![]() |
Re: Audi A4 - B7 - 2.0 TFSI - DTM
pai nici nu cred sa existe A4 , B7 , DTM doar cu tractiune fata!
|
nu este , se referea la a4 normal 2.0t cu tractiune fata.. dar dtm este alceva, incepand de la exterior pana la interior.
|
Quote:
(daca citesti atent am zis cel mai mic consum inregistrat recent...e o diferenta intre recent si "all time" :) fara suparare sau ceva) PS: cine a zis ceva despre vreun logan ? eu sigur nu :) si nu cred ca ai vazut tu A4 1.9 TDI mai lent ca un logan 1.6 16v :)) cat despre pachetul DTM, eu ce am vazut in oferte pe autovit, toti scriu pachet DTM exterior...fara modificari la motor fata de un 2.0T normal (sau cel putin nu se vedea dupa oferta pusa acolo)... cat despre ultima intrebare...pai iti iei tractiune fata daca nu-ti iei masina doar sa te alergi cu ea...eu mi-as lua sincer quattro dar diferenta de pret e imensa (cel putin daca vrei masina noua), asa daca ar fi sa-mi iau masina doar sa ma plimb cu ea relaxat prin oras mi-as lua linistit tractiune fata :) desi nu iti iei un 2.0T ca sa te plimbi doar... oricum, scuze ca am gresit la faza cu DTM. ciao. |
Quote:
|
Quote:
intradevar sunt o gramada de diferente, nu doar la exterior, ci si la motor si la interior. |
[QUOTE=Alexik;1414052]frate, sigur e corect ce am spus eu cu consumul la masina MEA, nu am vorbit din povesti...cand m-am plimbat noaptea (trafic mai putin, poti sa mergi cum vrei tu...si adevaru' e ca mergeam cu 40-45 la ora) am avut si 3.7 consum (si asta nu inseamna ca n-am mers si pe liber pe unde e loc de mers pe liber si asa mai departe...eu vorbesc chiar de un condus 100% spre economie)
1600 km cu un rezervor la 1.9 tdi. :shock: mama. vreau si eu 1.9 tdi. Dar nu vreau sa merg cu 45 /h ca atunci merg cu bicicleta si fac 3000 km cu un plin |
9 Attachment(s)
poze cu un DTM frumos gasit pe mobile.de - are si trapa :-)
|
Quote:
e prea tare masina (nu neaparat asta, zic la modul general) :) |
Quote:
a stat doar doua zile , sa dat repede oricum arata beton |
2.0 TFSI 200 cp. consum decent ... cu un full de benzina omv carrera 100 am reusit 470 km in regim de mers prin rm valcea. deci cum ti se pare consumul 11 tun? avand insa 200 cp no comment. motoarele fsi sunt cam zgomotoase la relanti. si 2.0 tfsi se incadreaza in aceeasi categorie. dar dupa ce am citit pe net ca a luat vreo 3 ani la rand premiul pentru cel mai bun motor in ceea ce priveste raportul putere consum m-am decis. la intretinere lucruri normale. bujii 200 ron, discuri frana fata 900 ron, placute fata spate 700 ron, filtrele de benzina, aer, polen idem cu orice alt a4.
oricum masina fuge rau. isi merita fiecare banut. |
Quote:
PS: daca nu sunt prea indiscret sau ceva, sa-mi dai un PM cu numarul de la masina sau ceva :) ca is curios... |
Nu stiu daca ajuta cu ceva,dar ma gandeam sa stiti consumul la un 2.2T:220cp cu soft dus la 280cp, consum urban: +/-18% inainte de chip,+/-16% dupa.Extraurban: 10% inainte,acum merg si cu 8-9%,in functie de cat sunt de grabit.Scuze daca am facut offtipic,ma gandeam ca ajuta comparatia de consum.
|
Am eu de un an jumate un DTM si sunt super super incantat de el. Masina este exceptionala, cat despre consum, in oras, 15-16 max (deci 400km cu un plin), extreior 10.
Referitor la performante, ma joc cu orice motor stock de pana in 3.0 (mai putin 335),mai ales pe un drum sinuos , dar culmea, si la "liniute". Spre surprinderea mea, am reusit sa "fac" multe masini care dupa care nu aveam nici o sansa, mai ales Cupra (240cp) si Megane F1 (unul chiar tunat de vreo 250 cp). Desi erau mult mai usooare, iar la carte au cu peste jumate de secunda mai putin 0-100, la start ma duc cu o masina si ceva in fata lor, datorita tractiunii quattro !!! Deci, o recomand f mult masina! E greu a nu fiti multumiti de ea, mai ales in romania, e prea perfecta. Eventual, dupa ceva vreme, puteti sa va faceti ceva tuning pe motor, cum ma apuc eu acum, si il puteti duce lejer in 260cp, pana la 300-305cp ;) Bafta! |
Quote:
15-16 in Iasi? In Bucuresti inseamna 20%.....:-) |
Nu, cand am zis Iasi, iti spun ca e posibil sa consume mai mult decat in Bucuresti. Si pe verificate, asa a si facut. Cand am fost blocat in traficul infernal de fff multe ori, si merg numai cu 1-a cea mai mare parte (cum a fost in special pe litoral , mai ales in zonele Mamaia si Eforie), imi ia mai putin decat prin Iasi. Asta pt ca traficul e doar ceva mai relaxat , insa, e un oras numai in pante, si atunci imi consuma mai mult. Oricum, daca ii dai cox non-stop, ma duce la 25 litri, dar s-a intamplat extrem de rar si numai pt cateva ore. Deci repet, in oras nu depaseste 16 in medie, dar nici sub 15 nu va prea asteptati...oricum, ceva mai bine decat la o cupra pe care am conduso destul si ia cam 18...
|
salut , pana la urma ti-ai mai luat a4 DTM sau nu :P ?
am ajuns is eu un situatia ta.am avut o skoda octavia 2 RS am avut accident cu ea si acuma ma gandeam ce sa mi iau un audi a4 TFSI sau tot o skoda 2 Rs pe mine mai ntereseaza si consumul vreua sa stiu daca sunt apropiate la consum sa nu sara de 14-15 % la skoda rs mi lua 12 % si mergeam cand sportiv cand normal... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si am ramas tot la diesel momentan.
A4 / S-line - interior - exterior / 2009 / 2,0 tdi - 170cp / jante RS19''. Numai bine tuturor, se poate inchide acest topic. |
Stai asaaaa!!!! Nu faci si tu un topic cu noua masina?? Ceva planuri de viitor,dotari, poze , etc.
|
Deocamdata se lucreaza la masina. Sper sa termin vara asta mare parte din ce mi`am propus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning