Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Snapy_xxl 16-12-07 22:25

Re: Club Cielo

In primu rand e ingenioasa si interesanta ideea. Doar incercand iti iese ceva bine. Daca mai e cineva care se pricepe cat de cat in Photoshop, Paint si programe de genu asta este binevenita sa expuna ceva exemple sau daca nu sa vina cu ideei...

royall24xxx 16-12-07 22:51

2 Attachment(s)
no1 si no2 ... ce spuneti ? ... al doilea logo ... e o placuta de inmatriculare... poate facem pe plastic sa punem pe luneta 8)

BGD_NNE 17-12-07 07:16

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1249611)
no1 si no2 ... ce spuneti ? ... al doilea logo ... e o placuta de inmatriculare... poate facem pe plastic sa punem pe luneta 8)

Ar si la tine o idee ...dar eu ma gandeam sa le punem pe interior ...si sa nu fie prea mari maxim 17 cm lungime si 7-8 inaltime .....

nucu_as 17-12-07 09:04

Quote:

e super ideea...mie unul imi place a doua placuta dar sa fie si forma masinii, n-ar fi mai bine?...ar da bine pe un aotocolant...

DACIA-Wrc 17-12-07 09:06

ma bag si eu :d

B-53-S R L 17-12-07 09:45

Quote:

Ideea este ok...abia astept sa ne apucam de treaba (probabil dupa sarbatori) si daca suntem uniti,eu zic k o sa iasa ceva frumos.:-)

Korb 17-12-07 10:27

cielo club ???

ok im in too :D, posesor cielo GLE '99

Fast_wheels 17-12-07 13:19

Cu sigla..la ce va gandeati (mai lung ) ar putea fi parasolar.O stema ar trebui sa fie ceva alb-negru si cat de cat simplu.

Snapy_xxl 17-12-07 16:00

Mi se pare cam mare un parasolar. Tot ceva de dimensiunea stickerului 4tuning sau putin mai mare e de ajuns...parerea mea :-P ;)

marius_grn 17-12-07 17:11

ma inscriu si eu cu un GLE din '96...

royall24xxx 17-12-07 20:34

hai k ne inmultim pe zi ce trece... maine o sa actualizez lista ... dak nu a spus nimeni nimic.... inseamna k cei inscrisi, raman. si cu emblema... nush ce sa spun ... veniti cu idei.. votam, si o sa iasa ceva.pana acum ... logo nr 2 se pare k e in top.bafta members 8) 8) 8)

D o n n 17-12-07 20:42

daca o sa facem pe placutza de inmatriculare, nu o sa fie ceva original ,pt k e aia de la "powered by mafia, you hit me, we hit you" si in plus,cel putin la mn in oras astia si`au scris numele pe placutze dalea si le tin in parbriz..deci ma gand k sa ne facem ceva original...io momentan nu am idei k am intrat in nise probleme mai delicate...orikm indata ce gasesc ceva public..sarbatri fericite

Fast_wheels 17-12-07 21:07

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1250450)
Mi se pare cam mare un parasolar. Tot ceva de dimensiunea stickerului 4tuning sau putin mai mare e de ajuns...parerea mea :-P ;)

NU zic sa facem parasolar....dar sincer nu prea ma atrage o modelul acesta de sigla.(nu spun k nu accept) dar ar mai trebui sa incercam si altceva pentru a avea de ales.parerea mea ca e mult prea colorat.Parerea mea

royall24xxx 17-12-07 21:20

atunci ... trebuie o idee pt luneta sau parasolar ceva... nu? k si sa punem vreun sticker pe portbagaj ceva... nu prea imi place. veniti cu idei... :idea:

D o n n 17-12-07 22:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251029)
atunci ... trebuie o idee pt luneta sau parasolar ceva... nu? k si sa punem vreun sticker pe portbagaj ceva... nu prea imi place. veniti cu idei... :idea:

am facut asta in 3 ore..poate nu e reusit,poate e kiar naspet...dar sunt obosit k e 12 noaptea.am avut o zii foarte proasta dupa vestea de la mecanic...si na ... am zis sa contribui si eu la ceva...poate va fi o sursa de inspiratie ....orikm sorry daca nu va place (am vrut sa fac un fel de caroserie a cielo`ului...dar e cam greu si mor de oboseala akm..si e foarte dificil in paint..poate poate cineva sa o mai modele..orikm ) ANYWAY I JUST TRY..SOO....

royall24xxx 18-12-07 13:11

4 Attachment(s)
ink o tura de logo'uri... semnalizati dak va place vreunu ;)

Fast_wheels 18-12-07 13:12

2 Attachment(s)
Vine si eu cu nishte "mazgaleli" nu prea ma pricem eu (paint) dar cred k am obtinut ceva ( simplitate,stema daewoo si forma farurilor cielo).Trebuiesc perfectionate si cred k am obtine ceva din ele.
PS : Nu-mi sariti in cap...(nu ma pricep)

B-53-S R L 18-12-07 13:16

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251780)

Cel cu "cielo drivers" & "cielo club" sunt reusite, parerea mea... good job royall :!:

Fast_wheels 18-12-07 13:16

Stema aia cu "c" in loc de roti este luata de tico(oricum e buna ideea)
Aia cu "s" taiat e dragutza.
Poate incerci sa dezvolti si ideile mele

BGD_NNE 18-12-07 14:02

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1251780)

mi-ai furat ideea:-P .ultima mi se pare cea mai reusita , dar incearca "club" sa il bagi in interiorul masinii asa cum e la modelul facut de mn ..mi se pare mai dragut asa

royall24xxx 18-12-07 15:50

10x members... momentan ... sunt in pana de idei... pana un`alta... mai rulatzi si voi vreo imagine... poate iese ceva.

D o n n 18-12-07 16:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1251868)
mi-ai furat ideea:-P .ultima mi se pare cea mai reusita , dar incearca "club" sa il bagi in interiorul masinii asa cum e la modelul facut de mn ..mi se pare mai dragut asa

cred k ideea asta nu a avut`o nimeni sincer..si nu prea sunt multe sigle pe rotund..:D

kamikaze69 18-12-07 17:23

ma bag si eu un cielo gle 96 tunat si inka e in lucru :D

kamikaze69 18-12-07 17:27

pt sigla sa o puneti pe autocolant se poate incerca aici super meseriasi baietii si au doar materilae de calitate sa nu fie reclama autoacesorii.ro sper ca am fost de ajutor

kamikaze69 18-12-07 17:29

scz ***************** la sectiunea stikere

D o n n 18-12-07 17:59

io nu prea sunt de acord cu autcolant.....mai bine stiker pe luneta...sa va spun si de ce..la autocolant:
1)e mare
2)trebuie stabilita culoare autocolantului
3)fiecare masina are culoarea ei si nu o sa se potriveasca culoarea autocolantului cu masina.deci....
4)unii au deja un autocolant care e simplu...sau unii nu vor sasi puna...deci..
5)v`ati uitat la aia pusa de mine?mie unu miar place sa fie una daia pusa in luneta...akm culoarea si alea le stabiliti si voi...
A FOST DOAR O PARERE...DAR SINCER ...AUTOCOLANTUL...HMMMM..NU CRED K IL VOR PREA MULTI....CE E MULT STRIKA...

kamikaze69 18-12-07 18:13

da se face si stiker akolo ai in mare parte dreptate cu autocolantu fiecare masina are culori diferite si na....akuma fiecare sa fac ce le place :D dar sa arate bine o sigla misto

Fast_wheels 18-12-07 18:43

O sigla deocamdata zic eu ca ar fi deajuns.Noi nici macar nu ne-am hotarat asupra unui nume al clubului....sau mi-a scapat mie ?

D o n n 18-12-07 19:14

deci s ava zic ceva care ar putea fi inceputul unui nou....inceput..
deci cielo inseamna "cer"(substantiv ,nu verb) in spaniola..
deci am putea ca sigla sa fie ceva format din skeletul cum a mai fost si pe aici...facu asa din cateva dungi,si un cer...sau nu stiu..nu incercati sa faceti scris in interiorul unui masini cu aerodinamica...si chestii datsea..tunata sau staock...el ramane ce a fost..o masina de familie,prin forma si marime..eu zic k stiker`ul sa fie adaptabil la orice cielo..poate nu toti membri o sa aiba tunate sau modificate...parerea mea...sa fie ceva simbolic si numelui..si nu stiu....
eventuale nume :cielo weels,cielo club(banal),CIELO RIDER`S..PE STIKER AR FI O IDEE SA SUNE,UN EXEMPLU :MEMBER OF CIELO CLUB. NU STIU..TREBUIE S ALEGEM CU ATENTIE,SI SA LUAM IN CONSIDERATIE TOTI FACTORI...INCLUSIV,TREABA CU CERUL"
AKM ..SCUZELE MELE DACA AM GRESIT CU CEVA

royall24xxx 18-12-07 20:00

e ok... ar merge pe luneta o folie ceva... si text gen " Cielo riders member".O sa actualizez lista cu potentialii membrii , dar am o rugaminte.. intrati pe mess si specificati culoarea masinii... asa poate cadem de acord la o culoare de fond. id: royall24xxx . bafta

Soryn_No2 18-12-07 20:43

Ia hai ca ma chinui si eu un pic sa vad daca reusesc sa fac ceva frumos.Cand termin o sa il pun pe forum pentru opiniile voastre...

royall24xxx 18-12-07 20:59

avem oamenii (15 la numar, in ordinea anuntarii )... si culorile la masini (aproximativ) ;)

- Soryn_No2 * Albastru (Pacific)
- XoRRo * ?
- RD-Woo * Albastru (Pacific)
- Fast_wheels * Visiniu
- Snapy_xxl * Gri (Storm)
- royall24xxx * ALb (Casablanca)
- marius_grn * ?
- B-53-S R L * Albastru (Pacific)
- BGD_NNE * ?
- D o n n * ALb (Casablanca)
- sutiucristi * ?
- nucu_as * Lb (Casablanca)
- DACIA-Wrc * ALb (Casablanca)
- Korb * ?
- kamikaze69 * ?

D o n n 18-12-07 21:21

1 Attachment(s)
HOT HOT HOT...CE ZICETI? in primul rand are culorile tuturor celor care sunt aici..ca doar nu o s afacem cate una pt fiecare ...
ce parere aveti?sau poate sa o modificati:D
LASATI O PARERE

Soryn_No2 18-12-07 21:43

1 Attachment(s)
Gata, hai ca am terminat modelul meu de sigla...astept pareri, app, Donn e misto si a ta, imi place

Fast_wheels 18-12-07 21:56

Sigla lui Donn imi place....Cred k sunt destule variante.Ar trebui sa incepem sa votam.
Eu votez pentru ultimul al lui Donn

Soryn_No2 18-12-07 22:02

Pana la urma cum facem...sticker, asa cu e cel de la 4 tuning si il punem in geam? Eu asta nu am inteles...Help me

royall24xxx 18-12-07 22:05

a lui soryn e ok ... are 1 vot

Snapy_xxl 18-12-07 22:14

Fara suparare dar sigla lui Donn ma duce cu gandu la ceva hitlerist, nazist. E doar o parere si legant de vot, inca nu m-am hotarat... :(

PS: imi place prima sigla de mai jos :-P ;)

royall24xxx 18-12-07 22:16

4 Attachment(s)
deci... pentru cei care nu au timp sa citeasca post`urile din urma... avem supuse la vot urmatoarele logo'uri . puteti sa votati in ordinea "numerelor de pe tricou" ... adik .. primul , al 2-lea... etc(ati prins ideea).pt un rezultat cat mai clar ... ar fi ok sa voteze cel putin 10 membrii. (soryn.. am modificat putin logo`ul tau... sper k e ok)

Soryn_No2 18-12-07 22:28

Mai am eu o idee...inainte de a vota o anumita sigla, as vrea sa se spuna si motivele pro celei votate si contra celor nevotate, de exemplu, imi place asta pentru ca.... si nu imi plac restu pentru ca....Ca poate asa mai refacem ceva,sa nu fie ceva facut in graba si sa iasa nasol, nu?Asta e parerea mea, acum fiecare cum vrea

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning