Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   il3g4l......si carutzele (https://forum.4tuning.ro/439-baia/59383-il3g4l-carutzele.html)

IonutzMFF 24-01-08 21:39

Re: il3g4l......si carutzele

Quote:

Originally Posted by il3g4l (Post 1290904)
hehehehheh..... acolo se fac cele mai tari curse din portugalia, in 17 km de linie dreapta se vede ce poate fiecare mashina.
Din cate am intzeles o sa puna radare dar deocamdata in fiecare vineri noaptea se umple de "lume buna".
Pana acum 2 ani aprox. hondele 1.6 vtec (b16a) au fost cele mai tunate mashini paici , din cauza rezistentzei motorului si rotatziilor ridicate dar de moment a trecut lumea pe "diesel" (ibiza, leon, a3, a4, 330 cd, etc) mashini mai economice si mai ushor de scos cp din ele cu o singura reprogramare.

salutare..............

Cristi Roman

ceva noutati despre supra frate :))) hai sa vedem ce pregatesti sau e surpriza??

il3g4l 06-09-08 20:48

Re: il3g4l......si carutzele.***UPDATE***

16 Attachment(s)
salutare lume ,

am aici cateva noutatzi pentru voi:

1:- Nsx-ul a intrat in faza de proiect:
acuma am montat jante pe ea, urmeaza suspensia sport de la Tein, evacuarea de la ARK...si inca ceva surprize :)

2: - bmw-ul a ramas "natural" de la mama lui.

3: -Toyota Supra e aproape gata .Paketu de tzigari de pe turbo e pentru comparatzie. :P Pe 2 noiembrie se deskide aici langa mine cel mai modern autodrom din europa. Trebuie bagata la test .heheh. - O sa aiba 900 cp

4: - Ultima achizitzie e o Honda Civic Type-R. Spoon edition. Are evacuarea completa de la spoon, ECU de la hondata - k-pro, si suspensie D2.
Cu asta o sa vin pana acasa peste 2 saptamani.

Cam asta este.
Respectele mele..............................Cristi Roman

Keisuke 06-09-08 21:26

Faina supra, interesant proiect, sunt curios ce turbina e aia si la ce boost o sa scoata caii aia sau daca poti sa dai detaliile cu piesele care le bagi in masina e si mai bine :).
Succes si spor la inmultit caii.

IonutzMFF 07-09-08 12:49

In sfarsit scrii si tu ceva , stiu ca ai fost cam ocupa lately dar ne'ai tot facut sa asteptam sa iasa ''bestia'' ...:) asteptam filmulet cu ea

cristiano304 07-09-08 16:57

frumoase masinile:shock::dribble: dar honda si supra :dribble:te asteptam cu supra la bm pfff ce bestieee:boxing:tot respectu

il3g4l 07-09-08 19:01

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 1737491)
frumoase masinile:shock::dribble: dar honda si supra :dribble:te asteptam cu supra la bm pfff ce bestieee:boxing:tot respectu

tnx.
Saptamana viitoare vin pana acasa , dar nu cu supra, . Trebuie sa aduc ceva prieteni asha ca o sa iau type-r-ul, .

cristiano304 15-11-08 23:08

cv noutati !supra! :D cv poze

barracuda 17-11-08 21:57

frumoasa honda o vedeam parcata la urmatorul bloc de mine:)

manu 19-01-09 11:51

Quote:

Originally Posted by MoldamiN (Post 1280923)
parerea mea ca e cam imposibil...la mom actual il duci panan 150 hai 160 turat in zona rosie da mai mult zic ca nu!

integra type r dc2 facea 150 in a 3-a..iar nsx e deja alta clasa 3,2 Vtec fata de 1,8 Vtec ..e totusi o diferenta

manu 19-01-09 12:32

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1286390)
deci, baieti, masina merge, nu 210 in a 3, poate in a cincea, dar adevarul este ca si stock masina chiar merge frumos!

este evident ca nu sti ce inseamna honda..inainte de a 5-a iti faci rugaciunea

IonutzMFF 19-01-09 15:10

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1992972)
este evident ca nu sti ce inseamna honda..inainte de a 5-a iti faci rugaciunea

Bro' , eu am fost cu ea , stiu ce poate pentru ca am vazut /simtit ...degeaba isi dau toti cu parerea daca nu au condus o asemenea masina sau macar de stat in dreapta ....Abia astept sa vad noua achizitie , grabeste'te :)

optix 22-01-09 22:45

pacat ca a murit Ayrton Sena (fost pilot si campion de formula 1 pentru cei care nu stiu) tinand cont ca el sa ocupat de proiectarea nsx-ului, chiar are rost sa ne miram ca poate ajunge in a 3-a la 205 km/h ca doar Sena era amator ce idee putea el sa aiba despre cutii de viteze si despre masinii.

A doua chestie e ca nu iti trebuie multa scoala sa vezi ca nsx-ul are un design si o aerodinamica asa de "Formula 1" ca daca pilotezi formula 1 sigurat nu poti proiecta tractoare, invers se pare ca e valabil - vezi Lamborghini :)

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning