![]() |
Re: Intalnire No Speed Limit Ploiesti
s-a zvonit prin targ k numai sunt membru nsl?astept confirmarea acestui zvon
|
Quote:
Este decizia Bucuresti-ului in privintza acestei decizii si am fost de acord si noi, celelalte filiale ale clubului No Speed Limit. Nu o spun cu rautate, nu spun ca nu vei mai putea intra inapoi in club, insa cel putin pana e pregatita de ceva te rog sa dai jos stickerul. |
Lista membrilor No Speed Limit Ploiesti
PITU - Lancia Fulvia Cristi VIBE - Dacia Logan 1.6 MPI COCO KYL - Dacia SuperNova ALEX AML - Dacia NOVA GTi PITICU' GRS - Dacia 1300 T@Z - Renault Clio 1.5 DCI FERYBOY - Renault Clio Symbol 1.5 DCI MITZUNO - Renault Clio 1.4i MOMO - Peugeot 307 HDI KOSTAS - Peugeot 206 RC T DRAGOS 2900 - Opel Astra F 1.4i BLONDU' - Opel Calibra TURBO IRENE - Opel Astra Bertone 1.8i DINU - Opel Astra Bertone 2.0 T SKAMA - Opel Vectra A 2.0i 8v RAZVAN XDD - Ford Focus 1.6i VLAD MAXX - Ford Fiesta S TZETZE - Ford Fiesta 1.3i TRE - Hyundai Coupe 2.0 PEPELEA - Honda Accord 2.4 TYPE-S COBRA - DAEWOO TICO si Suzuki GSX-R 1000 K7 REMUS - BMW E30 2.0i VLAD - LAND ROVER FREELANDER VICE - VW GOLF V R32 DONU' - VW VENTO VR6 |
Pana la urma unde va avea loc intalnirea sau la ce ora sa stiu si eu daca am cum ajunge sau nu? Donu'le pana la urma unde se va tine?La Sala sau se schimba?Daca era frumos ma gandeam eventual in parcare la Bucov .......... un cico, un mititel, o maslina o atentie ............... :lol::lol::lol:
|
prezent ,mai ai stickere 2 buc?
|
Da Pitule. Avem stickere! Sa aduci si Bannerul cu NSL Ploiesti te rog!!!
Eu zic la Sala Sporturilor ca ar fi cel mai bine. Si ora 15:00 e iar ok pentru totzi fiindca stam oricum pana mai tarziu cu pozatul, cu privitul la mashini... Si oricum, lumea care isi plimba copiii nu va sta in locul unde ne strangem noi. La Bucov nu e bine ca e parcarea mare si va mananca in palma sa tragetzi frana de mana si ne luam amenzi. In plus, daca e lume multa n-avem unde sa ne parcam mashinile... |
Atunci ramane stabilit " INTALNIRE NO SPEED LIMIT PLOIESTI, SAMBATA LA SALA SPORTURILOR ORA 15:00 !" :D:D
|
Gata,dam vestea mai departe.See u there tuner boys.
|
Quote:
|
La poligon , unde tine laur masina , ce ziceti ? acolo avem sigur loc
sau daca vrea andrei HRZ sa ne ajute sa mergem unde se intalnesc daciile eu am propus , sa nu sariti pe mine :lol: |
Tringggggggggggg .................. o idee doar .............. hai sa o facem "la inaltime" la propriu si la figurat! Dam un ban dar intalnire ca a noastra nu mai face nimeni :lol::lol::lol: Haide sa o facem sus in parcare la Omnia dar trebuie vorbit in prealabil cu cineva sa anuntam ca suntem multi si ne urcam acolo si facem poze ................. va da-ti seama ce sedintza foto iese acolo ! Ce zici Donule rezolvam ceva? Mergem sa vb sa vedem ........... dar pana la urma nu au ce comenta ca nu facem nimic rau !!!:twisted::twisted: Poate doar niste curse gen "Tokyo Drift" de jos pana sus :lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::peace: in plus e "pamant sfant" cops can't touch us there ............... :twisted::twisted:
|
super ideea lui max...
eu chiar o sustzin!!ultimul etaj din parcarea de la omnia,ferita de ochii lumii,in liniste,fara galagie chiar ar fi ceva mai special... asta e doar pareea mea,acum ramane sa zicetzi si voi ce si cum... ps.bonule masina mea nu a participat la vreun concurs si nici nu mai arata bine,eu mai sunt in nsl?;) |
taz -esti pe lista , deci esti membru
noi urcam sus cu masinile , dar cred ca bonu nu poate sa urce :) |
deci cum ramane?
|
Am fost si am vb cu baietzi de la parcare sa vedem daca is vreun fel de probleme si au zis ca nu sunt ma duc si maine sa mai vb odata sa fie totul in regula! 3 lei costa ora acolo deci 6-9 lei va costa de masina ( daca veni-ti 2-3 in masina va-ti scos) in plus suntem pe spatiu privat si politia nu are de ce sa se ia de noi si nici proprietari atata timp cat intalnirea se va desfasura in termeni unei intalniri si nu a unui show necontrolat, in plus trebuie sa lasam loc de BUNA ZIUA caci locatie ca asta nu mai gasim nicaieri. Am marea rugaminte Shantzule sa faci o lista si s-o reactualizezi pana vineri la ora 16:00 sa stim cate masini sunt sa le zic si la baieti aia sa stie sa nu ocupe vreun dobitoc locuri pe sus! Mersi si sper ca de data asta va iesi ceva frumos fara taranisme. O zi buna !
P.S. Daca imi i-a cineva locul de la margine dau cu masina peste el !!! :twisted::twisted::lol: P.S. Sper ca nu vor exista persoane care vor stramba din nas la suma de maxim 10 de lei care trebuie s-o plateasca la parcare caci ati fi chiar fara obraz sa nu zic de la Ratza chiar!! |
cred ca ar fi misto acolo la omnia:)
|
intradevar...mai intim :)
|
ce cuvant interesant ai folosit pentru o intalnire NSL:)) intim:P:))
|
O datzi in barci.Vream ceva concret si sa zica "liderul" nostru Bobby aka CHIORETE unde ce si cand....
|
O sa urmaresc topicul...poate venim si noi..astia care o mai ardem dubios...
PS.Nu stiu cum sa gasit TheMaxx sa fie INTIM...cand el atrage mereu atentia....Plm...sau poate are alte planuri intime :)):)) |
Quote:
|
deci in consecinta??!?!?!?!?!?!?! c'monnnnnnnnn
on topic : eu vin. |
Quote:
|
nu trebuie sa ne ferim de nimeni ,pe vremea asta ar fi pacat sa nu o facem in aer liber .
|
Quote:
|
Mai oameni buni,interesati-va ca lumea cu omnia,pwla mea eu zic ca nu prea merge faza cu un "mitting la omnia"?sa fim seriosi pe shantzu si pe mai multi tov de ai mei nu i-au lasat macar sa pozeze motoarele si voi vreti sa venim 15 masini,cu muzica,tobe,galgie?Poligonu Astra ce are?
|
cobra - daca vlad zice ca a vorbit , poate o sa mearga , avem incredere in el :lol:
pugralph - imi pare dar cum nu esti membru nsl nu prea ai motiv sa vii la intalnire Bonule asteptam confirmarea oficiala :) |
Quote:
hmmm daca totul merge conform planului tau ma prezint si eu |
Am marea rugaminte la cei care au de gand sa vina sambata sa-si controleze iesirile! Fara muzica, motoare sa urle sau deranj! Cei care nu se vor conforma vor fi exlusi fara drept de apel din club, acesta hotarare o va confirma si Donu' care se pare ca momentan are niste probleme tehnice la Pc. Nu vreau sa riscam relatia cu proprietarii din cauza unuia care vrea sa se dea el mare! Este un pas inainte ptr clubul nostru si cu aceasta ocazie poate vom spala pata neagra care ne-au puso domni militieni! Am fost astazi cu Bonu' si am vb cu Directorul de PR de la Winmark Omnia care si-a exprimat sprijinul in organizarea acestor evenimente(caci dupa cum v-am mai spus incercam sa le facem lunare chiar bilunare) si astazi in jurul orelor 17:00-18:00 vom avea un raspuns clar desi mai mult ca sigur nu cred ca vor fi probleme! Multumesc si sper ca va iesi ceva frumos!
|
eu vin, va rog sa puneti in clar ora/ziua acilea pe forum deindata ce e totul sigur.
|
bonu`le sa anunti si daca se mai fac inscrieri ma .... ;)
|
Quote:
|
Daca ar fi cum zice Maxxu si Donu sa avem sprijinul celor de la Omnia pentru asa ceva eu zic ca este extraordinara treaba... asa ca intru si eu in clubul celor care roaga pe cei prezenti sa se abtina de la orice fel de iesire fie ea cat de mica... poate facem un obicei din intalnirea asta... bine... eu tot ``visez`` la o intalnire nocturna 0 AM... dar poate pe viitor:)
|
Intr-adevar omul s-a zbatut si iata ca a facut treaba buna!
Avem verde din partea conducerii MALL OMNIA. Nu ramane decat sa ne pastram bunul simtz si sa nu facem galagie! Poze, filmari, discutzii despre mashini, despre cluburi! O sa iasa bine! |
maax-imilian a lasat un mass legat si de "protocol" :)
care e treaba ? edit ca i-am stricat numele :) |
bine man ... merci !!oricum felicitari ptr ce faceti ... si mai ales succes ....
|
asta probabil ca o sa vb sambata....dar daca si in ploiesti se vor lua masuri la fel de "drastice" ca in bucuresti...se rareste rau treaba :) cati dintre noi au masinile cu adevarat pregatite de ce zic ei acolo......f putini
oricum ideea e buna si e cu mult intarziata care ramanem bine..care nu...la muuuunca :)))) |
dar ce s-a facut la bucuresti?
|
pai au fost peste 100 de masini date afara din club pe motiv ca nu au nici o treaba cu ce inseamna NSL si o organizatie de acest gen...adik masini stock
|
pai cum adica, nu erau si ei amici/tovarasi blabla? ai vreun link ceva?
edit: ramane filiala ploiesti fara masini daca se face asa ceva. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning