![]() |
Re: E30 - 2.7 2xx hp
imi poti da si mie cateva detali despre actele masini ,sunt interesat de achizitionarea ei .multumesc
|
mai bine asteptati pana in iulie ca dupa taxa asta noua la un urs din germania de 2500cc platiti TPI 2125 euro (sursa http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
taxa a fost aprobata si intra din 1iulie 2008 ca taxa de poluare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai de ce euro2 nu e non-euro ? ce, e 2.5 24v ?
|
stiu si eu masina.... arata bine. felicitari. nu te-am vazut niciodata alergand. nu pot sa spun nimic despre cum trage sau alte alea.
|
Mersi FmFm sper sa ma vezi la vara la o linie ceva ...
|
Quote:
|
am cumparat un accelerator electric adus din america oare o face ceva as si mi ar trebui un autoblocant daca stiti pe cineva as face niste cerculete ca vad ca se incalzeste afara si m as cam da un pic:lol:
|
dar nu vad poze cu masina ,e km seaca fara parasolar;)
|
Quote:
|
cel mai mare gunoi care puteai sa il pui pe masina e ecceleratoru ala :)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
pareri despre acceleratorul de aer .... eu l am pus pe masina si sincer cand cere debimetru aer se observa destul de bine ......
|
salut . spune si mie ce dimensiuni au cauciucurile tale ?
|
10 Attachment(s)
Alte poze cu ursu
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
215 40 16 dar jantele sunt de 9j
|
urmeaza s ai schimb telescoapele si grupu blocant sa punem niste filme cu cerculete noi poze
|
Quote:
o sa puna 215 / 40 :-) ms pt raspuns ;) |
frumoasa masina n-am ce sa zic ;) bafta
|
3 Attachment(s)
poze cu kitul de curatire pe telescoape si stanta de pe eleron m tehnik .......
|
Quote:
daca vrea am doua distantiere la roti si ii le dau pt spate de 20 mm f bune le am avut eu in portbagaj la urs le fac poze si le pun dar mai incolo ca tre sa plec si nu ii mai bat |
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite astea sunt flansele originale pt urs care le am si de vanzare speciale pt jante 9j sa nu atinga in jamba la urs...... pt mari nsl
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu ursu` la costinesti!
|
ursu a fost cumparat de cineva din BZ....misto masina...
|
7 Attachment(s)
da da l am vandut intre timp mi am cumprat alutul motivul era in 4 usi si era de bulgaria dar in schimb nimik de comentat masina era tipla dar revin in forta nu va parasesc si iarasi mi am cumparat unul nu stiu e viatza mea masina asta,ursuletu sunt f. indragostit de ea si de senzatia care o ai,senzatie care nu o ai cu nici o masina oricat de noua ar fi ea poate ma intelegeti si uite si niste poze nu sunt prea bune i am schimbat uleiurile filtrele discurile distributia bucsi muzica urmeaza scaune tobe si multe alltele in curand poze spuneti mi si mie niste pareri s au coment cam ce i ar mai trebui si daca stiti pe undeva as dori si eu o cutie un blocant si un kit de ambreaj sport va rog niste indicatiiii si iar am intrat in clubbb....:twisted:
|
bine pozele sunt de cand am adus masina acum s au m ai schimbat un pic mai mult am vopsit toate mastile l am mai aranjat oricum mai am cam multe de facut facem pozze si o sa vedeti ,,,,,,,
|
aa si inca ceva masina asta cred ca are ceva unik ce multe nu au are un singur stergator in mijlocccc va vine sa credetiii nemti astia ce mai fac si nu imi place ca nu intra bine in a doua de ce oare .... cand ii dau nu intra cutie problem<>?
|
Quote:
Nu neaparat e unik uitate si tu la BMW lu Domy ARO - u si el are tot un stergator mie unu sigur imi place..:D sa stii k e frumusik masina ta sa o stapanesti sanatos:D si cei 240 cp:D bafta in continuare:P |
da da 240 iepe nu asta are 170 cred va fi cu turbo in curand mai trebuie un pik la portofel,,,,,:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning