![]() |
salut
salut.....m-ar interesa si pe mn pentru o Dacia supernova....o colantare totala in negru mat....cat ar costa?....multumesc anticipat.
|
Re: salut
Quote:
|
Re: colantare auto
salut colantat negru mat capota si haion la o calibra?
|
Salut.
Pretul este de 199 lei. Timp de executie: 1 ora. |
Buna seara.
Cat ma costa o colantare pentru un Clio Symbol ( negru mat ) |
Quote:
|
Colantul se poate lipi si peste chit ?
|
Quote:
Toate suprafetele trebuie sa fie vopsite (autocolantul prinde cel mai bine pe suprafata lucioasa). |
Intreb pt un prieten la un logan capota,bara fata,bara spate si porbagaju in negru lucios cat costa?Ms
|
Quote:
Daca le face pe toate va pot acorda 10% discount, diferenta de plata fiind de 360 lei. |
salut,
Am o cerere mai speciala. Vreau sa imi colantez toata masina in verde lucios sau mat, preferabil mat. stiu ca sunt mici sansele sa aveti astfel de colant dar.. traiesc cu speranta. |
Quote:
Apoi sa vii sa alegi nuanta de material de verde. |
ford ka
an 2000, as vrea verde mat ceva mai deschis, nu foarte inchis. multumesc anticipat pt raspuns. |
3 Attachment(s)
Quote:
Ai atasate poze cu respectiva culoare. Sa ne spui daca iti place. |
2 Attachment(s)
Echipa DCM DESIGN.
|
http://cdn.auto.ro/assets/image/2009....88.148.40.jpg
Ceva de genul ma gandeam, imi cer scuze daca v-am indus in eroare cu "verde mai deschis." Si as dori sa stiu in cate ore se realizeaza. |
Quote:
Pretul se ridica la ~850 euro + tva. |
1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine cat costa colantarea unei alfa romeo 166 si daca se colanteaza si barile? culoarea este gri lucios( aici depinde si de ce nuante aveti)
ps:culoarea din poza mi-ar placea:D |
Quote:
Pretul este de 1.000 lei. |
Salut,
Imi poti spune pretul pentru o astra G hatchback, negru mat, complet, te rog? |
12 Attachment(s)
Quote:
Termen de executie: 5 ore. Garantie: 12 luni. Mai jos avem: - colantare in negru mat INFINITY FX35 - colantare in portocaliu Smart4Two - colantare 1/2 in negru mat C classe - colantare in alb lucios Audi A4 |
Salut,
De colantat plafonu la un golf4 negru lucios? |
Quote:
|
pret pentru o colantare completa la un golf 1?
|
Quote:
|
Va salut,
Un pret pt colantare totala negru mat pt un mondeo mk1 ' 95 hatchback ? Multumesc |
Quote:
Pretul este de 850 lei. |
Salut.. O colantare totala pentru un golf 4 - culoarea rosu mat cat m`ar costa ? :D Multumesc
Aveti si nuanta asta? :P https://img833.imageshack.us/img833/8637/1183.jpg Uploaded with ImageShack.us |
salut pt un espero ceva mat sau lucios ce culoare mi ai recomanda si la ce pret ms
|
Quote:
Pretul este de 795 lei. |
Quote:
Timp de executie: 5 ore. |
buna ziua. ma intereseaza si pe mine sa-mi colez masina ( alfa 147 ) gri mat si plafonul negru mat. ms .
P.S de la spalatorie nu se dezlipeste / deterioreaza colantul ? |
Quote:
Timp de executie: 5 ore. Daca un "istetz cu 5 clase" de la spalatorie iti sparge autocolantul sau ti-l zgarie nu intra in garantie. |
Salut ma intreseaza si pe mine o colantare totala pentru un rover 25. un albastru inchis mat exista printre noantele voaste de culori? daca da esti amabil sa atasezi niste poze cu exeple?
colantare full fara capota care o vreau cu folie carbon 3M (la fel si pentru eleron care este mic) multumesc anticipat |
Quote:
Capota cu carbon: incepand de la 50 euro/ buc in functie de materialul ales. |
Pentru un Renault Laguna 1 din 1999 negru mat doar capota,plafon si porbagaj cam cat costa..??ms
|
Quote:
|
Salut! o folie neagra lucios (poate chiar metalizat daca este) pt un mondeo 2002 (mk3) break cam la ce pret ar putea ajunge? necazul meu e ca mi-a desenat-o "un om bun" cu cheia pe toata partea stanga. merci frumos!
|
Quote:
Din cate imi spui este nevoie si de ceva tinichigerie la tine. Pret colantare negru lucios: 300 euro. Te astep la noi la sediu pentru a vedea mai exact cat timp si cata manopera necesita reparatia pre-colantare. |
Salut,
Colantare totala negru mat la un opel asta h caravan......pret estimativ daca se poate. cred ca sunt undeva de 15-16 mp, dar nu sunt sigur. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning