![]() |
Re: Ce flori cumparati?!?
Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D
|
Quote:
|
LOOOOOL!
Rad cu gura pana la urechi... Cum adica... Barbatii mai ofera flori in ziua de azi??? |
Quote:
|
cat te costa frate sa fii dragut din cand in cand...
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda...
Lasa, ca egoismul face parte din personalitatea multora in ziua de azi.. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu, in Bucuresti a pierit de ceva timp acest obicei...
|
Quote:
Ai sa razi... Florile de camp, si pentru simplul motiv ca nu sunt atat de sofisticate precum alte flori, insiprand mult mai multa puritate si naturalete decat orice alt fir ... |
Quote:
n-am generalizat.....;) |
Quote:
|
:)))
Deci, sa o vad si pe asta!!! Daca nu uiti pana atunci ... :)) |
flori hmm niciodata n-am cumparat ca sa dau la o intalnire.. papitzoii de plus sunt mai funny! cand dai o floare se intampla parca ceva serios asa..pana si tipa se uita de-an pwlea.. cand dai un urs pare mai incantata :) ! cand dai parfumu zici ca are orgasm ..etc et
o floare am dat si as mai da in situatii mai speciale ! cum ar fi sa pun un fir de trandafir la stergator... sau pe presul de la usa :) reactia ei e misto rau |
Quote:
|
ieri am 'donat' antoliu rosu (parca asa se numea, seamana cu o cala) + 2 trandafiri, facut buchet fain...
tipa a ramas cu gura cascata:):) |
Quote:
|
Quote:
Frumos oricum;) @Eugen:F tare faza cu stergatorul:lol: ;) |
Nu mai ofera nimeni flori in ziua de azi:!: :?: :!: :bat: :pissed:
|
as oferi eu...doar sa am cui...
|
Quote:
|
o rugaminte am si io ....cand spuneti floarea care o cumparati atasati si poza ca io nici acum nu stiu florile in afara de trandafiri zambile ghiocei garoafe si frezii.....a am uitat de crin
|
da, si eu sunt cam la furat cu florile...:)
|
Trandafiri la fete, la domnisoare gerbera iar la doamne anthurium sau o strelitia, momentan nu detin prietena, dar daca ar fi sa am trandafiri albastri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Depinde de ocazie, daca e una importanta scumpe, daca nu e una importanta cat mai ieftine. :lol: :lol:
|
de obicei artificiale ca tzin mai mult si mai cumpar de la un vecin...are o planta din Cipru....:)
|
acum trafi, da-mi voie sa te intreb, crezi ca o fata ar fi mai impresionata de o colectie de sarme si bucatele de panza sau de un buchet adevarat de flori proaspete si frumos mirositoare?:)
|
florile adevarate se ofilesc...alea arificiale tzin toata viata :))...si daca n`au miros ce? da cu spray pe ele. se termina mirosu ? mai dai odata....plus ca nu trebuie sa o uzi si mereu o sa isi aminteasca de tine...daca esti baiat istet nu iei cu sarme :))
anyway, era o gluma:D |
eu mai obisnuiesc sa ofer flori. prefer sa fac cadouri, cate un ghiveci mai degraba, decat un buchet de flori.
un ghiveci il tii foarte mult, ramane ca o amintire. mi se pare mai frumos, decat un buchet de flori care dupa 2 zile ajunge la gunoi |
cand eram deschioapa mai ciordeam si eu flori,acum... dau trandafiri ca mam stilat si imi plac cel mai mult... chiar daca sunt scumpi:-P
|
ultimele preturi.....6 RON o zambila...am INNEBUNIT....s-au dus banii mei de benzina
|
pentru prietena mea cate un trandafir si pentru mama cate un ghiveci de flori ca are o gramada si tot mai vrea.pentru restul ce se nimereste,depinde de persoana si ocazie.
|
trandafiri si atat. gama diversificata de culori cucare vine echipat trandafirul iti permite sa jonglezi cu intelesul gestului de la amicitie pana la iubire or something.
|
Quote:
|
Quote:
ce flori au mai fost si alea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning