![]() |
Re: il3g4l......si carutzele
Quote:
|
Re: il3g4l......si carutzele.***UPDATE***
16 Attachment(s)
salutare lume ,
am aici cateva noutatzi pentru voi: 1:- Nsx-ul a intrat in faza de proiect: acuma am montat jante pe ea, urmeaza suspensia sport de la Tein, evacuarea de la ARK...si inca ceva surprize :) 2: - bmw-ul a ramas "natural" de la mama lui. 3: -Toyota Supra e aproape gata .Paketu de tzigari de pe turbo e pentru comparatzie. :P Pe 2 noiembrie se deskide aici langa mine cel mai modern autodrom din europa. Trebuie bagata la test .heheh. - O sa aiba 900 cp 4: - Ultima achizitzie e o Honda Civic Type-R. Spoon edition. Are evacuarea completa de la spoon, ECU de la hondata - k-pro, si suspensie D2. Cu asta o sa vin pana acasa peste 2 saptamani. Cam asta este. Respectele mele..............................Cristi Roman |
Faina supra, interesant proiect, sunt curios ce turbina e aia si la ce boost o sa scoata caii aia sau daca poti sa dai detaliile cu piesele care le bagi in masina e si mai bine :).
Succes si spor la inmultit caii. |
In sfarsit scrii si tu ceva , stiu ca ai fost cam ocupa lately dar ne'ai tot facut sa asteptam sa iasa ''bestia'' ...:) asteptam filmulet cu ea
|
frumoase masinile:shock::dribble: dar honda si supra :dribble:te asteptam cu supra la bm pfff ce bestieee:boxing:tot respectu
|
Quote:
Saptamana viitoare vin pana acasa , dar nu cu supra, . Trebuie sa aduc ceva prieteni asha ca o sa iau type-r-ul, . |
cv noutati !supra! :D cv poze
|
frumoasa honda o vedeam parcata la urmatorul bloc de mine:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca a murit Ayrton Sena (fost pilot si campion de formula 1 pentru cei care nu stiu) tinand cont ca el sa ocupat de proiectarea nsx-ului, chiar are rost sa ne miram ca poate ajunge in a 3-a la 205 km/h ca doar Sena era amator ce idee putea el sa aiba despre cutii de viteze si despre masinii.
A doua chestie e ca nu iti trebuie multa scoala sa vezi ca nsx-ul are un design si o aerodinamica asa de "Formula 1" ca daca pilotezi formula 1 sigurat nu poti proiecta tractoare, invers se pare ca e valabil - vezi Lamborghini :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning