![]() |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Actualizările din 13-12-2007:
Actualizat unghi la Cam/Rdr-ul 191 de pe Bd. Eroilor, vis-a-vis de Academia de Īnalte Studii Militare, Bucureşti Adăugat sens şi unghi la CVST-ul 45 din inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 128 din Piaţa Obor, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 134 de la inter. Bd. Eroii Sanitari cu Bd. Eroilor, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 72 de la inter. Calea 13 Septembrie cu str. Progresului, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 71 de la inter. Calea 13 Septembrie cu Bd. Tudor Vladimirescu, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 45 de la inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Actualizat sens şi unghi la Cam/Rdr-ul 353 de pe Calea 13 Septembrie, Bucureşti Actualizat poziţie, sens şi unghi la CVST-urile 351 din Piaţa Constituţiei, Bucureşti Acum fiecare locaţie/coordonată are asignat un număr unic - va fi prezent īn fişierele de speedcams pentru a uşura identificarea lor |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Actualizările din 19-12-2007:
Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 138 din inter. Bd. Unirii cu str. Ion Pilat, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 136 din inter. Bd. Unirii cu Bd. Nerva Traian, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 135 din inter. Bd. Unirii cu Bd. Mircea Vodă, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 112 din Pasajul Unirii, Bucureşti Īncadrat localitatea Sutor(Sălaj) la LSRM (357+358 ) Actualizat poziţia la CVST-ul 45 din inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Actualizat poziţia la TNCF-ul 223, lāngă Inoteşti, Prahova |
Actualizările din 20-12-2007:
Adăugate 4 CVST-uri (359-362) īn inter. Str. Ghe. Lazăr cu Calea Circumvalaţiunii, Timişoara |
Actualizările din 28-12-2007:
Adăugat o CVST (373) īn localitatea Gheorgheni (HR) pe Bd. Lacul Roşu Adăugat o CVST (372) īn localitatea Praid (HR), la inter. DN13A cu DN13B Adăugat 4 CVST-uri īn inter. Str. Polonă cu Str. Mihai Eminescu (Bucureşti) Īncadrat localitatea Glimboca (CS) la LSRM (366+367) Adăugat 2 TNCF-uri (364+365) pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului Corectat unghiul la LSRM-ul 160 de la Potārnicheşti/Poşta Cālnău (BZ) Corectat unghiul şi poziţia la LSRM-ul 284 de la Poşta Cālnău (BZ) Īncadrat localitatea Jitaru (OT) la LSRM (150+363) Corectat poziţia la TNCF-ul 223 de lāngă Inoteşti (PH) |
Actualizările din 31-12-2007 şi 03-01-2008:
De astăzi sunt disponibile şi camerele īn format MyGuide Camerele Redlight sunt disponibile acum şi separate (pentru iGO, MyGuide şi MioMap v1&v2) Īncadrat localitatea Leţcani (IS) la LSRM (386+387) Eliminat CVST-ul 369 din inter. Str. Polonă cu Str. Mihai Eminescu (Bucureşti), au rămas doar 3 camere reale īn intersecţie Adăugat 4 CVST-uri (382-385) īn inter. Str. Polonă cu Bd. Dacia, Bucureşti Īncadrat localitatea Ardud (SM) la LSRM (380+381) Īncadrat localitatea Sānmihaiu Almaşului (SJ) la LSRM (378+379) Īncadrat localitatea Rădaia (CJ) la LSRM (376+377) Īncadrat localitatea Balota (VL) la LSRM (374+375) Cei care nu s-au abonat la actualizările prin e-mail pot descărca camerele actualizate de la http://speedcams.tehnoplus.net |
Actualizările din 29-01-2008:
Adăugat TNCF 390 de pe Şoseaua Dudeşti Pantelimon, Bucureşti Corectat poziţia la LSRM 289 din Moviliţa (IL) Corectat poziţia la GATSO 12 din Coşereni (IL) Corectat poziţia la LSRM 287, Mihăileşti (BZ) Adăugat Radar mobil 389 de lāngă Popasul Merei (BZ) Adăugat camera GATSO 388 din Bacău, Calea Mărăşeşti |
Actualizările din 02-02-2008:
Adăugat o cameră cu radar (LIDAR?) 394 īn satul Săcel din jud. Sibiu Corectat limita de viteză la 50Km/h pentru CVST 128 din Piaţa Obor/Pasajul Obor, Sector2/Bucureşti Adăugat CVST 393 din inter. Str. Baba Novac cu Str. Bucovina (fosta Aleea IOR), Sector 3/Bucureşti Adăugat CVST 392 din inter. Şoseaua Cāmpia Libertăţii cu Str. Baba Novac, Sector 3/Bucureşti Adăugat CVST 391 din inter. Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brāncuşi, Sector 3/Bucureşti Schimbat CVST 26 din faţa aerop. Otopeni īn GATSO īn urma rapoartelor că această cameră ar avea radar |
Va salut pe toti si in primul rand pe SCDB pentru ca el este profesorul.
De curand mi-am luat si eu o bazaconie la masina noname cu DVD, navigatie, TV si alte minuni. Are ca sistem de operare windows ceiar ca sistem de navigatie igo my way 2006 plus. Bazaconia este functionala cu un lcd maricel si o gaurica pentru card SD (gol). SCDB te rog ajutama sa pun pe el fisierele descarcate de la adresa specificata de tine pe acest forum.Am inteles in ce director trebuie sa copiez acste fisiere txt insa imi este neclar cardul IGO.nu stiu unde il gasesc sau daca tb sa pun pe un SD structura de directoare specificata de tine. |
Probabil iGO ruleaza din memoria Flash a aparatului.
Scula aia are vreo posibilitate de a o conecta la un PC prin vreo interfata, ceva? USB? Este foarte posibil ca iGO-ul tau sa se comporte ca si MyGuide, adica fisierele cu speedcams trebuiesc copiate in memoria aparatului, nu puse pe card! Poti sa spui ce tip de aparat este? Marca sau model (cod), o poza ceva? |
7 Attachment(s)
Sal
Sunt sigur ca ai perfecta dreptate Numai ca eu nu reusesc sa pun cateva fisiere pe el Am pus si cateva poze si manualul bazaconiei Nu-mi ramane decat sa astept de la tine un sfat |
Din cāte văd eu īn fotografiile alea (manualul nu m-a ajutat deloc) se permite specificarea unei alte locaţii de unde se poate īncărca programul de navigaţie.
Īn acest caz, poate te lasă să selectezi şi un card SD, pe care copiezi iGO 2006 Plus şi pui pe card ce speedcams vrei tu. Totul e ca versiunea de Windows CE instalată īn aparat să fie compatibilă cu iGO 2006. E posibil să nu funcţioneze. Pānă nu faci un test cu un iGO copiat pe un card SD nu poţi şti. O altă metodă ar fi să vezi dacă ai acces la vreun manager de fişiere din Windows CE, cu care să poţi copia fişiere de pe un card SD īn memoria aparatului, făcānd astfel posibilă instalarea speedcam-urilo īn iGO-ul care este deja funcţional. Trebuie să experimentezi un pic, să vezi ce posibilităţi de "modificare" a aparatului ai. |
Multumesc pt sfaturi
Singura modalitate de a pune fisiere pe acest device este prin cardul SD Vaiante cu un alt sistem IGO pe un alt card sd nu este valabila. Problema este cum copiez de pe un card SD fisierele specificate de tine pentru speedcam??? EU sunt din Slatina Olt si sunt dispus sa vin la tine in localitae sa ma ajuti sa pun aceste fisiere(daca se poate Sambata).Astept de la tine un mesaj in care sa-mi spui daca ma poti ajuta sambata dupa-amiaza si careeste pretul acestei operati. Multumesc profesore |
Actualizările din 05-02-2008:
Eliminat din baza de date un număr de 103 camere video de supraveghere a traficului (CVST) din Bucureşti, camere care nu pot fi confirmate că mai există (majoritatea fac parte din vechiul sistem de supraveghere, acum demontat) Eliminat CVST 92 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, lāngă inter. Bd. Aerogării cu Bd. De La Brad - duplicat cu CVST 29 Corectat unghiul şi sensul la radarul mobil 158 din Sătuc (BZ) Eliminat GATSO 176 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, vis-a-vis de fostul Metro Băneasa - demontată Eliminat CVST 28 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, lāngă inter. cu Aleea Privighetorilor - demontată Eliminat CVST 25 de pe Calea Bucureştilor, Otopeni (IF), lāngă inter. cu str. Polonă - demontată ANUNŢ: S-a adăugat suport pentru TomTom, toate camerele sunt dispuse deocamdată īntr-un singur fişier de tip OV2 Adăugat 3 camere integrate īn semafoare (395-397) īn Craiova (DJ) pe Calea Severinului şi pe N. Titulescu Quote:
Quote:
Quote:
|
in arhiva cu update-uri pt miomap ai mai multe foldere. folosesc miomap v3.3
mi se potriveste continutul folderului v3 ? app . merci frumos pt efortul si interesul depus. |
Da, v3 e pentru orice versiune v3.x!
|
Eu sunt networkadmin
Problema este ca nu am lucrat cu asemene BAZACONII PANA ACUM Te rog zi-mi un nr de tel si spune-mi daca ai timp de mine duminica Inteleg tot ceea ce-mi spui dar nu am nici manager de fisiere pentru Windows CE si nici nu reusesc sa ma conectez la sistem cu cele 2 tipuri de carduri SD pe care le am |
Quote:
|
Salut!Am si eu o intreabre Gps`urile se pot decoda?"imi cere pinu":!::rolleyes2
|
Actualizările din 07-02-2008:
Reconfirmat şi corectat poziţia la CVST 56, din inter. Şoseaua Mihai Bravu cu Str. Baba Novac şi Str. Dristorului şi Str. Unităţii, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 406 din inter. Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Liviu Rebreanu, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 405 de pe Aleea Rotundă, bloc Y1A, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 404 de lāngă inter. Bd. Camil Ressu cu Bd. Theodor Pallady şi Bd. Nicolae Grigorescu, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 403 din inter. Bd. Theodor Pallady cu Bd. 1 Decembrie 1918 şi Str. Trapezului, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 402 din inter. Bd. Decembrie 1918 cu Str. Brăţării şi Str. Liviu Rebreanu, Sector 3, Bucureşti Corectat poziţia la CVST 29 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, lāngă inter. Bd. Aerogării cu Bd. Ionescu De La Brad, Sector 1, Bucureşti Reconfirmat CVST 96 din Piaţa Arcul de Triumf, Sector 1, Bucureşti Reconfirmat CVST 94 din Piaţa Presei Libere, Sector 1, Bucureşti Adăugat CVST 401 din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Dristorului şi Str. Rāmnicu Vālcea, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 400 din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Liviu Rebreanu şi Bd. Rāmnicu Sărat, Sector 3, Bucureşti Reconfirmat CVST 57 din inter. Şoseaua Mihai Bravu cu Bd. Camil Ressu şi Calea Dudeşti, Sector 3, Bucureşti Eliminat CVST 93 din faţa aeroportului Băneasa, Bucureşti - demontată Īncadrat localitatea Băiculeşti (AR) la LSRM (398+399) |
confirm cele din sectorul 3 - Bucuresti, am zis intr-un post anterior ca ele lipseau, acum le-ai trecut si pe ele :)
|
pe ruta bucuresti-comanesti (judetu bacau) .la aproximativ 102km de comanesti exista un sens giratoriu . care arein mijloc 3 camere mari si late.problema e ca nu am fost atentionat.este posibil sa fi aparut de curand. pt ca nu imi amintesc sa le mai fi vazut.
am mai descoperit ceva care este destul de deranjant. aproape tot drumul pana la onesti ,limita de viteza nu s-a modificat .a ramas 110km. abea dupa onesti in localitate s-a modificat la 50km. ar fi bine ca atunci cand ma avertizeaza ca este o camera in preajma in loc de limita de 110 ,sa fie trecuta viteza legala,reala . nu stiu daca asta tine de harta mio sau de SCDB .oricum eu am tras un semn daca se poate rezolva ar fi extraordinar inca o rugaminte.imi puteti spune ce inseamna fiecare icoana in parte. adica semafor cu camera, camera cu masina ,camera simpla..s .a.m.d |
hy...my mans......sunt si eu un membru nou....si as dori cateva sfaturi din partea voastra.detin si eu un pda mio p550L cu igo my way 2006 plus romania cumparat in decembrie.Nu stiu cum vad si eu la cat a fost ultimul update la aceasta harta....si care sunt pasii care trebuie sa ai parcurg....dupa ce miam facut cont am inregistrat licenta...si am intrat in download.....iar de acolo mam blocat.....Va sunt si eu recunoscator cu alte lucrururi pe care am sa le postez pe forum...Please Help me........
|
Actualizările din 08-02-2008:
Eliminat CVST 128 din Piaţa Obor/Pasajul Obor, Sector 2, Bucureşti - demontată Schimbat CVST 24 din Tătărani (PH) īn GATSO, īn urma rapoartelor @berzebut, īn privinţa camerelor din rondul menţionat de tine o să văd ce pot face, īncă nu le-am verificat. Referitor la limitele de viteză, ele sunt stocate īn hartă şi asociate cu segmentul de drum respectiv, eu nu am ce să le fac, nu pot fi modificate nicicum, doar printr-un update de hartă. Pentru semnificaţia iconurilor de camere, vezi dacă te ajută pagina asta: http://speedcams.tehnoplus.net/infor...dcam_types.htm @giovany_miop550L, ultimul update oficial de hartă pentru iGO a fost făcut prin Iunie 2007..., poţi vedea ce hartă ai tu din meniul principal - Produs -Hărţi. |
Actualizările din 14-02-2008:
Adăugat Cam/Rdr 416 integrată īn semafor la inter. Str. Maria Tănase cu Str. Brestei, Craiova (DJ) Adăugat CVST 415 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Drumul Găzarului, Sector 4, Bucureşti Adăugat CVST 414 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Drumul Găzarului, Sector 4, Bucureşti Adăugat CVST 413 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Str. Ghimpaţi, Sector 4, Bucureşti Adăugat CVST 412 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Str. Toporaşi, Sector 4, Bucureşti Adăugat CVST 411 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Str. Militaru Stoian, Sector 4, Bucureşti Adăugat CVST 410 la inter. Şoseaua Giurgiului cu Str. Verigei, Sector 4, Bucureşti Adăugat Cam/Rdr 409 integrată īn semafor la inter. Str. Brestei cu Str. Maria Tănase, Craiova (DJ) Adăugat Cam/Rdr 408 integrată īn semafor la inter. Str. Brestei cu Str. Maria Tănase, Craiova (DJ) Adăugat Cam/Rdr 407 integrată īn semafor la inter. Calea Severinului cu Str. Tineretului, Craiova (DJ) Eliminat CVST 198 de pe Bd. Bălcescu (vis-a-vis de str. Traian Vuia), Sector 1, Bucureşti - demontată Eliminat Cam/Rdr 7 de pe Bd. Bălcescu, Sector 1, Bucureşti - demontată Eliminat CVST 35 din Bd. Magheru, Sector 1, Bucureşti - demontată Eliminat CVST 34 din Bd. Magheru (la inter. Cu str. Tache D. Ionescu), Sector 1, Bucureşti - demontată Eliminat CVST 33 din Bd. Magheru (la intrarea de Sud īn Piaţa Romană), Sector 1, Bucureşti - demontată |
eu am fisierul cu toata europa...
exista updateuri la ala? un link ceva? mersi |
Deocamdată mă ocup doar de Romānia şi Bulgaria. Īn curānd Turcia. Urmează şi restul Europei, dar va mai dura.
Ca atare nu am nici un update pentru Europa. |
1 ) deci in MioMap\MIOTC\POIS se sterge continutu si se copiaza speedcams.mtc .
2 ) in MioMap\POI\speedcam se afla fisierele speedcam.spdb , SpeedcamUpdates.spud ,si speedcams.txt . ce fac cu ele . le sterg si pe astea si copiez speedcams.mtc? , sau doar le sterg si atat? |
MioMap foloseşte pentru speedcams informaţiile care le găseşte īn directorul "miomap\miotc\pois\", īn care trebuie să copiezi fişierul "SpeedCams.mtc".
Īnainte de a-l copia, şterge tot din acel director, dar dacă ai camere personale salvate/modificate şi vrei să le păstrezi ar trebui să nu ştergi fişierul "POIUpdates.upd". Dacă "POIUpdates.upd" are dimensiunea de 0 biţi atunci poţi să-l ştergi liniştit. |
deci pot sa sterg folderul POI cu tot ce se afla in el la punctu 2 . nu afecteaza cu nimic...nu?
|
Nu ştiu ce-i cu celălalt director. Acolo pare să fie conţinul de speedcams compatibil cu iGO.
Nu-l şterge dacă nu te deranjează. |
Actualizari tehnoplus.net
Conform cu niste specificatii ale directiei, se spune N=0, E=90, S=180, V=270... insa aceste grade pt cine sunt.. pt directie in care mergi cu masina sau pt directia camerei (fix opusa directiei masinii).. ca se pare ca sunt pt directia in care mergi cu masina... sau am eu specificatiile gresite?
De asemenea, ce trebuie trimis la [email protected] atunci cind ai o actualizare? numai linia care merge in speedcams.txt si citeva comentarii, sau ceva mult detaliat (rog exemplu)? Va intreb toate astea deoarece am 5 camere in Craiova care nu sunt trecute in actualizarea 26 Feb. |
vasilica_ion, direcţia care trebuie specificată este cea de deplasare a maşinii, adică ce direcţie ai cānd te īndrepţi tu către cameră, indiferent că ea te priveşte "īn faţă" sau "te ia din spate" sau e omnidirecţională.
Actualizările recente (15-26.02.2008 ): Eliminat CVST 21 de pe Bd. Mihail Săulescu, Predeal (BV) - demontată Corectat poziţia la LSRM 298 din Albeşti (MS) Eliminat temporar GATSO 293 din Copăceni (CJ) - e īn curs de instalare Eliminat temporar GATSO 178 din Mărtineşti (CJ) - e īn curs de instalare Corectat poziţia la GATSO 179 din Tureni (CJ) Corectat poziţia la GATSO 195 din Tureni (CJ) Corectat poziţia la GATSO 196 din Tureni (CJ) Adăugat CVST 430 din inter. Bd. Mihai Viteazul cu Str. S. Bărnuţiu, Zalău (SJ) Adăugat CVST 429 din inter. Bd. Mihai Viteazul cu Str. Unirii şi Str. C. Coposu şi Str. Gheorghe Doja, Zalău (SJ) Adăugat Safety Radar 428 īntre localităţile Bucea şi Corniţel, pe sensul Oradea-Cluj Adăugat Safety Radar 427 īntre localităţile Bucea şi Corniţel, pe sensul Cluj-Oradea Corectat viteza la Safety Radar 273 īntre Păniceni şi Izvorul Crişului (CJ) Īncadrat localitatea Juc-Hergelie (CJ) la LSRM (212+426) Eliminat Radar Mobil 207 din inter. Str. Observatorilor cu str. Zorilor, Cluj-Napoca (CJ) - era doar un sistem de iluminare a trecerii de pietoni Adăugat Safety Radar 425 pe Str. Bālea, Sibiu (SB) Eliminat Cam/Rdr 9 de pe Str. Negru Voda, Piteşti (AR) - duplicat cu 182 Corectat viteza la CVST 27 de lāngă Vlădiceasca/Snagov (IL) Corectat poziţia la Safety Radar-ul 206 de pe Drumul Sibiului, Sebeş (AB) Eliminat CVST 212 din localitatea Juc-Herghelie (CJ) - neconfirmată Adăugat CVST 424 din inter. Calea Şagului cu Bd. Liviu Rebreanu (fost Bd. Dr. Iosif Bulbuca), Timişoara Adăugat CVST 423 din inter. Calea Şagului cu Bd. Liviu Rebreanu (fost Bd. Dr. Iosif Bulbuca), Timişoara Corectat poziţia la CVST 57, din inter. Şoseaua Mihai Bravu cu Bd. Camil Ressu şi Calea Dudeşti, Sector 3, Bucureşti Corectat poziţia la CVST 401, din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Dristorului şi Str. Rāmnicu Vālcea, Sector 3, Bucureşti Adăugat CVST 420 din inter. Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Rotundă, Sector 3, Bucureşti Reconfirmat CVST 25 de pe Calea Bucureştilor (lāngă str. Polonă) , Otopeni (IL) Adăugat o TNCF 419 īn Poienarii Burchii (PH) Adăugat o TNCF 418 īn Movila/Bălteni (IL) Adăugat o TNCF 417 īn Movila/Periş (IL) |
Multumesc mult... am vazut raspunsul si pe celelalte forumuri si si pe email... bravo !
|
Actualizările din 28-02-2008:
Corectat sensul şi direcţia la CVST 424 din inter. Calea Şagului cu Bd. Liviu Rebreanu (fost Bd. Dr. Iosif Bulbuca), Timişoara ™ Corectat sensul şi direcţia la CVST 423 din inter. Calea Şagului cu Bd. Liviu Rebreanu (fost Bd. Dr. Iosif Bulbuca), Timişoara ™ Repus īn listă GATSO 178 din Mărtineşti (CJ) - se montează camera zilele acestea - ATENŢIE la el, e montat foarte aproape de intrarea īn localitate venind dinspre Cluj, e foarte uşor ca acolo să aveţi mai mult de 50Km/h!!! Corectat sensul la CVST 325 din inter. Bd. Nicolae Titulescu cu Str. Iancu Jianu, Craiova (DJ) Adăugat CVST 435 de pe Bd. Nicolae Titulescu, lāngă inter. cu Str. Iancu Jianu, Craiova (DJ) Adăugat CVST 434 din inter. Calea Severinului cu Bd. Dacia şi Str. Pelendava, Craiova (DJ) Adăugat CVST 433 din inter. Şoseaua de Centură cu Calea Bucureşti, Craiova (DJ) Adăugat CVST 432 din inter. Calea Bucureşti cu Şoseaua de Centură, Craiova (DJ) Adăugat CVST 431 din inter. Calea Bucureşti cu Şoseaua de Centură, Craiova (DJ) Eliminat Safety Radar 181 din Daia, Giurgiu - neconfirmat |
stie careva dak a aparut harta pt 2008 .... sau dak stiti cand apare .... un link pt update, inf, etc. ms P.S. bv SCDB pt efortul depus ;)
|
merge pentru ROUTE 66 ?
Quote:
|
Quote:
|
Actualizările din 03-03-2008 şi 11-03-2008:
Īncadrat localitatea Bizigheşti/Garoafa (Vrancea) la LSRM 450 Adăugat TNCF 448 pe Şoseaua de Centură īn localitatea Ploieştiori/Blejoi (Prahova) Īncadrat localitatea Tişiţa (Vrancea) la LSRM (147+447) Adăugat CVST 446 din sensul giratoriu din localitatea Tişiţa (Vrancea) Adăugat CVST 445 din sensul giratoriu din localitatea Tişiţa (Vrancea) Adăugat CVST 444 din sensul giratoriu din localitatea Tişiţa (Vrancea) Adăugat CVST 443 din sensul giratoriu din localitatea Tişiţa (Vrancea) Adăugat CVST 442 din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Fizicienilor, Sector 3, Bucureşti Corectat poziţia la CVST 396 din inter. Calea Severinului cu Str. Tineretului, Craiova (DJ) Adăugat CVST 441 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe pasaj, īn dreptul Aeroportului Otopeni, Sector 1, Bucureşti Adăugat CVST 440 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, lāngă fostul Metro Băneasa, Sector 1, Bucureşti Adăugat CVST 439 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe pasajul de lāngă IKEA, Sector 1, Bucureşti Adăugat CVST 438 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, īn dreptul Aeroportului Băneasa, Sector 1, Bucureşti Adăugat Safety Radar 437 de pe Şoseaua Kiseleff, Sector 1, Bucureşti Adăugat Safety Radar 436 de pe Şoseaua Kiseleff, Sector 1, Bucureşti Corectat poziţia la LIDAR 394 din Săcel (SB) Corectat poziţia la GATSO 178 din Mărtineşti (CJ) Corectat poziţia la GATSO 178 din Mărtineşti (CJ) Eliminat Cam/Rdr 202 de pe Str. Olt din Băile Tuşnad, Harghita - neconfirmată/demontată |
Salutare...am si eu o intrebare... din partea de vest... asa sa zicem de Oradea... nu stie nimeni nimic? camere si alte alea? :D ar fi fainut daca ar fi in lista si astea de pe aici... ! sanatate maxima !
|
Eu am aflat că ar fi o cameră la ieşirea din Oradea spre Borş şi una la ieşirea către Arad.
Dar nu cunosc locaţia exactă, pentru că nimeni nu le-a confirmat. Poate le vezi tu şi le iei coordonatele! Sau măcar adresa aproximativă, dacă nu ai GPS! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning