Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce flori cumparati?!? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58257-flori-cumparati.html)

~Ada~ 09-12-07 11:40

Re: Ce flori cumparati?!?

Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D

bodyspeed 09-12-07 15:21

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1237579)
Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D

dap.un impresionant buchet de cale combinat cu altceva..sau nu...oferit unei femei deosebite...cu siguranta va impresiona......de ce nu atasat un biletel...:"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume"..sau altceva :rolleyes2

Magos 09-12-07 16:01

LOOOOOL!
Rad cu gura pana la urechi...
Cum adica...
Barbatii mai ofera flori in ziua de azi???

~Ada~ 09-12-07 19:11

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238011)
LOOOOOL!
Cum adica...

Dap;) Cel putin o parte:-P Poate la unii le trebuie un imbold;)

bmwm5 09-12-07 20:02

cat te costa frate sa fii dragut din cand in cand...

~Ada~ 09-12-07 20:03

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1238439)
cat te costa frate sa fii dragut din cand in cand...

5 ron sau mai mult in functie de floare buchet...:rolleyes2 Mai bine ii da pe tigari sau alte prostii ;) :peace:

Tataee_^ 09-12-07 20:41

Quote:

LOOOOOL!
Cum adica...

Hai ca ai fost tare :lol: :lol: :lol: , se supara fetele deaici pe tine :lol: :lol:

Magos 09-12-07 20:41

Mda...
Lasa, ca egoismul face parte din personalitatea multora in ziua de azi.. :(

Magos 09-12-07 20:42

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 1238522)
Hai ca ai fost tare :lol: :lol: :lol: , se supara fetele deaici pe tine :lol: :lol:

Sunt tot fata, deci , in mod direct sau indirect, ar trebui sa ma supar si eu pe mine.... :lol::lol::lol:

Tataee_^ 09-12-07 20:44

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238525)
Sunt tot fata, deci , in mod direct sau indirect, ar trebui sa ma supar si eu pe mine.... :lol::lol::lol:

Inseamna ca pe la voi nu prea se dau flori :lol:

Gabi 09-12-07 20:47

Quote:

LOOOOOL!
Cum adica...

Ce flori iti plac, mama, tie ? :)

Magos 09-12-07 21:00

Nu, in Bucuresti a pierit de ceva timp acest obicei...

Magos 09-12-07 21:02

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1238537)

Ce flori imi plac???
Ai sa razi...

Florile de camp, si pentru simplul motiv ca nu sunt atat de sofisticate precum alte flori, insiprand mult mai multa puritate si naturalete decat orice alt fir ...

bodyspeed 09-12-07 21:02

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1238537)

ehee , Gabi sunt pretentioase fetele in ziua de azi..., cu fiece floare nu mai faci primavara....nu se mai uita ca vine din inima :flower:
n-am generalizat.....;)

Gabi 09-12-07 21:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238569)
Ce flori imi plac???
Ai sa razi...

Florile de camp, si pentru simplul motiv ca nu sunt atat de sofisticate precum alte flori, insiprand mult mai multa puritate si naturalete decat orice alt fir ...

Uite ca nu rad ! :-P La primavara o sa vin la Bucuresti special ca sa-ti aduc un buchet cu flori de camp. As veni acum, da'... nu cred ca mai am vreo sansa sa gasesc pe undeva ! :lol:

Magos 09-12-07 21:04

:)))
Deci, sa o vad si pe asta!!!

Daca nu uiti pana atunci ... :))

Eugen_TL 09-12-07 22:35

flori hmm niciodata n-am cumparat ca sa dau la o intalnire.. papitzoii de plus sunt mai funny! cand dai o floare se intampla parca ceva serios asa..pana si tipa se uita de-an pwlea.. cand dai un urs pare mai incantata :) ! cand dai parfumu zici ca are orgasm ..etc et

o floare am dat si as mai da in situatii mai speciale ! cum ar fi sa pun un fir de trandafir la stergator... sau pe presul de la usa :) reactia ei e misto rau

bmwm5 09-12-07 23:20

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238568)
Nu, in Bucuresti a pierit de ceva timp acest obicei...

eu sunt din buc...

valib 10-12-07 12:32

ieri am 'donat' antoliu rosu (parca asa se numea, seamana cu o cala) + 2 trandafiri, facut buchet fain...

tipa a ramas cu gura cascata:):)

Sasha 10-12-07 14:55

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1239379)
ieri am 'donat' antoliu rosu (parca asa se numea, seamana cu o cala) + 2 trandafiri, facut buchet fain...

si lu frate`su i`au placut florile????? (kiddin`)

~Ada~ 10-12-07 19:27

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1239379)

Tipa de la asigurari:?: :lol:
Frumos oricum;)

@Eugen:F tare faza cu stergatorul:lol: ;)

~Ada~ 19-01-08 17:46

Nu mai ofera nimeni flori in ziua de azi:!: :?: :!: :bat: :pissed:

valib 20-01-08 01:30

as oferi eu...doar sa am cui...

Sasha 21-01-08 09:52

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1302632)
as oferi eu...doar sa am cui...

nu se mai gasesc doritoare de primit flori in ziua de azi????? nu pot sa cred....:|

Sindrom 30-01-08 19:43

o rugaminte am si io ....cand spuneti floarea care o cumparati atasati si poza ca io nici acum nu stiu florile in afara de trandafiri zambile ghiocei garoafe si frezii.....a am uitat de crin

aleks 01-02-08 10:32

da, si eu sunt cam la furat cu florile...:)

Strainger 27-02-08 11:50

Trandafiri la fete, la domnisoare gerbera iar la doamne anthurium sau o strelitia, momentan nu detin prietena, dar daca ar fi sa am trandafiri albastri.

Tataee_^ 27-02-08 16:05

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1304824)
nu se mai gasesc doritoare de primit flori in ziua de azi????? nu pot sa cred....:|

poate vroia sa spuna ca nu merita in ziua de azi fetele :lol::lol:

Sasha 27-02-08 18:54

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 1387019)
poate vroia sa spuna ca nu merita in ziua de azi fetele :lol::lol:

nu nu cred...totusi una acolo asa trebuie sa fie care sa merite daca restul sunt....:rolleyes2:lol::lol::lol:

dagosh88 27-02-08 19:07

Depinde de ocazie, daca e una importanta scumpe, daca nu e una importanta cat mai ieftine. :lol: :lol:

trafy-vr6 29-02-08 09:03

de obicei artificiale ca tzin mai mult si mai cumpar de la un vecin...are o planta din Cipru....:)

aleks 29-02-08 09:08

acum trafi, da-mi voie sa te intreb, crezi ca o fata ar fi mai impresionata de o colectie de sarme si bucatele de panza sau de un buchet adevarat de flori proaspete si frumos mirositoare?:)

trafy-vr6 29-02-08 09:12

florile adevarate se ofilesc...alea arificiale tzin toata viata :))...si daca n`au miros ce? da cu spray pe ele. se termina mirosu ? mai dai odata....plus ca nu trebuie sa o uzi si mereu o sa isi aminteasca de tine...daca esti baiat istet nu iei cu sarme :))

anyway, era o gluma:D

phaeton 06-03-08 21:30

eu mai obisnuiesc sa ofer flori. prefer sa fac cadouri, cate un ghiveci mai degraba, decat un buchet de flori.
un ghiveci il tii foarte mult, ramane ca o amintire.
mi se pare mai frumos, decat un buchet de flori care dupa 2 zile ajunge la gunoi

DraG0nRiD3r 07-03-08 20:28

cand eram deschioapa mai ciordeam si eu flori,acum... dau trandafiri ca mam stilat si imi plac cel mai mult... chiar daca sunt scumpi:-P

Sindrom 07-03-08 22:01

ultimele preturi.....6 RON o zambila...am INNEBUNIT....s-au dus banii mei de benzina

xgeox 03-04-08 23:05

pentru prietena mea cate un trandafir si pentru mama cate un ghiveci de flori ca are o gramada si tot mai vrea.pentru restul ce se nimereste,depinde de persoana si ocazie.

shadowro 04-04-08 09:04

trandafiri si atat. gama diversificata de culori cucare vine echipat trandafirul iti permite sa jonglezi cu intelesul gestului de la amicitie pana la iubire or something.

~Ada~ 05-04-08 10:27

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1390980)
florile adevarate se ofilesc...alea arificiale tzin toata viata :))...si daca n`au miros ce? da cu spray pe ele. se termina mirosu ? mai dai odata....plus ca nu trebuie sa o uzi si mereu o sa isi aminteasca de tine...daca esti baiat istet nu iei cu sarme :))

anyway, era o gluma:D

Nu toate se ofilesc ;) important e sa stie ea sa le intretina ;) cel mai mult la mine au tinut florile vreo 4 luni:D

Spark 05-04-08 10:49

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1467067)
Nu toate se ofilesc ;) important e sa stie ea sa le intretina ;) cel mai mult la mine au tinut florile vreo 4 luni:D

adik flori din alea din vaza ... fara radacina ... 4 luni ? :shock:
ce flori au mai fost si alea ?

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning