![]() |
off topic: toti mai greshim si e greu de crezut uneori ca....tineri,de 19 ani poseda asha ceva,mai fiind cazuri pe topic...
on topic: :shock: :shock: :shock: ce tata marpha ai!!!! |
partea cu tata, da, chiar ai dreptate codrine..multi de varsta parintilor mei imi ziceau ca ce-mi trebe harburi d'astea vechi..!!
eh, aici Speeder are noroc mare cu tatal lui ca a fost dispus sa investeasca atatia bani intr-un Oldie..si ce Oldie :twisted: |
dap...stiu... im a lucky biatch :)
si tata e pasionat de chestiile astea care ne mananca viata si banii, pe nume masini :) si impala a fost un fel de dragostea lui din tinerete :) ii placea impala... si a avut un opel admiral , care era un fel de copie dupa impala.... si cum masina aia a dato in 91 sau 92 park pt k era tabla cam varza.... a luato pe asta anyway, stie cineva unde se cromeaza tot felul de chestii? :D |
in Timisoara la ELBA se cromeaza orice dar costa....poate gasesti mai aproape de tine :P
|
hmmm... criminala masina! vreau si eu... 5000cmc... vruuuuuum 8)
|
e superba masina si arata mult mai bine ca alte masini noi ca sa nu mai vorbim de altele vechi de 1-2 ani care le vezi \"varsta\" .
NU cred ca multi din romania detin o asemenea masina ceva dupa care sigur intorci capul . |
eh per total sunt multe masini vechi in tara si chiar frumoase, rare, scumpe dar nu prea ies la suprafata :x
oricum e o privelista placuta cand treci pe langa o asemenea masina, sa nu zicem cand trece ea pe langa tine cu V8-l tremurand in draci :twisted: |
asta asa e....arata super pt varsta ei :)
abia astept sa o iau la o tura de oras.... un pimping session :twisted: :twisted: |
ohh..You Lucky P.I.M.P. 8)
|
OFFTOPIC
may , nu cumva te-ai dus k masina la baieti buni ??? :lol:
|
eu nu cred :) a fost o masina k asta la baieti buni? nush k nu mam uitat la nici un episod :D :D
|
la baieti buni poate a fost Monte Carlo 1973(cred) ala visiniu de care vorbeam aici pe topic, dar nu Impala....
|
sorry
my mistake ... a fost salupa aia b 77 mff ... m-am uitat mai bine ...
off-topic ; o alfa spyder super rea de concurs ... b xx gtv |
care e faza cu alfa spyder?
|
nici eu n-am inteles dar am zis sa ma dau la fund, dar cred ca omul a vrut sa posteze si o poza cu acea Alfa, numai banuiesc k n-a reusit :oops:
|
orice e posibil ... si eu stiu alfa gtv ... :lol: :lol: :lol: oaw what a car ... dak am telu pregatit ii trag si o poza
|
noua sau veche?? aici V8_rulezzz banuiesc ca zicea de o varianta veche..oare cum o arata?
Speeder am uitat sa te intreb, pe fata ai tot frane pe saboti?? ca si pe spate :roll: |
chiar nu stiu :) o sa ma uit si o sa iti zic :P
|
oki.... domnisoara a intrat in \"restaurare\" cat d cat...
interiorul este aproape gata... apoi urmeaza hibernarea :) iar in primavara un sunet akolo si reparatii la motor, cutie si anexe... can't wait :twisted: :twisted: |
cum ramane cu franele fata? :bat:
si poze de la restaurarea partiala?? nik :?: :( |
sa fac pozele :)
|
Re:
Quote:
|
auzi nu ai cumva un motor de vanzare :oops: am si eu nevoie pt un chevy
|
nu are k il shtiu eu pe nenea... :cry:
dar dk cumva gasesti SpeedeRe, make it double...pt Capriul meu :wink: , vreau sa bat totul in cale..inclusiv Nova lui BMF :twisted: :oops: :oops: |
ce motor sa am?!:P
am asta de pe ea si 6 in linie al ei care cred k va fi reconditionat... u ce chevy ai?! :P |
Re:
Quote:
just a little bit more atention man... pai noi vrem FE OAPTE, doar alea se numes motoare, restu', is pishu lumii,...PEACE :twisted: :twisted: :lol: |
ma e un chevy nova si are nevoie mare de motor :ashamed:
|
old school.....like that....marfa masinutza....bafta
cati caluti are??? k nam citit...???? scz k intreb |
Re: Chevy Impala '66
Quote:
de ce mai postezi daca nu citesti topicul? doar asa sa aduni posturi? crezi ca primesti ceva cadou? te rog inceteaza! la pagina 2 scrie ce caluti are! b-69-tau |
Prea frumoasa poate sa fie masina asta!! Low RIder! Ce firma importa suspensii hidraulice la noi??? ca-s super curios!
|
marfa lowrider.... ar fi super tare sa iti pui hidraulice...pacat k tatal tau nu e pasionat de asa cva...altfel era chiar taticu perfect :lol: :lol: :lol: bafta in continuare la restaurare !
|
felicitari speeder pt masina si spor la treaba !
|
superba masina..
offtopic...florin..unde la elba se cromeaza?? si aproximativ cat costa...?? |
scuze intarzierea: pai la ELBA nu se mai cromeaza..si cika se facea munca de kko, momentan am auzit k in Arad se cromeaza...desi preturi cam mari(200Eu/set jante) asta e...Nu stiu unde...:( poate afli si-mi spui tu :-P
|
omu super masina i musai sa-i pun un supercharger pe ia daca vrei ma pot interesa cat e unu aici in sua pun pariu ca-i destul de ieftin si niste jante cu slicuri pentru spate sa faci si tu o ghidusie :)
am vazut una de asta aici la 700 Bhp se ridica de bot dracia cand pleca cu ia din loc la curse :) daca vrei sa ma interesez lasa-mi pm |
Stie cineva cum as putea lua legatura cu domnul Spirescu Andrei.....?(membru al clubului retromobil)
|
ai PM :wink:
|
marfa masina bafta la restaurare.
|
multumesc :)
|
An primul rand cartea tehnica ancerca sa o iei de pe net. La chevrolet sau dute pe google si cauta. Cat despre cromuri cel mai bun si usor lucru ai sa ai schimbi rotile.Un filtru de aer ar fi recomandabil. Daca masina ai automata recomand o schimbare de ulei la viteze.Daca a-ti po-ti permite niste suspensi hidraulice. Cat despre restu ai grija de ea si bafta la mai multe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning