Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Diverse servicii auto in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/58773-diverse-servicii-auto-sibiu.html)

PaulMIG 30-01-09 15:25

Re: Diverse servicii auto in Sibiu

atelierul lui cipi nu mai exista!

mihai_marian 31-01-09 08:39

a...nu stiam....ok mersi

autOcty 01-02-09 16:11

tenny-e voi puneti folie? nu imi trb omologare da sa fie ca loomea nu sa se dezlipeasca sau sa se duca negru de pe ea!

T E N N Y - E 01-02-09 21:38

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 2028337)
tenny-e voi puneti folie? nu imi trb omologare da sa fie ca loomea nu sa se dezlipeasca sau sa se duca negru de pe ea!

Nu, colaboram cu omul de pe Tiglarilor.

Lukyan 01-02-09 21:41

va salut.la ce service as putea sa apelez pt o verificare inaintea cumpararii/diagnoza,ceva?Masina in cauza este o Honda.

T E N N Y - E 01-02-09 21:49

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2029190)
va salut.la ce service as putea sa apelez pt o verificare inaintea cumpararii/diagnoza,ceva?Masina in cauza este o Honda.

De la targul de masini, mergi spre Medias cam 200 m si chear dupa reprezentata Opel, este un service care se ocupa cu astfel de probleme.

Lukyan 01-02-09 21:52

ok,multumesc foarte mult

flaviuf 08-07-09 09:52

Cine poate recomanda un service care poate realiza o reglare buna a unui motor pe carburator dublu corp? Operatia ar presupune montarea unui kit de carburator (Weber dublu corp) si reglajul aferent.

De asemenea, in perspectiva m-ar interesa un atelier bun de tinichigerie/vopsitorie - cu gama Standox - la un pret cat de cat decent.

Multumesc.

Bughilas 09-07-09 08:29

Flaviu pt reglajul la carburatot du-te putin la service-ul acela de langa Morga...
Acolo este un om care le bibileste imediat....si iti va recomnada el un atelier bun de tinichigerie/vopsitorie...Acolo am gasit omul care este trecut prin mai multe ca peste tot e numai tineret scapat de profesionala acuma..

Acuma u daca vrei incearca..

cosmyn13 26-10-09 14:34

stiti cumva un atelier sau pe cineva care se pricepe sa monteze trapa electrica si geamuri electrice?

byg M 27-10-09 01:37

Daca vrei ceva pentru vopsit e un prieten deal meu aici pe forum cotzo02 e bun baiatu daca esti interesat iti dau numaru lui

dydysoft 31-10-09 23:17

Quote:

Originally Posted by cosmyn13 (Post 2752179)
stiti cumva un atelier sau pe cineva care se pricepe sa monteze trapa electrica si geamuri electrice?

vrei sa-ti strici masina?
iti dau eu masina cu trapa, tu imi dai pe a ta, fara trapa...? :D

cosmyn13 03-11-09 08:58

ce masina vrei sa imi dai pe pisic?

dydysoft 04-11-09 00:24

golfu automatic ?

za_kristake 06-11-09 19:29

pt un transport pe platforma in oras stiti pe cineva?

piese noi auto 28-02-10 22:05

Piese auto in Sibiu mai ieftine decat in magazine

www.piesenoiauto.ro comercializeaza orice tip de piese auto indiferent de marca, model sau an de fabricatie. Preturile sunt mai mici cu pana la 30% decat in magazine. Piese motor,caroserie,suspensie si directie, electronica,consumabile. Va asteptam pentru detalii. Suntem din Sibiu

za_kristake 04-03-10 18:11

poti lasa o adresa cu magazinul?

piese noi auto 04-03-10 18:24

Quote:

Originally Posted by za_kristake (Post 3146946)
poti lasa o adresa cu magazinul?

pai maazinul este doar on-line...am si sediu dar nu am magazin....

bulldog_cox 11-03-10 22:11

face cineva in Sibiu un cat-back ?teava de vreo 60

SPIDERTUNING 15-03-10 09:11

@ Za Kristake pentru transport pltforma apeleaza la baietii din piata cluj la fratii BORDA.Ei au tot ce iti trebuie tie.Iti duc masina pe platforma pana la Polul Nord daca este cazul.
Sunt profesionistii SIBIULUI in acest domeniu.
Ma contrazice cineva?

Tariful este de 70 ron In oras indiferent de distanta si durata transportului.
Pentru transport in afara orasului/tarii tariful este negociabil.

Iti dau un link sa vezi: www.tractarisibiu.ro

SB 01 U L I 19-05-10 13:04

Quote:

Originally Posted by Apocalipsa (Post 1517111)
va pot ajuta cu un service si un mecanic foarte bun
sta in gusteritza pe rovine numele lui este gaspar liviu e cam cel mai bun mecanic din sibiu
fost pilot de auto cros bafta daca avetzi probleme la masini in special la motor nu ezitatzi sa ma cantactatzi pt mai multe informatzi ori ce marca de masina repara bafta in continuare

are cumva si tester in atelier... ? daca tot zici ca e bun mar interesa sa ma"abonez" la el ,ar fi bine daca ar avea si tester,ca vreau sa stiu de la ce probleme sa ma astept cu a mea.

SB 01 U L I 20-05-10 02:39

face cineva un polish complet...daca da astept un raspuns cu preturi :D

Bughilas 30-05-10 13:15

n scurt timp, proprietarii de autoturisme din Sibiu vor avea parte de o surpriză de proporţii, iar patronii de spălătorii auto vor fi uimiţi de existenţa unui nou concurent pe piaţă.

Vestea bună pentru posesorii de autoturisme este că la acest moment, în SIBIU se află în curs de finalizare un proiect de investiţii unic în orasul noastru, care a presupus construcţia şi utilarea unui complex auto de la A la Z, cuprinzând toate funcţiunile necesare întreţinerii unei maşini în formă maximă. Vestea proastă pentru patronii de spălătorii auto este că noul complex va oferi servicii la preţul pieţei, într-un sistem de lucru complet diferit faţă de ceea ce există la acest moment pe piaţă.

Pe str. Hipodromuli mai sus de Protectia Mediului.

SB 01 U L I 30-05-10 22:44

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 3401310)
n scurt timp, proprietarii de autoturisme din Sibiu vor avea parte de o surpriză de proporţii, iar patronii de spălătorii auto vor fi uimiţi de existenţa unui nou concurent pe piaţă.

Vestea bună pentru posesorii de autoturisme este că la acest moment, în SIBIU se află în curs de finalizare un proiect de investiţii unic în orasul noastru, care a presupus construcţia şi utilarea unui complex auto de la A la Z, cuprinzând toate funcţiunile necesare întreţinerii unei maşini în formă maximă. Vestea proastă pentru patronii de spălătorii auto este că noul complex va oferi servicii la preţul pieţei, într-un sistem de lucru complet diferit faţă de ceea ce există la acest moment pe piaţă.

Pe str. Hipodromuli mai sus de Protectia Mediului.

oo sa le dea dumnezeu sanatate, prin zona aia locuieste prietena mea si chear recent am vazut ca scrie mare spalatorie auto, si ca e ff mare locul, credeam ca vor avea niste preturi de cazi pe spate, trebuie sa trec sa vad:X:X:X asta buna informatie frate, scz de offtopic

Bughilas 02-06-10 20:09

pretul e competitiv....

Bughilas 03-06-10 18:15

Astazi si-a deschis portile noua "Spalatorie Auto" aflata pe Str. Hipodromui.

Tarife:

Spalat interior-exterior: 20 Ron
Spalat Exterior: 12 Ron

In timp ce asteptati spalarea autoturismului puteti sa savurati un suc sau o cafea intr-un spatiu frumos amenajat din incinta spalatoriei.

In numele companiei va asteptam sa va dati singuri parerea cu privire la satisfactia calitatii.

ovexy 04-06-10 20:29

Super tare, tre sa merg si eu sa vad, stau chiar in zona. Mai mult de curiozitate ma duc deoarece am 3 spalari/luna platite de firma, in Sura Mica 16lei interior-exterior si 8 lei exterior, astea sunt preturile negociate de seful meu cu cel de la spalatorie. Si lucrand in Parcul Industrial din Sura Mica vin baietii si imi iau masina si o aduc spalata si nici nu mai stau la coada. In rest preturile am vazut ca sunt 18 si respectiv 10.

SB 01 U L I 04-06-10 23:34

Quote:

Originally Posted by ovexy (Post 3416639)
Super tare, tre sa merg si eu sa vad, stau chiar in zona. Mai mult de curiozitate ma duc deoarece am 3 spalari/luna platite de firma, in Sura Mica 16lei interior-exterior si 8 lei exterior, astea sunt preturile negociate de seful meu cu cel de la spalatorie. Si lucrand in Parcul Industrial din Sura Mica vin baietii si imi iau masina si o aduc spalata si nici nu mai stau la coada. In rest preturile am vazut ca sunt 18 si respectiv 10.

ovexy, e mai frumoasa masina ta in realitate decat in poza,neam intalnit odata...daca iti mai aduci aminte, ieseai din parcare, si veneam din spate, team lasat sa iesi, apoi tiam facut semn din faruri, miai multmit, team claxonat,(imi parea cunoscuta masina de pe site)erai cu sotioara parca....iti mai aduci aminte ?:D

ovexy 06-06-10 08:35

Da imi aduc aminte, mersi mult, eram cu sotia. Oricum mai am de facut modificari pe la ea, pe capota si plafon vreau sa pun folie carbon si ar mai fi, dar momentan sunt ocupat cu venirea bebelui. Hai ca mai vb poate ajung si eu vreodata pe la intalniri. Mersic mult.

baby_serby 13-06-10 08:48

daca stie cineva si ma poate ajuta unde sa merg sa bag freon in instalatia de clima ?
ieftin si bun . . ms

flaviuf 13-06-10 19:29

Quote:

Originally Posted by baby_serby (Post 3436873)
daca stie cineva si ma poate ajuta unde sa merg sa bag freon in instalatia de clima ?
ieftin si bun . . ms

si pe mine m-ar interesa asa ceva...

Bassu_SIV 13-06-10 22:55

carlova colt cu strandului

SPIDERTUNING 14-06-10 11:00

sunt baietii de la nevada "seniorii frigului" care se ocupa cu sisteme de aer conditionat auto.mai sunt baietii de care zicea bassu.....

Poti incerca si in spate la Mc Donalds-ul de la autogara turnisor la NELIV (nu stiu daca mai fac dar anul trecut am facut eu la ei incarcare cu freon

Alyi 19-06-10 11:27

buna,
stie cineva unde pot gasi un microswitch sau vrun electrician care poate rezolva problema cu microswitch-ul din portiera la un golf4? pe unde am cautat nu am gasit asa ceva :( poza microswitch
Multumesc

Gicu_21 21-06-10 21:35

daca stie cineva unde pot reconditiona un amortizor de la o suspensie sport......e curs si vreau sa il fac....ms

cotzo02 04-07-10 01:19

eu fac.polishuri,,,complecte..cu 150 ron ..paste 3 m ..profesional.

MitzaSb 27-07-10 18:08

Unde se poate executa bad boy look in sibiu? si un pret estimativ...
Multumesc!!

GTI 24-08-10 23:29

cotzo02 cum te pot contacta ca sa discutam despre polish? Ti-am trimis si un mesaj privat.

pick-up 14-12-10 20:58

sall.....cine stie in sibiu unde se pot indrepta jante de aliaj?....mersi fain:D

sall...o rugaminte la voi.....am un logan si ma intereseaza dak stiti in sb pe cineva care modifica bari ...sau face prelungiri cu fibra sau cv de genul?....mersi fain.....si niste idei despre ce si cum sa modific la un logan....interiorul ma intereseaza.....

SynTheLaZ 14-12-10 23:02

Re: cine poate sa imi zica unde sa ma duc sa imi modific barile la un logan?

Salut

Am eu o cunostinta foarte priceputa care se ocupa cu asa ceva.

Daca vrei ii dau un telefon dimineata sa il intreb cum sta cu timpul si iti las nr-ul lui sa-l suni sa va intelegeti.

All times are GMT +2. The time now is 02:11.

- Copyright 2026 4Tuning