![]() |
Re: Nitto Legends
defapt de 35psi si tine o cursa ... tocmai de accea mai am una mai mica de 180... pt a face bani pt reparatiile celei mai mari :D
|
am si eu o intrebare: se poate regla turbo sa intre la o turatie mai mica pe o integra??
|
Quote:
|
Quote:
|
iti trebuie boost control
|
Yackone tu ce masini mai ai boss?
|
same cars...supra si integra...supra vreau s-o dau sa-mi iau un camaro;)
|
integra 251 hp @ 7900.. cu o gramada de bani :))
|
eu ma doar 223 :(
|
chiar 380+ ;)
|
Imi explica si mie care sunt tastele si cum joc ca nu inteleg deloc. Va dau si adresa mea: [email protected].
Multumesc anticipat. :d |
fa tutorialul si ai sa intelegi foarte bine;)
|
Yack , cum stai cu calutii ?
|
prost...tot asa...strang banuti pentru camaro;)
|
una amicala cu supra ?
|
ce teapa mi-am luat cu un Scion stock..m-am dat cu el la rival ...si credeam ca nu duce mult..a mea scoatea in jur de 14 a lui a scos 9.7
P.S. miza 1k |
ca sa nu te mai arzi asa , sunt cateva chesti care poti sa le verifici, cel putin ce mi-am dat eu seama, locatia, street credits si tipul cauciucurilor, daca avea slick-uri sau era din vista nu prea putea sa fie stock.. oricum si eu o tin stock :D
mai sunt alti care se dau pe sume mici si scot timpi modesti iar h2h te ard de numa... by the way , doar 14s ? sau erai pe low boost ? |
Eu am pus motoru de Acura Typer R pe Integra si se strica de la cursa la cursa fara sa am turbo pe ea....Cred ca o iau de la cap....
|
Quote:
|
Quote:
|
tare jocul ! am o intrega care fluiera,are 179 ponei putere la 7900 rpm! Facem un 4tuning crew ? avem permisia ? sa folosim numele ? 8)
|
Quote:
Yackone, cum te gasesc in joc ? |
marfa jocul.am inceput si io de azi;)
|
560 HP Ford Mustang. Dar se strica imediat si vreau sa imi iau un Scion tc fiindca stiu binisor masina si scot timpi buni la tournament.
|
id-ul meu in joc este peugeot 205...echipa dream team romania;)
|
Am dat join...Eu sunt AthosR.
|
unde va gasesc ? :D gata v'am gasit am dat si eu join ! :twisted:
|
Quote:
Yackone, am dat de cateva zile join dar nu merge :( am crezut ca am gresit echipa. O sa mai incerc iarasi. |
am luat boostcontroler si am dat la dyno si am 10 psi din 10...si e la maxim..nu am ce sa ii fac..
|
eh..am dus o integra la 493 calutzi cu psi 38(boostcontroler) ! dar am facut o prostie...am spart motorul dupa ceva curse..evident nu rezista motorul la asemenea psi..asta e trebuie sa o iau de la capat..motorul e facut pilaf banii nu mai am..! deci back to 150 calutzi sau cat are stock integra ! Spor si bafta !
|
si eu cu integra la 550hp , 25 boost , scot 500-1000 damage dupa fiecare cursa
|
Quote:
http://www.nittolegends.com/communit...splay.php?f=26 Scuze dar nu stiu sa il ascund. Aici gasiti cum sa faceti masina fara sa aveti damage dupa fiecare cursa. |
am o intrebare: de ce cand fac o cursa cu cineva chiar daca pierd sau castig(mai rar) imi apare INVALID:cry::cry:
|
v-am dat accept in team la toti care ati cerut...acum la treaba;)
nu stiu ce setari aveti pe masini dar mie supra imi merge brici...nu tu damage nu tu nimic..ma bate gandul sa n-o mai dau...;) |
yankone am dat si eu join sunt nsldan:D
|
Quote:
|
toti cei care ati dat join in team ducetiva la home Team Status si dati join va scriea acolo cu verde "Accepted click to join"
|
bogdanmb hai ca mai e nevoie de un team lider;)
p.s.: cel care intra primu zilnic sa creeze un new room la curse cu numele "romania" si parola "ro";) |
STOCK RATIOS
B18C1 (Engine) OEM Axle Set OEM Exhaust Piping OEM Front Bumper OEM Side Skirt OEM Rear Bumper OEM Hood OEM Taillights OEM Anti-sway bars OEM Spring & Shock Absorber Set OEM Control Arms OEM Headlights OEM Torsion Bar OEM Trunk and Rear Panel O.E. Performance Optional 15" 5-spoke Alloy Wheels Chassis & Suspension M Tune Billet Motor Mounts Drivetrain MRG Sports Stage 2 Clutch Kit MRG Sports Racing Flywheel Electrical and Ignition Zintek ECU Chip VR3 MNK Racing Ignite-Max Iridium Plugs Dragon Sports Spark Plug Cables Rival Auto Charger Battery Engine Internals Kosen Intake Manifold Dash Race Camsshafts L2 Tight-Fit Cam Gears Hunter Dura-made II Crankshaft Hunter B-Spec Valves Blowfish FI Valve Springs N's Racing N647 H-Gasket J-Tech T-60 Head M Tune Oil Cooler System J-Tech Race Oil Pump Enjin VX10 Throttle Body Suprec X-2 Block Suprec 8:1 compression XA Pistons Skoei Type-7 Connecting Rods Exhaust FastFlow Race Pipe 3.5" Alpha Alpha-2 Exhaust Muffler 2.75" J-Tech D60 Down Pipe Blowfish E55 Turbo Exhaust Manifold Forced Induction Tokiya Extreme 2 Turbo Piping J-Tech PRO-T7 25 PSI Turbo Blowfish H40 Super Intercooler Fuel System Techoline 750cc injectors L2 Adjustable Fuel Pressure Regulator Tespo FX-80 Fuel Pump Techoline Race Fuel Rail Intake L2 Cold Air Intake Piping Kit 3.75" Takayami ZR9 Super Flow Filter Nitrous Oxide Gasman Single 10lb Aluminum Bottle Gasman 50 Shot Fogger Safety Pole Position Fitt Racing Seats (Black) Pole Position 2" 4 Point Cam Lock Harness Tires Nitto NT 555R *************************** Clutch Down Stage at the very back rev at 3000 rpm spray at launch niste setari pentru integra ....are 366 de caluti si cica ar scoate 10.9s;) |
a mea scoate cam ~12,500 fara nos,turbo 12psi dar el de 25psi, trebuie sa schimb ceva la motor ca sa lucreze turbo la full are si boostcontroler.. motorul e de Acura RSX Type-S de 2.0L i-Vtec !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning