![]() |
Re: Gabi
Bravo Gabi . Imi place GTI-ul cum a iesit
|
2 Attachment(s)
S13 :suspiciou
|
foarte misto :)
|
tare ursu` gabi....:D
|
pe mine m-ai uitat cu ce te-am rugat:rolleyes2...las ca te tin eu minte...la Pomu de Craciun;)
|
2 Attachment(s)
Yack, nu te-am uitat frate. Te buzz-uiesc pe Y!M cand te prind online.
Honda Civic (not Type-R :)). Masina ii apartine lui wasted. |
2 Attachment(s)
EVOul unui evoluţionist ! :)
Ştiu că nu e o lucrare extraordinară. Am făcut-o la cerere pentru că proprietaru' vrea să-i schimbe aspectu' bătrânului EVO şi am făacut strict ce a cerut el + câteva retuşuri. Pe mine m-a lăsat mască un singur lucru: cât de bine poate să arate un spoiler făcut pentru Subaru Impreza pe un Mitsubishi Lancer. Poate o să revin asupra maşinii pentru a face cât mai multe modificări, bineînţeles, în stilul racing. Masina ii apartine lui ono41. |
ooo master Gabi , vad k te-ai reprofilat p modificarea masinilor de pe forum...Vreau sa te felicit ptr tot parcul auto modificat de tn.Multa bafta si imi doresc sa vad cat mai multe lucrari din partea ta...
keemo. |
Merci boss ! Imi face placere sa pshotoshopez, cu atat mai mult pe masinile membrilor si daca un membru spune ca vrea sa puna in aplicare lucrarea (cum e cazu' lu' ono), iti dai seama ca bucuria e mai mare.
|
3 Attachment(s)
|
foarte misto :shock: priza de aer de pe plafon e cam toony :rolleyes2
felicitari pt lucrarile recente |
Un UP de la mine! Felicitari ptr realizari! :D
|
parca ar fi fost la *pimp my ride* :) .. si pasiunea posesorului ar fi fost raliu sau cam asa ceva,oricum e superb pt un cielo frontbarul e super ..
Bravo |
pe langa numaru de "4TUNING" care apare pe aproape toate masinile mai e si numaru de concurs 23....ala poarta noro....eu alerg de 2 ani pe numarul 23 sau 423 dar 23 e baza...poarta noroc!!!
|
Quote:
|
frumoase masini gabi bv .......app de nr 23 incercati sa vedeti filmul "Number 23" si o sa va schimbati parere de nr ala
|
Pentru mine număru' 23 are o cu totu' altă semnificaţie şi nu e vorba de superstiţii :wink:
|
4 Attachment(s)
mare sef imi dai si mie o idee pentru CUPRA ?? asta daca ai timp si vrei !! :rolleyes2:idea::arrow: Mercic ;):arrow:
|
Cosmine, zilele astea îţi fac ceva la Cupra. Promit !
|
Quote:
SARU-MANA BOIERULE ' :-P;):idea::arrow: |
Pentru că efectiv nu mai am timp să lucrez şi nici calculatorul nu mai este foarte eficient, mă retrag pentru moment din Design Team, dar o să mă întorc ! :wink:
Multă baftă şi inspiraţie tuturor ! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning