Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Street Eliminator by MASTERTUNER (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/58731-street-eliminator-by-mastertuner.html)

Puya^WRX 11-12-07 12:08

Re: Street Eliminator by MASTERTUNER

vezi titlu'......by MASTERTUNER.

bogdan_wrc 11-12-07 12:19

ala reflecta unde e facut softul eu sunt curios daca montajul a fost facut tot la ei. si as dori sa raspunda cineva care stie exact, nu ce se intelege din titlu !

MasterTuner 11-12-07 13:32

5 Attachment(s)
Masina a venit cu supapele strambe datorita unei "situatii" intamplate la serviceul care i-a montat kitul turbo respectiv. Anterior in probe se mai petrecusera niste evenimente care au dus la ruperea unor supape si spargerea primului rand de pistoane forjate, cu volanta desfacuta din suruburi datorita unei greseli umane facuta tot de cineva care se ocupa de masina, din spusele proprietarului. Noi i-am schimbat chiulasa, volanta cu una Unorthodox usoara, I-am modificat tevile, i-am mai pus o pompa de benzina, i-am schimbat injectoarele si i-am pus Unichip. Asa cum fusese facuta masina nu avea cum sa functioneze normal, Asa a fost ea masurata intr-o prima etapa, intrucat clientul nu mai avea timp pentu ca de 6 luni fusese privat de masina asta. Dupa ce a vazut miracolul ca se poate si merge cu masina asta ne-a adus-o sa ne terminam treaba. Acum se mai fac unele rectificari la diversele componente mestesugite de cooperativa care a facut-o initial, apoi speram sa venim cu noi grafice.

Puya^WRX 11-12-07 14:00

Si distractia cat costa?

bbm 11-12-07 19:08

probabil ca aceste interventii sint cele mai neplacute, vrei sa te apuci de soft si constati ca are si alte bube si nu poti face softul

SEBASTIAN 15-12-07 00:00

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 1241871)
probabil ca aceste interventii sint cele mai neplacute, vrei sa te apuci de soft si constati ca are si alte bube si nu poti face softul

Incepi sa le inveti, mecanic, fara logica dar oricum curtea de la skn e mare.
Poate muti discutia un pic pe acolo ca eu sunt curios ce s-a intamplat cu acel STI 2006 de 2500 care a plecat la greci la setare, dupa ce i-a fost configurata masina de ei si montata, probabil bine la xm.

Se poate scoate f mult dintr-un motor fie si el de 1.8, insa ca sa fie tot ai nevoie de multa experienta, in acel tip de motor sau sa-ti permiti sa ditrugi voit cateva.
Acum sa nu credeti ca oricine ditruge motoare ramane destept :lol:

bbm 15-12-07 00:07

zbuciumus: se va mai lucra la masina - mai multa putere - sau ramine in acest stadiu?

andreitentean 15-12-07 01:26

Asta e cea mai grea lucrare , sa incerci sa repari o lucrare facuta fara respect. Si apoi sa incerci sa depasesti si nivelu de performanta atins anterior sperand ca ai remediat toate problemele prost executate.
Bafta, cu dedicatia unui om pentru masina lui nu ai cum sa te joci sau nu ar trebui.

bbm 11-03-08 08:05

ce se mai aude de masinuta?

MasterTuner 01-07-08 19:23

1 Attachment(s)
Aveti graficele cu masina lui Cezar cu GT3071 asa cum a venit ea la noi si asa cum am facut-o noi sa mearga. E adevarat ca turbina s-a dus dar e pe drum una mai mare, si speram ca vom ajunge sa scoatem si alte curbe de cuplu si putere. Ce merita remarcat e ca turatia era sub 7 000, al doilea lucru la care vom mai lucra. Am cautat si eu pe net ceva similar si nu am gasit. Cui i-am mai spus ca am scos peste 550 Nm a spus ca ei nu au ajuns niciodata la astfel de valori, si aici vorbim de firme serioase de afara.

CZR 02-07-08 19:13

desi toti dau cu noroi si in mine si in tine,desi ei nu au fost in stare sa faca masina sa mearga nici pe departe cum merge acum,EU AM INCREDERE IN TINE

DARE_DEVIL 04-07-08 01:36

Doamne frate 400 de cai dintr un motoras de 1.8 turbo...felicitari mastertuning si proprietarului care a avut curajul sa isi modifice masina din punct de vedere tehnic atat de profund.

Victor_WRC 05-07-08 17:09

Quote:

Originally Posted by DARE_DEVIL (Post 1628267)
Doamne frate 400 de cai dintr un motoras de 1.8 turbo...felicitari mastertuning si proprietarului care a avut curajul sa isi modifice masina din punct de vedere tehnic atat de profund.

da ai mare dreptate.....Felicitari !!! si mult noroc in continuare

perikolos 06-07-08 02:38

salut. felicitari pt. masina...
o mica intrebare ->ce ai mai scimbat la ea inafara de turbo soft+injectoare+intercooler?

zGb 06-07-08 21:15

Quote:

Originally Posted by DARE_DEVIL (Post 1628267)

care-i problema? duce mai mult motorasul asta :)

bogdan_wrc 07-07-08 08:25

asa zGb:
https://www.youtube.com/watch?v=zZA7YXvXjYM

perikolos 11-07-08 02:18

Am si eu o mica intrebare....
La o ibiza Cupra 1.8T 180cp ce difera fata de ibiza fr/polo gti...??
multumesc si scuze de offtopic..

U_TUNING 14-07-08 12:45

soft si injectoare...off topic

zGb 14-07-08 15:44

si turbina tunizatule

U_TUNING 15-07-08 12:44

ce greturi ai domle.....daca esti atat de ''antelijent'' de ce nu spui intr-o maniera mai politicoasa?!?!??! inteligentule

zGb 17-07-08 04:17

multumesc stiam :D

SyDemon 10-08-08 20:50

Hai si eu in discutie ca tot se vb de motoarele de 1.8T .
Intreb si aici desi am intrebat si cu alte 1000 ocazii - a lucrat cineva pe motoarele noi (productie 2008 ) 1.8 T FSI de 160 cp ? Tot ma agiti si eu pt Octavia mea sa'í dau niste steroizi in freza dar in cele mai bune cazuri aud ca poate, undeva in viitorul apropiat (sau departat.. no one knows) o sa se bage cineva sa studieza si interfatza motorului asta.
Si intrebare pt master .. ai cumva prin arhiva un grafic cu dyno la modelul sus amintit ?

naka66vio 10-08-08 21:52

Quote:

Originally Posted by SyDemon (Post 1689321)
Hai si eu in discutie ca tot se vb de motoarele de 1.8T .
Intreb si aici desi am intrebat si cu alte 1000 ocazii - a lucrat cineva pe motoarele noi (productie 2008 ) 1.8 T FSI de 160 cp ? Tot ma agiti si eu pt Octavia mea sa'í dau niste steroizi in freza dar in cele mai bune cazuri aud ca poate, undeva in viitorul apropiat (sau departat.. no one knows) o sa se bage cineva sa studieza si interfatza motorului asta.
Si intrebare pt master .. ai cumva prin arhiva un grafic cu dyno la modelul sus amintit ?

parca tiam mai scris ca deja cineva a pus soft pe motorul asta si daca vrei porti vedea si cum merge masina

SyDemon 11-08-08 13:21

nak nu mi''ai zis frate mie.. hai k dau un suc daca spui mai multe :)

MasterTuner 13-08-08 13:15

Din cate stiu eu chiptunerii inca nu au reusit sa sparga softul original. Noi cu Unichip nu avem nici o problema sa tunam motorul asta, asa cum nu am avut probleme nici cu Renault Laguna3 2.0 dci sau Peugeot 407 2.0 hdi cu ECU Delphy, ambele masini neputand fi facut OBD.

daniwmk 13-08-08 19:21

Quote:

Originally Posted by MasterTuner (Post 1693816)
Din cate stiu eu chiptunerii inca nu au reusit sa sparga softul original. Noi cu Unichip nu avem nici o problema sa tunam motorul asta, asa cum nu am avut probleme nici cu Renault Laguna3 2.0 dci sau Peugeot 407 2.0 hdi cu ECU Delphy, ambele masini neputand fi facut OBD.

2.0 dci se face prin obd (si pe X-Trail si pe laguna 3)

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning