![]() |
Re: Ohoo...
Quote:
|
asta da ghinion :)
|
am mai spus si in alta parte, e mare pacat de masinutza aia. baiatul lucra la ea sa o puna la punct pt cursa de duminica.
in masina aia s-a pus multa munca, suflet si pricepere pt ca dintr-o dacie sa scoti o masina cu performantele lu pil. pt cine nu isi aduce aminte, anul trecut pe 28 aug, dacia asta l-a facute pe zetemte cu corola de 110 cp cu 1/2 masina pe 400 m. am reamintit de aceasta eprformantza ca sa va dati seama cam ce a insemnat munca la acea masina si ca nu a fost munca numai la niste jante si un eleron. pe proprietar nu il cunosc asa de bine, dar cred ca va lua munca de la capat si isi va face o alta masinutza mai buna, dar nu cred ca se va mai apuca tot de o dacie. parerea lu' Terente... |
f#cking cab drivers...
bai astia sunt dobi oriunde ar trai ei, sa'nnebunes, astia-s ca politistii, toti o apa si-un pamant :lol: p.s.:daca stiti exceptii, oameni normali care fac meseria asta fara a avea amprenta specifica, aia sunt doar ca sa confirme regula |
Incearca sa repare motorul, sau vinde elemente de la el?
In caz ca vinde,sunt interesat de carburator, regulator de presiune si pompa de benzina electrica. |
a fost superba... dacia turbo :oops: ... se mai aude ceva de ea?
|
1 Attachment(s)
care nova eu am niste poze cu o nova bej metalizat din craiova a lui cosmin
daca nu este asta imi cer scuze si le sterg :wink: |
2 Attachment(s)
mai am doua poze
|
e super frumos modificata masina asta, nimic exagerat, e de bun gust si frumos facuta. tot respectul pentru proprietar si pt masina lui
|
frate nu mi place
|
imi place masina dar cred ca ar trebui facut ceva cu stopurile alea
ori negre ori transparente ca arata ca draq asa |
Re:
sters.... [aleks]
|
Re:
Quote:
rosu portocaliu alb shi unde ai vazut nu te supara suprafata alba ca mashina e neagra toata ziua shi noaptea :?: |
LOL ce KaterinK de :shock: post-uri la subiectul asta sincer imi placea tare tare Dacia Sport Turbo .... :? pacat de ea dar poate scoti una mai marfa sa te ajute D-zeu bafta poate pui mana pe un Logan WRC mai nou ala o sa faca ravagii... ce frumos ar fii sa faca varianta de strada ..... :D
|
mi-a soptit o pasarica , ca s-ar putea sa o repare ! momentan cauta o caroserie buna de dacie sport :roll: :?
|
Re:
sters... [aleks]
|
Re:
Quote:
shi chiar shi asa am zis ca ar fi bune niste stopuri transparente ceia ce nu era cazu la nova ca oricum le are transparente mai intai trage aer in piept uita te despre ce masina se discuta in topicu asta shi mai vb dupa aia :wink: |
sters [aleks]
|
stau cam prost cu desenu ca as face o schema dar zic sa o lasam asa
o sa fac un topic cu lancia in curand ca am avut motoru dat jos shi statea ridicata de bot cu draci shi arata ca draq in curand o sa i fac ceva poze shi modificarile cele mai recente shi o sa le postez + ca am primit promisiunea ca in curand apare sectiunea lancia :dance: ps : nu stiam ca tre sa ma anunt cand postez on topic :peace: |
daca nu incetati o sa stati amandoi pe bara cate 3 zile :evil: :!: :!: :!:
|
mai e un topic pe care se discuta despre acea Nova :roll:
|
Re: Dacia Sport Turbo PIL
pe mine personal nu ma impresioneaza! shi eleronul parca e totushi prea inalt!
|
Eu am ramas cu gandul la dacia aia sport, vreau sa va spun ca am si eu una acuma, si vreau sa o fac sa fie macar jumatate din ce a fost PIL-ul. Daca stie cineva mai multe detalii despre motor sau jantele alea superbe sami spuna si mie
|
fratilor masina e misto dar spoilerul ala din spate putintel mai mare si era superba!(parerea mea) in fine este o masina reusita nu aveti ce spune!
|
hmm,merge pt k e facut home,dar....tot dacie ramane.
|
1 Attachment(s)
se incearca tot in craiova o noua dacie sport mai rea...la motor nu cred ca are nimic da i-a dat o imagine de muscle car cu doar nijte jante si 2 dungi...si o priza de aer cam exagerata...n-o sa ajunga niciodata la valoarea PIL-ului...dar omul incearca...imi pare rau ca nu am mai multe poze sa o vedeti din mai multe unghiuri..asa nu pare cine stie ce...o cam strica "nasucul" ala care pare mai mult trompa..Attachment 80050
|
e frumoasa da` mai tre` lucrat la spate.....
|
Quote:
|
Pana la urma cred ca este una din cele mai reusite Dacii. Sunt de acord totusi ca spatele pare neterminat, iar eleronul este mulr prea mare...reusita. :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
adica asta oricum stoc n-are cum mai ales ca am vazut-o evolund pe aeroport in fine uite pozele altele nu mai gasi :arrow: |
offtopic: cu oltcitul din prima poza nu ai mai multe poze cumva?
|
Quote:
|
sal baieti...sunt nou p-aci!!
ce e de admirat la masina asta....e munca care a depuso prop....in rest nui nimic de capu ei....fara suparare!!! |
merge chiar dace este putin exagerat cu eleronul ala dar...
|
ihm... cam incarcata la exterior...
|
Quote:
nu zicea de TENu , daca te uiti atent a si atasat o poza cu o alta dacie sport din Craiova ! |
pana acum aici am vazut trei dacii cea sport sa il ajute dumenzeu si sa ii dea puterea baiatului sa o refaca nova care e f frumoasa si cea cu trometica aia care e draguta si aduce cu masinile americane probabil ca e si pasionat de ele ( ma refer la masinile americane cu nasuc mare)
|
am votat "foarte frumoasa", imi plac foarte mult jantele, iar bara fata este reusita pentru ca se potriveste cu masina, dar i-ar trebui plasa neagra (un negru un pic diferit de restul masinii) sau gri antracit
pe langa faptul ca arata bine, mai are si modificari tehnice...mai rar asta la noi, la dacie eleronul e prea mare si nu se potriveste, arata mai bine fara el fara sa mentionez "pentru o dacie", apreciez masina |
frumos.Eleronu totusi e cam mare sincer, dar ar mai merge in schimb niste jenti mai marfa;)
|
Eleronul e la misto?...e pe post de antena de radio?..hmm..ia zi..prinzi bulgarii cu el?
In afara de culoare, si de numele masinii, nimic deosebit...daca era stock, poate era mai frumoasa |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning