![]() |
3 Attachment(s)
uite aici ..pt mine mult maI TARE SI FRUMOS DECAT UN SERIA 7 :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Eu nu sint deacord ca e mai jos BMW 7, uite si singur!
|
marpha audiul ala negru...
dc e aproape unicat? |
:lol: :lol: care tekno??te refereai sigur ..la bmw? :lol:
|
nuh... ma refeream la audiu de care tu ai zis ca sunt doar 2 in lume...
|
:lol: :lol: ah..ala combi..a8..da ii frumos... :lol: :lol:
|
chiar dc e asa de unicat?
|
espi sincer nu stiu...am citi si eu pe undeva ca exista..doar 2..in toata.lumea..nu stiu pt cine si cum au fost facute..pacat ca n u exista si combi a8 eu zic ca ar fi avut succes.. :lol: :lol:
|
oricum e superb!
va fi o legenda ca ferrariul combi al sheicului de shtri dreq de unde... |
3 Attachment(s)
chiar ce parere avetzi despre primul ferrari in 4 locuri? eu sunt sigur ca va avea succes
|
:lol: :lol: cred..ca vati saturat de mine..daca zic ca iara numi place..interioruleste frumos...dar exteriorul.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
nu e nushtiu ce mare lucru...
Ferrariul meu preferat e 360 GTC |
mda...frumos ferrari tekno dar ne cam abatem de la subiect :lol: :lol:
parca vb de audi a8 si bmw seria 7 :D mi se pare super mishto noua ALPINA B7 8) 8) 8) dar....si audi-ul mariani postat de nea rs4 :D :D e frumos |
2 Attachment(s)
8) 360 gtc-ul dar e de racing,scaglietti e mai spre nobil asa:totusi parca prea e banal sau ciudat la exterior(grila fata se aseamana cu cea de la noul Peugeot 407 si farurile parca aduc cu cele de pe Corvette c6 :lol: acum...cine dupa cine o fi copiat.....D-zeu stie! k nu poti judeca numai dupa datele lansarii)
P.S. : ESPinoza vezi k mai exista si alte Ferrari cu 4 locuri:un ex. ar fi 456 gt(cel ce i-a facut loc lui Scaglietti)si cred k mai sunt si altele mai vechi(asta nu stiu sigur)<OFFTOPIC asa k gata-inapoi la \"cavalerii teutoni\" :!: |
:lol: :lol: hai sa fac si eu offtoipic putin.. :lol: :lol: existista si..f 355 combi.. :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
BMW Alpina B7
Zylinder V8 90° Hubraum 4.398 cccm Bohrung 92 mm Hub 82,7 mm Verdichtungsverhältnis 1:9,0 Nennleistung 368 kW / 500 PS bei 5.500 U/Min. Drehmoment 700 Nm bei 4.250 U/Min. Motorsteuerung BOSCH Motronic ME 9.2.1 Kraftstoff Super Plus Schadstoffeinstufung Euro 4 Beschleunigung 0-100 km/h < 5,5 Sek. Höchstgeschwindigkeit 300 km/h NU E RAU DE LOC PENTRU V8 4.4 L |
inainte sa ma inscriu pe forum eram fan bmw, acuma din cauza lui catalin (rs4) :D imi place audi la nebunie.
deci intre bmw si audi - nu are rost sa mai zic. :) :) :) |
:lol: :lol: :lol: oh..sa mai pun ceva poze cu audi..?? :lol: 8)
|
daca mai ai poze chiar te-as ruga. :D :D
|
3 Attachment(s)
uite hai sa bag si niste poze cu masina..lui frate miu.. cu gentile de iarna... :lol: :lol:
|
marfa rau jentile :D :D :D :D :D
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: mane is de iaran...are de vara pe 19...10x19..pacat ca nam poza..sa vezi cum arata cu alea..dar vezi ca este film pe site..acolo se vad.. :lol: :lol: uite masina ..preferata a mea..va intra in serie ..peste 2 ani..cred..sau chiar mai repede.. 8)
|
scuza-ma cataline. greseala mea cand m-am uitat la poze nu vazusem prima poza aia cu jentile si de aia ti-am zis. m-am mirat ca acolo scria cu \"jentile de iarna\" si in poze nu se vede nici o jeanta. ma intelegi.
marfa rau masinuta aia. |
1 Attachment(s)
poi in prima poza se vad gentile.. :lol: :lol:
|
cand m-am uitat prima oara nu le vazusem. acuma le-am vazut. ce sa zic imi plac si dau si bine pe masina
|
1 Attachment(s)
asta va place?
|
:lol: :lol: tekno..ii frumusel ..mie personal..numi place bara de pe fata..aia oroginal de s4 ii mult mai frumoasa. 8) :?
|
2 Attachment(s)
cataline, ce shti de 5000T shi de audi 200?
potzi sa imi dai nishte specs... o cunoshtintza are un audi 200 are injur de 260CP... modificat... putzin... inca cred ca ami lucra la el... |
2 Attachment(s)
mane la oldtimer..nu ma pricep..deloc.. :twisted: :twisted: sa pun si ceva poze cu bmw..sa vedem daca stiti ce masina .ii :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
8)
|
:shock:
SUPERB Cataline .E un E30 break(din cate vad :faruri de M5 ,capota de Z3,stopuri de pisica-de tuning- ?) :wink: ,nu-i asa :?: |
e un ursuletz combi.... sau touring... cum ii zice...
|
Este un E 30 E super refacuta !
|
mmdeah...
capota de Z3 mi se pare naosala... in rest e mishto |
:lol: :lol: stiam ca o sa va placa.. :lol: da este un e 30 combi..facut e 36..optik..si mie imi place..farurile cred ca sunt tot de e 36!!
|
3 Attachment(s)
Sitam eu ca o sa va placa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Super piesa masinuta asta... Super !!!!!!!
Nota 10 +++ :peace: :peace: :peace: |
:D
Muama ce criminal e !
|
..super tareee!! nu stiam k exista asa ceva ..: :? :? :yikes: :yikes:
|
3 Attachment(s)
Sper sa nu va suparati daca o sa mai bag niste poze!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning