![]() |
Re: o pista de drag, idei si propuneri
Gasiti aici un thread facut de mine. Sper sa raspunda la cat mai multe intrebari. Cititi acolo si discutam aici.
|
Cu ocazia asta m-am convins si eu ca de fapt tu vrei sa faci o afacere nu o pista . E f bine ! Dar atunci hai sa lasam intentiile nobile la o parte si sa ne gandim ca .. fiind o afacere .. inca o societate indiferent de natura ei dar cu acelasi profil ... inseamna concurenta.
|
Prefer sa fie nonprofit si nu afacere ci pista dar nu pot sa nu am conditile mele.
|
Convingerea ta cu intentia mea nu coincid. Dar poti avea orice parere.
|
|
Quote:
E beton si mai bun ca la Baneasa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dispun de acel aeroport. |
Quote:
|
Pai cum sa colaboram dupa ce facem zeci de curse apoi incercati sa ne dati la o parte.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E de cativa ani la indemna mea si multi f multi stiu dar au refuzat. cred ca cu max 2000euro facem tot ce trebuie acolo adica jandarmi, pompieri...salvare cate curse vreti sa facem acolo anul viitor? |
2000 euro = 20 masini cu taxa de 100 euro. Ce parere ai sa facem de fiecare data cand se strang 20 de doritori ? Restul incasarilor sa fie investiti in constructia pistei. Suna bine ?
|
Am si eu niste costuri daca vreti sa organizez oameni pe care sa-i platesc masina scule, generator dar oricum ne trebuie salvare, pompieri si jandarmi.
Cu 100euro fac pe baneasa daca strangeti 50masini costul e pe la 4000 dar fara public ca daca aduc jandarmi aici mai e cam 3000euro. Cursa inchisa! |
Cu omul asta vreti voi sa colaborati? https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=59252
eu m-as mai gandi ! |
Quote:
Ai aceeasi varsta ca si mine si nu stii multe dedesubturi din trecut. Nici eu. Dar daca tot atacati, scoateti omul din sarite si va injura. Am spus-o si o repet: nu sunt genul de persoana care sa jignesc, dar unele "fenomene" pe acest forum chiar si-ar merita niste injuraturi, dar bunul simt trebuie sa fie mult peste, nu sub. Recunosc faptul ca nici eu nu sunt de acord cu formularea lui Sebastian. Quote:
Florica trebuia sa dea un anunt, un PM, ceva, la toate "capeteniile" de club, nu la persoanele care erau in vizorul lui. Vrei sa faci ceva, pai fa ceva cu si pentru toata lumea, nu inlatura. |
-Am dat la cine cunosc si la cine rupe strada saptamana de saptamana cu noi.
-Am dat la oamenii cu care as merge oricand la un drum . -Daca te uitai atent alte cluburi s au afiliat intentiei mele la 2 zile.......cine te a oprit sa nu faci asta..... |
Quote:
Este de ras initiativa cu contul tau personal, te-ai compromis. |
vorbesc in numele meu acum:sant destui care rup strada, dar in circuit un pic mai inchis, asta nu inseamna ca nu dorim o pista sau ca nu ajutam daca ni se cere.
felicitari pentru bunele intentii, si poate daca nu ati avea orgolii ati putea face ceva bun pentru toti. |
Quote:
Am fost lasati pe dinafara. Nu conteaza cine "rupe" strazile. Conteaza ca toti ar vrea. Pentru cine faceai pista? Si acum raspunde-mi sincer. Pentru cei care se implicau da? Restul erau niste paria care nu aveau ce cauta, pe motiv ca nu s-ar fi implicat. Corect? Fara mistouri, fara minciuni. Spune verde in fata ! |
Quote:
Te rog fi sincer si succint! |
-Esti in declin......toate usile ti se inchid in nas.....esti disperat.
-Nu mai ai prieteni , nu te mai sustine nimeni , ai ramas in LR tu si atat. -Prieteni vechi intorc capul cand aud numele tau......te oftici ca nu ai distrus NSL.....oftica te cat poti de mult ........sunt curios te poti oftica mai rau.....poate mi dai si mie vreun cartonas galben sau vreun mesaj obscen. -Ce sa faci tata dupa Baneasa (usa lui CRY) , Casa Poporului ( Accident) , Dragonul Rosu (Accident) esti in declin total.....nu ai cum sa ti mai revii ......nu mai face nimeni nimic cu tine , te ai stricat cu cei mai apropiati prieteni......ce ti ramane de facut......sa scrii pe 4 tuning......dar nu vezi ce scrie lumea despre tine? chiar NU VEZI?...................NU VEDE...asta e. |
nu vede? ii aratam noi ce scrie lumea, DEOCAMDATA ! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=59252
|
Quote:
Sincer cred ca pentru incidentele de mai sut esti de vina pt impotenta ta. intotdeauna cei cu BMWuri mai vechi au fost cei care te cunosteau mai bine si faptulca nu au avut repect in primul rand pt tine se materializeaza prin ce spui mai sus. La casa poporului oricum suspectez ceva dar nu ma pot arunca in acuzatii gratuite. Oricum asa este cum spui tu sunt in declin si-mi permit un teren de un milion.:lol: Nu fi papagal! |
-Nu aveam nici o implicare in niciunul dintre evenimente....erai SOLO in acctiuni.
- La Baneasa ai uitat ca m ai chemat sa ti dau starturi ca nu avea cine....era 16-04-2006....ziua de Florii...chiar asa de prost ma crezi. -Si apropo de teren......supralicitezi preturile......la terenuri agricole. Dar poate va merge agricultura si la noi...mai stii. |
Cumpara tu mai ieftin sau esti VANZATOR de meserie.
|
-De meserie sunt HIENA si chiar Vanzator...ai fi primul la oferta.
|
Tacerea este si ea un raspuns.
Multumesc pentru acest raspuns oferit. ;) |
Quote:
|
-Sau poate ne spui si noua de unde ai aflat discutia purtata in birou la Domnul MOTOC acum 2 ani intre mine Micutzu si Motoc? Ar fi culmea sa mi spui ca ti a spus Micutzu.
|
Fi mai explicit sa pot sa-ti raspund exact!
|
O pista sau un butoi plin de rahat ? That is the question ! Cand am vazut ce se vrea, am zis "Foarte tare frate!", dar acum, cand vad la ce s-a ajuns, mi-e sila. De unu', de altu', nu conteaza, dar situatia este PENIBILA!
Daca va veni maine un investitor si va spune "Hai nene sa vad si eu ce a discutat prostimea!", ce-o sa vada ? "Mortii ma-tii!" si figuri de doi lei ? O sa inceapa - cel mai probabil - sa rada si va pleca sa faca un dus cu bacnote de 100 E, ca e un mod mult mai frumos de-a toca bani decat sa ii dea prostilor care nu stiu decat sa sape si sa jigneasca. Stau si ma gandesc ca ceea ce a fost odata, a fost in zadar. Incepand cu Robert TXA, Mihaita GAM si terminand cu Micutzu'. Celebrele cuvinte "O sa facem treaba, iti spun eu!" sunt calcate in picioare de niste orgolii, interese si de o foarte mare doza de nesimtire ! Bravo ! Suntem de cacat ! |
Este o magarie sa bagi numele lor aici!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe Florica nu l-am vazut facand vreun gest de genul asta, sau cel putin nu a dat ocazia sa se vada.Am vazut ca ia apararea celor din NSL ca si cum ar fi o familie, si pentru asta il apreciez. Nu imi sta in obicei sa ma cert pe forumuri si sper sa nu interpretezi aiurea comentariul meu.Repet, nu am nici o legatura cu nici unul din voi, dar cred ca puteti face ceva constructiv daca renuntati la orgolii. Pista sant convins ca se va face pana la urma, intrebarea e daca va fi facuta de vreun pasionat si va avea tarife accesibile, sau va fi facuta de vreun afacerist cu preturi mari iar in acest caz unii din cei care ies vineri seara pentru cateva secunde de placere vor muri inainte de vreme. Parerea mea e ca scopul pistei nu e banul sau notorietatea, scopul e viata alora care ies noaptea si alearga pe strada. |
Eu ma gandesc f mult la preturi la ce se poate face in ea ce se poate inchiria, publicitate ... sa se scoata banii de intretinere si sa fie ieftin pt pasionati. bani se vor scoate de la firme cu alte evenimente de la drivetest, vanzatori de masini...
Despre episodul cu CRI da am gresit si e problema mea privata cu acel om pe care l-am despagubit si ne-am inteles, dar cineva s-a gandit care era responsabilitatea mea daca cineva patea ceva? Responsabilitatea si incarcatura nervoasa eu o am nu voi care participati sau va uitati, stiu e treba mea dar inante sa dati cu noroi... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning