![]() |
Re: Schimbare comenzi din RHD in LHD (mutat volan de pe dreapta pe stanga)
brownshark - ploiesti
nemilosu - bucuresti . gheo - arad intradevar e compicat,dar omologarea,stiati ca e nevoie de asa ceva? |
fratilor daca vreti asa ceva va rezolv tot cautatima la id mihalcagheorghe si vb doar seara intru si omologarea
|
Quote:
|
Imi spui si mie, te rog, datele de contact ale firmei din Constanta si lista cu ce trebuie cumparat. Am tot un Peugeut 406 din 2003. Mersi
Quote:
|
Buna! Am si eu o masina din Anglia la care as vrea sa ii schimb volanul de pe dreapta pe stanga. Am citit raspunsurile voastre, dar nu am reusit sa dau de niciun service DIPETI sau TINORI. Imi puteti spune vreun service din orice oras al Romaniei sau un nr de telefon al unei persoane care se ocupa cu asa ceva. Merci
|
gheo: ai spus ca la transit e cel mai usor de modificat din rhd in lhd. te rog posteaza un pret aproximativ pentru manopera la un transit model 2000-2006
|
Cu omologarea este simplu la RAR trebuie doar schimbate farurile de faza scurta ca bat spre stanga,normal bate pe dreapta sau decat de inlocuit sunt in UK niste stikere care se lipesc pe far si se muta fasciculul de lumina pe dreapta.
|
doritorii seriosi/decisi pt asemenea schimbare se pot adresa in PM.
am si solutie pt a procura toate piesele necesare. evident ca nu de azi pe miine. cerere de oferta clara cu tipul masinii. |
overclocker: 800eu plus piese
|
piese ieftine pt modificari se gasesc in ungaria la sroturi is la jumate de pret fata de noi astia ai nostri is porci vad ca merge treaba si ca se cauta si tin la preturi nu va suparati dar tara asta e de c..........
|
0727330141 nr meu daca mai intereseaza pe cineva modificari dar concret nu basme ca mam saturat de basme manopera la masini intre 500 si 1500 eu plus piese
|
Salutare 4 allz!
Haideti sa va spun o chestie...se poate...am auzit si e chiar valabil...eu am un Opel Vectra C din 12/2002 la care a fost schimbat volanul din RHD in LHD...operatia a costat 450 E+ piese pe care le gasesti destul de usor si destul de ieftin in dezmebrari...am ajuns undeva in 1000 de euro cu totu si firma a muncit 3 zile...aaaa...am uitat sa zic ca firma este in Franta...deci nume concret nu stiu sa dau...dar se poate...si eu zic ca merita...pentru ca masina originala a mea a costat 2000 de pounds...acum 2 luni de zile...fatza de cea mai ieftina masina acelasi model care poate e si descentrata si costa 6000 de euro,iar masina e in stare ireprosabila...parerea mea....in rest numai bine! as dori un adresa de e-mail in leg cu un anunt pentru tapiserii piele facute custom! ms mult! Salutare! |
Quote:
http://rover75.110mb.com/photos/coupe_7.jpg |
Ionutz.T: Lasa-mi si mie niste date de contact ca as vrea sa vb mai multe. Mersi
|
modificare BMW 318i volan dreapta pe stanga
AM citit despre mutarea volanului de pe dreapta pe stanga ... dar mai nimic concret... vreau sa achizitzionez un bmw 2002 318i cu volan bineintzeles pe dreapta ... am intzeles ca este posibil modificarea...daca imi zice cineva un pretz aproximativ pt manopera + piese (bineintzeles separat... piese mai am )... Va Multzumesc ... si dati-va o parere daca se merita:!:... bmw ar costa in jur de 2000-2500 E:!::!::!:
|
mai citeste topicul asta 1 data cap coada si o sa vezi ca deja exista destule info despre ce si cum .
cu drumul piesele transformatul cred ca o sa ajungi undeva la 5000 eur + si daca o sa cauti bine cam atat gasesti si pe germania unul .. |
[QUOTE=CJ-01-WOB;1943949]mai citeste topicul asta 1 data cap coada si o sa vezi ca deja exista destule info despre ce si cum .
cu drumul piesele transformatul cred ca o sa ajungi undeva la 5000 eur + si daca o sa cauti bine cam atat gasesti si pe germania unul ..[/QU faza este ca am 1 prieten care ar avea un bmw lovit fatza .. dar e 2 portiere motor 3.0 benzina si as vrea sa stiu daca as lua piesele de pe bmw lui daca s-ar potrivi |
[QUOTE=mdascaliac;1944229]
Quote:
si nu te costa 5000 o transformare. cu manopera cu tot un maxim maxim 2500. |
Quote:
fa si tu calculele :tenisclap |
mersii...mult ... !!!
|
Quote:
Amice...asta e nr meu de tel...0742338604 . daca te intereseaza sa schimbi tapiseria la masina (tuning) se poate...si se poate aranja cum vrei tu si scaunele:forma scaunelor+ incalzire in scaune+scaune electrice+ multe altele...si toate astea la un pret rezonabil...pot sa iti spun ca full leather e 1600 de Euro dar e tot custom...cum doresti tu. Full leather = scaune + fete usi + plafon (piele intoarsa) + bord complet + volan, schimbator de viteze, frana de mana, si restul. E undeva cu 1000-2000 de euro mai ieftin decat daca iti iei masina cu piele din fabrica, si pe banii astia nu primesti full asa...ca primesti mai putine....daca te intereseaza, contacteaza-ma! salutare;) |
Quote:
Eu vreu sa schimb ori la un passat 2005 ori audi a 6 2005. Merge tot aceleasi preturi de pana 1500 eur + piesele ? merci. |
Quote:
|
Salut nu vreau sa mai deschid alt topic daca este unul asemanator deschis,daca initiatorul are ceva de obiectat sa imi spuna ca deschid altu.Intrebarile ar fi urmatoarele,a schimbat pana acum cineva volanul la vreun Vauxhall indiferent de model?Cam ce piese in mare ar trebui schimbate?Stiti ceva daca piesele de la Astra G se potrivesc la Opel Astra G Bertone eventual caseta de directie si ce mai trebuie schimbat.m-ar interesa in general cam ce piese trebuiesc schimbate la Opel Astra G si Astra G Bertone(pardon Vauxhall )Ms.
|
Quote:
|
Re: salut
buna ziua.. am un fiat brava avariat (doar la caroserie) si am gasit un fiat brava cu volan pe dreapta.. as putea muta volanul pe stanga daca am toate piesele de pe cealalta?
multumesc anticipat, janta |
Quote:
|
Salutare la toata lumea!
Am si eu un nissan primastar van din 2004 in uk si as vrea sa al aduc in ro si sa ai schimb volanul, inmatriculez,omologhez! se merita? poate sa imi spuna cineva cam cat mar costa toata smecheria si unde as putea face schimbul? va rog mult daca stiti pe cineva care se ocupa sa imi dati nr de tel sau detalii de contact! multumesc! |
Am un Ford Transit model 2003, 2400cmc diesel, ma intereseaza sa schimb din RHD in LHD. Pot procura o mare parte din piese. Daca ma poate ajuta cineva (CARE A MAI FACUT OPERATIUNEA), contra cost, astept PM. Multumesc.
|
Va salut, se poate un nr de tel sau o adresa de mail de la Nemilosu sau Brownshark ,daca nu vreti sa va apara pe site nr de tel sau adresa,puteti sa imi trimite-ti voi la [email protected] ,in legatura cu schimbatu volanului la un vauxhall vectra C ,mersi ,salut !!
|
0768001213.Pe baiat il cheama Cristi.Sunati-l si vb direct cu el.Ii spune-ti ca sunati din partea lui Bogdan.Eu am facut o masina si a iesit super.Are service la Valea Calugareasca(pt cine nu stie e la 30 km de Ploiesti)
|
salut.cam care ar fi costurile pt schimbarea volanului de pe dreapta pe stanga la o BORA din 2002.mersi
|
La o Toyota Supra Mk4 TT cat m-ar costa o conversie...de pe stanga pe dreapta ?
|
Salut , la un VW PASSAT din 2001 ,care ar fi costurile pt schimbarea volanului de pe dreapta pe stanga .
|
Pe mine m-a dus 1500 euro tot (manopera + piese).V-am spus si mai sus sa sunati la acel nr. pt mai multe detalii
|
Din plictiseala, intreb si eu(cer sfaturi) merita cumparat un vauxhall omega 2.5i v6 an 99 dotari full si "legat la cap fara sa te doara'' ?:D PS pretul masinii ii 1000 euro in tara
|
ce inseamna dotari full?
|
Cu volan pe dreapta ? daca vrei sa te dai cu ea prin curte merita.
|
4 Attachment(s)
Quote:
PS proprietarul zice ca ii euro 3, oare ii? |
Quote:
Opel Omega varianta asta e o masina zdravana, Vauxhall e in principiu identic, daca avea volan pe partea buna merita mult mai mult, dar asa... Ce vrei totusi sa faci cu ea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning