Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cea mai tare masina din suceava ??? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5903-tare-masina-suceava.html)

golf II 19-06-05 10:15

toti spun k e in germania k e fain k la noi nu k nu stiu ce....ba fratilor bagati banii si iese si la noi de astea...si ink si mai tare.da cand ii spui ola unu ca vrei 1000euro pe un set de jante zice k esti nebun k gaseste cu200 euro.stok turcesti!!!!sa va spun ceva !!!!!in romania niciodata nai sa vezi asa ceva k asa e romanu!!!!carcotas!!!cand am sa fiu mos o sa mai vad cate una poate si pin suceava...in rest kitchuri...pe toate strazilee!!!!!spoilere pe toate barcile...dar suspensie sport si jante..........lipsa totala!!!
astept pareri!!!chiar sunt curios ce inseamna tuning in mintea romanilor!!!!!

TND--TEAM 23-06-05 22:10

fra vrajeala azi la mine in oras era parcat un opel vetra tunat super tare cu nr SV-15-RAC
STIE CINEVA CEVA DESPRE ACEASTA MASINA POATE O VAD PE LA CURSA E SUPER FAIN FACUTA ARE
* 2prize de are pe capota
*toba sport
*grila grie la masca din fata si spate
*eleron destul de fain
*un stiker cam asa era ----> sparco
oz
stiti erau mai mule firme scrise plus multe altele waw :shock:

SV-05-YBG 24-06-05 08:49

Eu nu o stiu. Sa vb cu baietii.

golf II 24-06-05 10:23

vrem foto cu masina lui ybg.cu fiatul!!!!! e o bombonica de masina.stefan asteptam foto

SV-05-YBG 24-06-05 10:46

mai indata fac rost de un aparat foto si le dau pe net

SV-05-YBG 24-06-05 15:55

5 Attachment(s)
pozele promise

TND--TEAM 24-06-05 16:25

cumva numele complet al masinii este FIAT COUPE ZARGATO nu stiu sigur daca asa se scrie :lol:

SV-05-YBG 24-06-05 16:36

nope
este Fiat Coupe simplu

Yonut21 26-06-05 09:58

2 Attachment(s)
Ia uitati cea mai tare masina din Dorohoi:

c&o_tuning 26-06-05 15:40

re

parca era vorba de masini tarii! unde sunt alea?

TND--TEAM 27-06-05 09:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yonut21\"
Ia uitati cea mai tare masina din Dorohoi:

ba ce ai pus jafu asta de dacie ia uite mai sus ce fiat stii cum a mers la cursa ?? :shock: :shock: :shock: :shock:

SV-05-YBG 27-06-05 09:44

Ce aveti cu omul. Poate el considera ca asta este cea mai tare masina. Cine stie ce are sub capota (V6 sau V8 sau W12 poate)

Acum serios. Stiti vorba aia din popor: \"Cea mai tare si mai buna masina este cea pe care o am\".

Low_Ridah 28-06-05 09:18

Cea mai tare masina din SV e foarte greu de spus care e dar acel Fiatul Pinifarina imi place foarte mult de un aer de Gran Turismo , oricum si BMW lu Negru cam rupe ,dar pe BMW cu numere de Bihor lam mai vazut prin oras si am vazut ca are suspensia destul de rigida...sau poate mi s-a parut mie...parca e scos din Unerground :D

Mantus_a 30-06-05 16:27

care BMW?? ala mov cu multe vinyluri pe el?? l-am vazut azi pe la curcubeu... era sa-mi sucesc gatu dupa el nu am mai vazut asa ceva de colorat in suceava

golf II 30-06-05 21:10

da e frumoasa masina aia.pacat de fata.e de tot rahatul.numi place deloc ideea mai ales nasul ala de bmw. e urat.in rest airbrush-ul ala e tare.oricum e ceva fain

semecristian 02-07-05 00:57

BMW-ul ala de BH e parcat langa blocul meu aici.. Il vad in fiecare zi. O sa incerc sa il abordez intr-o zi pe sofer, sa vedem care-i treaba :) Poate va ramane in SV masina... Vedem...

Low_Ridah 04-07-05 09:02

Ar fi ceva frumos sa vedem BMW-ul ala mai des prin SV sa ne mandrim putin k avem si noi nijte masini mai tunarite . Oricum masina e ..... AU , cred k agati ceva femei cu aia :D .Prima data cand am vazut-o am ramas si eu cu gura cascata :shock:

SV-05-YBG 04-07-05 10:44

am vazut-o si eu sambata. este interesanta. poate puteti sa iifaceti o poza.

Heparu_Boy 04-07-05 12:26

dar sunt poze cu ea!

Heparu_Boy 04-07-05 13:15

4 Attachment(s)
Uite aici

golf II 10-07-05 00:08

2 Attachment(s)
my car!!!!!!!!!!! :D

sv-84-ADR 15-07-05 12:35

asa andrei :)
dar dc cand postezi niste poze cu masina ta .. nu postezi tot tacamu?
aratale ce interior ai ca sa moara toti :)

poate saptamana viitoare pun si eu poze cu masina mea... asta nu depinde de mine ci de... stie el cine :D

sv-84-ADR 15-07-05 12:38

1 Attachment(s)
heparu!
vrem poze cu masina ta tunata! :D :twisted:

fain logo?

Yonut21 15-07-05 23:05

Fainut, dar mai fain ii ala cu masina aia.

SV-05-YBG 16-07-05 08:06

Poti sa fii mai explicit te rog.

Yonut21 16-07-05 08:29

Am spus ca e mai fain logo-ul ala cu masina aia rosie. Care o aveti toti la semnatura.

SV-05-YBG 16-07-05 08:35

Hi Hi Hi

Multumim. Vino cu noi si ai si tu logoul ala.

Vally 17-07-05 11:43

This car is hot :D

1 Attachment(s)
This car is hot :D

Low_Ridah 17-07-05 11:55

Skoda Superb...Hmmmm ...frumusica dar are cineva aici in fata la mine...si drept sati spun daca nu esti atent la detaliile masinii...ai zice k...nusi merita baniii.Oricum supermasina...masina de vis....mie unul numi place interiorul (dar si gusturile mele nus cinestie ce) .... :roll:

Vally 17-07-05 17:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Skoda Superb...Hmmmm ...frumusica dar are cineva aici in fata la mine...si drept sati spun daca nu esti atent la detaliile masinii...ai zice k...nusi merita baniii.Oricum supermasina...masina de vis....mie unul numi place interiorul (dar si gusturile mele nus cinestie ce) .... :roll:

Nu`i Superb.. e Skoda Octavia II.. daca te uitai mai atent iti dadeai seama singur pt ca o confirma numele fotografiei :lol:

Low_Ridah 17-07-05 21:11

Cam la cat ajunge asha ceva? k o Superb e 26000 de euro ...si credema nu as da banii astia pe o Superb ....Dar Octavia II inca nu am vazut ...poate interiorul care nu mia placut la Superb o sa ma surprinda la Octavia :D ...Dar asta ramane de vazut.. 8) :inyourfac

Heparu_Boy 17-07-05 23:09

Jimmy lasa-ne........

Nitr0 17-07-05 23:30

auuuu a trecut un motor acuma prin fatza blocului.. a vibrat oleak geamurile :)

SV-05-YBG 18-07-05 07:46

Sa inteleg ca Oktavia II este ceam mai tare masina din Suceava.

Nu vreau sa fiu rautacios dar de ce crezi chestia asta?

Sau are ceva modificari pe la motor si nu ne dam noi seama doar din poza?

Vally 18-07-05 19:35

Skoda II

Pai.. nu cred e cea mai tare, nici pe departe! Doar ma laudam si eu un pic.. ca e o limuzina frumusica:lol:
Intai laudele apoi faptele.. nu invers cum ar fi normal.
Curand o sa las` pe altii sa`mi laude masina (daca e cazu) daca nu.. No Comment!
Pana una alta Pauza.. masina mea o sa vina cat de curand (sa speram). O Alfa 145 sau un Golf III sau IV (scurt)! Cam asta ar fi unu` din proiectele mele de viitor. Pana atunci.. sap dupa $ :evil:

Vally 18-07-05 19:50

Re: Skoda Octavia II

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Cam la cat ajunge asha ceva? k o Superb e 26000 de euro ...si credema nu as da banii astia pe o Superb ....Dar Octavia II inca nu am vazut ...poate interiorul care nu mia placut la Superb o sa ma surprinda la Octavia :D ...Dar asta ramane de vazut.. 8) :inyourfac

Depinde de motorizare, dotari standard si obtiuni.. logic :)

Incerca http://www.compexit.ro/configurator.php si`o sa vezi singur cat te ajunge! :D

sv-84-ADR 19-07-05 11:39

hai ma ce e cu voi?
bai vally postarile tale nu se potrivesc deloc cu topicul! nu crezi?
macar daca puneai fotografiile la topicul urmator cu masini din suceava nu la cele mai tari masini din suceava
parca ai fi ala cu dacia ciorap

o gramada de postari de pe acest topic trebuie sterse :!: :evil:

SV-05-YBG 19-07-05 14:02

Nu sterg posturile. Poate asa, din discutiile avute intre cei de pe forum, intelege lumea ca trebuie sa puna masini modificate si nu masini de serie.

Daca vad ca se repeta voi incepe sa sterg posturi.

KAmikazee2005 19-07-05 16:52

am si eu o intrebare... chiar voi, astia care postati de-an xxxx nu stiti sa cititi?? intrebare pt vally si ala din dorohoi cu ciorapu lui tunat :)))

Te rog sa nu mai folosesti expresii obscene. Multumesc mult.

Vally 19-07-05 17:27

Nu vad sa scrie doar masini modificate.. stiu ca despre asta e vorba! Oricum n`o sa mai postez.. stati calmi! :)
For KAmikazee2005: Tinere.. creca ti`ai gresit cariera! Faci si u niste comparatii de .....
Ca si cum ai compara un KAmikazee cu`n Simplu` catatean! :idea:
Oricum stiu cum sta treaba.. nu va faceti griji! PS: Puteti sterge mesajele anterioare! Erau de proba :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Peace all!

All times are GMT +2. The time now is 06:11.

- Copyright 2026 4Tuning