_mafia 06-10-06 09:20

Quote:

Originally Posted by 5`A$i` (Post 575875)
ceva ce nu ati vazut inca.....hm....intradevar...dacia de care vb eu nu are 2000 cm....are motot de 1300(poate 1400) cutie in 5 trepte...si din cate imi amintesc era modificata la supape...cred k le avea mai mari si pinionul de a 5-a era mai mic....

nma zis k are motor original de dacie din cate stie ii un motor de ranault orikum...avea 2000cm asta cat se poate e sigur o batut si skada ocatavia falshtuning la liniutzele din 22 mai !!!!!

valerutzz 06-10-06 09:49

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 576728)
nma zis k are motor original de dacie din cate stie ii un motor de ranault orikum...avea 2000cm asta cat se poate e sigur o batut si skada ocatavia falshtuning la liniutzele din 22 mai !!!!!

Ba, esti beat ? :D

BIG_mafia 06-10-06 17:05

nuh da mam grabit sa scriu...k eram in criza de timp...scz de greseli da orikum in mare parte intzelegi voi ce am vrut sa scriu :D

Billy the Kid 07-10-06 00:41

BIG_mafia vorbesti de dacia aia albastra de la aeroport ( din TM ) ???

AR 03 ZMD 05-02-07 15:36

papucul alb ii din Arad

Andre3y 05-02-07 16:05

Quote:

Originally Posted by AR 03 ZMD (Post 732689)
papucul alb ii din Arad

Da este din Arad.

virgil_fb 17-02-07 12:53

1 Attachment(s)
Super tuning mioritic

B.v.L 17-02-07 15:39

poza o mai aparut pe forum la kitch .. super tare :))

Ciky 17-02-07 18:39

:):):):):):):):)

Xender 19-02-07 20:36

Ce tare e masina....!!!! :) O fi avut ceva de munca sa faca asa ceva.

CJ02VDV 29-03-07 22:32

4 Attachment(s)
Salut!As vrea sa spuneti niste sfaturi despre masina mea!!

gARFi3LD 29-03-07 23:13

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 824124)
Salut!As vrea sa spuneti niste sfaturi despre masina mea!!

:shock: vrei sa bagi bani in ea ?

parerea mea ca nu merita :x

P_C_D 30-03-07 10:34

Wow, super tare dacia ta vdv.Este facuta de ferrari in colaborare cu Renault ? Eleronul acela ce rol are ? Tine masina mai bine pe drum la 200km/h ?

stufosu 31-03-07 01:44

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 824735)
Wow, super tare dacia ta vdv.Este facuta de ferrari in colaborare cu Renault ? Eleronul acela ce rol are ? Tine masina mai bine pe drum la 200km/h ?

...baiatu cerea o parere,crezi k totzi au bani pt plm stie ce masini?mai bine stai pe pwla ta si taci din gura...care-i faza cu ironiile astea,"desteptule"?

P_C_D 31-03-07 11:28

Stufosule , nu ti-am cerut parerea si vezi ca esti cam obraznic.Ai un vocabular foarte frumos pentru varsta ta dar vezi ca oradea este prea mica si niciodata nu stii de unde sare palma..

BIG_mafia 31-03-07 14:51

mah ce obraznika so fakut lumea decand nam mai fo peaci :)

stufosu 31-03-07 15:00

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 826295)
Stufosule , nu ti-am cerut parerea si vezi ca esti cam obraznic.Ai un vocabular foarte frumos pentru varsta ta dar vezi ca oradea este prea mica si niciodata nu stii de unde sare palma..

...ar grija de caracterul si de voacabularul tau,nu de al meu...cat despre faza cu palma,las-o mai moale...nu am nimic personal cu tine,asta sa ma fac intzeles,dar nu imi place cand cineva cere o parere,iar altcineva mai "destept" raspunde ironic...pana la "varsta ta" ma gandesc ca esti constient de faptul ca nu totzi au aceleasi posibilitatzi...materiale,ca doar la asta se rezuma cam totul...

BIG_mafia 31-03-07 15:03

Quote:

Originally Posted by stufosu (Post 826484)
...ar grija de caracterul si de voacabularul tau,nu de al meu...cat despre faza cu palma,las-o mai moale...nu am nimic personal cu tine,asta sa ma fac intzeles,dar nu imi place cand cineva cere o parere,iar altcineva mai "destept" raspunde ironic...pana la "varsta ta" ma gandesc ca esti constient de faptul ca nu totzi au aceleasi posibilitatzi...materiale,ca doar la asta se rezuma cam totul...

fiecare cu parerea lui...de ce bagi si u`?te legi aci de toata lumea fara sa ne cunoshti..nui frumos...

stufosu 31-03-07 15:04

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 826488)
fiecare cu parerea lui...de ce bagi si u`?te legi aci de toata lumea fara sa ne cunoshti..nui frumos...

...sunt de acord...fiecare cu parerea lui...atata vreme cat este o parere,nu o ironie sau o bataie de joc...;)

BIG_mafia 31-03-07 15:06

sa fim serioshi dacia aia ar trebui sa fie la fieri vechi...de multy nam postat pe forum da pe asta cu dacia nu lam prea avut la inima de la inceput ... sincer...orikum dacia nu ii fakuta pt tuning cu unele exceptzi se stiu ei ;) hai bafta

Bobby boss 31-03-07 15:09

e full tuning sau sa ne mai asteptam la ceva noutati??

stufosu 31-03-07 15:11

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 826491)
sa fim serioshi dacia aia ar trebui sa fie la fieri vechi...de multy nam postat pe forum da pe asta cu dacia nu lam prea avut la inima de la inceput ... sincer...orikum dacia nu ii fakuta pt tuning cu unele exceptzi se stiu ei ;) hai bafta

sunt de acord cu tine...daciile nu sunt facute pentru tuning...dar pe mine nu asta m-a deranjat ci faptul k tipu facea mijto...nu ii cunosc pe nici unul personal,deci sunt neutru la faza asta...nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar nu mi-a placut reactzia lui...si banuiesc ca vor mai fi faze de genul pentru ca e tare usor sa faci mijto fara sa te gandesti la anumite kestii si sa te pui in locul celuilalt...salutare tuturor

BIG_mafia 31-03-07 15:17

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 826493)
e full tuning sau sa ne mai asteptam la ceva noutati??

ii pune croame ;)

Quote:

Originally Posted by stufosu (Post 826496)
sunt de acord cu tine...daciile nu sunt facute pentru tuning...dar pe mine nu asta m-a deranjat ci faptul k tipu facea mijto...nu ii cunosc pe nici unul personal,deci sunt neutru la faza asta...nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar nu mi-a placut reactzia lui...si banuiesc ca vor mai fi faze de genul pentru ca e tare usor sa faci mijto fara sa te gandesti la anumite kestii si sa te pui in locul celuilalt...salutare tuturor

so luat si ce ...isi permite...hai sa terminam cu certurile si alea alea...k nare nici un rost ;) bafta la voi ;)

stufosu 31-03-07 15:19

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 826500)
ii pune croame ;)

so luat si ce ...isi permite...hai sa terminam cu certurile si alea alea...k nare nici un rost ;) bafta la voi ;)

...dupa cum ziceam...nu ma cert cu nimeni...ciau bau

stufosu 31-03-07 15:32

P_C_D, nu stiu de ce te superi si tu asa de usor...ca doar nu m-am certat cu tine si nici nu te-am jignit...ciau bau

cucuci 31-03-07 22:46

parerea mea: bani aruncati pe geam ... & total aiurea.

P_C_D 01-04-07 22:48

Stufosule , vineria viitoare sunt in parcare la heat , daca vrei poti sa vi sa-mi spui in fata sa stau pe p**a mea.Adica chiar te rog sa vi.Aici pe forum suntem razboinici rai toti.Big mafia multam :P

P.S. Chiar nu am nimic cu nimeni dar cand mi se adreseaza cuvinte dinastea aiurea ma supar.Eu mi-am spus parerea mea personala despre aceea masina si cu asta basta si nu-mi convine sa vina un stufos sa-mi zica sa stau pe p**a mea.

cucuci 01-04-07 22:58

PCD hai ca mai greseste omul poate a fost stufosu` impins de un avant prostesc gandindu`se ca daca omu are dacie e sarac negandindu`se ca daca era sarac nu baga banii in "tuning" ce-i tinea pentru benzina sa mearga o data-n saptamana cu masina pana la ABC.
Toata stima ;)

P_C_D 01-04-07 23:12

Asta cam asa este :)

valerutzz 02-04-07 00:08

Ia stati amandoi cu outzele in apa rece berbecilor... Certurile pe forum sunt inutile. Si daca pe forumul asta nu sunt exemple care s-o demonstreze... :D

P_C_D 02-04-07 09:45

hahahhahahahahaha

CJ02VDV 02-04-07 09:47

Quote:

Originally Posted by gARFi3LD (Post 824209)
:shock: vrei sa bagi bani in ea ?

parerea mea ca nu merita :x

Salut!daca am inceput sa bag ceva banut in dacia atunci nu osa ma intorc!merg pana la capat!!Si deja are multe modificari care nu se vede!EX servo directie!!:-)

CJ02VDV 02-04-07 09:55

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 824735)

Salut!Nu,este colaborat de dacie si renault!Caroserie dacie si piesele sant in majoritate renault.Interiu de mazda.180km/h deja stiu ca merge!As vrea sa pun un motor de mare putere!Vreau sa fac o dacie cat mai unicat!si acuma dacia are apro 85-90 cai!Si eleronul ar avea rolul sa tina masina pe drum!pentru ca rotile sant de 14,si cam este unpic ridicat!

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning